cyrus khan
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 0
با سلام
اگر نسخه موبايل هم موجود شد اعلام بفرماييد تا يك جا خريد نمايم.
با تشكر
اگر نسخه موبايل هم موجود شد اعلام بفرماييد تا يك جا خريد نمايم.
با تشكر
سلام عزیزسلام محصولات شما قابلیت چند بار نصب روی یک سیستم رو دارن؟(چند بار تعویض ویندوز؟)
لطفا ساعت و تاریخ ویندوزتون رو به روز کنید و از هیچ پروکسی و وی پی انی هم استفاده نکنید و مطمعن شید که تنضیمات پروکسی در برنامه کسپرسکی تیک نخورده باشه و بعضی اوقات هم به خاطر ای اس پی شرکتی که دارید این مشکل پیش میادسلام.من لایسنس کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی رو از خودتون گرفتم ولی دیتابیس آپدیت نمی شه.چرا؟
سلام عزیزسلام
جناب لطف کنید قیمت گیفت کارت اپل رو بدید. همچنین نحوه خرید
ارسال شدمبلغ 34500 برای 10 گیفت کارت 10 دلاری واریز شد.
اطلاعات رسید هم ارسال شد. لطفا پیگیری بفرمایید
به صورت ارجینال به شما اکانت داده میشه که شامل یوزر و پسورد هست و استارت خورده و دیگه نمیشه نگه داشت اکانت رو چون در صورت استفاده نکردن روز به روز از اعتبارش کاسته میشهدوست عزی یک سوال داشتم از خدمتتون تو محصلات ESET ٔو نوع نوشتید یکی ارجینال یکی قابلیت رجیستر تو سایت چه فرقی دارن بهم ؟؟
به صورنت کد جزو دسته یک هستمن یک سوالی دارم
من یک بار یه انتی ویروس گرفتم eset sec یه سریال داشت تو جهبه بعد به سایت eset رفتیم رجیستر کردیم use pass داد اومدیم تو انتی ویروس زدیم دقیقا جایی که خواسته بود . یه جورایی همه چی قانونی و و اکی شد و ۱ سال خوب کار کرد
یه بارم خریدم آوردم تو خونه دیدم use pass رو نوشته رو سی دی بعد گفته برید تو قسمت update اینا وارد کنید این Use pass رو نه تو قسمت اصلی برنامه تو قسمت اصلی میزدم ارور میداد ولی تو قسمت update میزدیم update میشد !
ممنون میشم راهنماییم کنید که محصولات شما جز کودوم هست
سلام دوست خوبمدرود مجدد خدمت جناب ابراهیمی عزیز.
قربان یک عدد Bitdefender Total Security 2015 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 2 سال میخواستم. محبت میفرمایید قیمت رو برام بفرستید ؟ البته اگه تخفیفی شامل حال بنده میشه.تشکر فراوان
سلام دوست خوبم
ارسال شد
ارسال شدخیلی متشکرم. مبلغ واریز شد.
سلام دوست خوبمسلام.
برای چندین و چندمین خرید مزاحم میشم .
لطفا شرایط و شماره حساب برای
ESET Smart Security 8 به صورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر به مدت 1 سال