سلام عزیزسلام
عزیز win 10 pro میخواستم . فقط نوع لایسنس چجور هست ؟ محدویت برای تعویض ویندوز داره یا به صورت نامحدود میشه در تعویض ویندوز استفاده کرد بروی یک سیستم ؟
سلامسلام عزیز
ارسال شد
بهترینی وجود نداره هرکدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن و هر کسی نسبت به تجربه و اطلاعاتی که کسب میکنه و نسبت به سیستمش و کارایی که از یک آنتی ویروس نیاز داره محصول مورد نظرش رو انتخاب میکنهکدوم از همه بهتره
سلام دوست عزیزسلام جناب ابراهیمی ، من آنتی ویروس زیر رو میخوام . لطفا شرایط واریز رو ارسال نمایید
ESET Smart Security 9 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET.COM برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 34000 تومان
سلام عزیزسلام و خسته نباشید
امکان داره در مورد اکانت های چند کاربره مثلا 5 کاربره Bitdefender Internet Security 2016 یه توضیحاتی بدین؟
5 تا سیستم رو بصورت جداگانه میشه فعال کرد؟
من تو کار فروش لپ تاپ فعالیت می کنم و می خوام بدونم میشه یه اکانت 5 کاربره بگیرم و روی 5 تا لپ تاپ مختلف نصبش کنم؟
واینکه تو اکانت های چند کاربره با تعویض ویندوز چه اتفاقی می افته؟ یعنی لایسنس سیستمی که ویندوزش تعویض شده، کلا می پره یا قابل بازگشته؟
سلام دوست عزیزبا سلام مجدد به دوست عزیزم
مجدد براتون پیغام خصوصی دادم برای خرید 2 کارت 25 دلاری آیتونز
ممنون از لطفت اگر پاسخ بدی
سلام عزیزسلام لایسنس ویندوز 10 میخوام . محدودیت زمانی داره؟
سلام عزیزKaspersky Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 52000 تومان
شماره حساب
ممنون