• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
Kaspersky Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 56000 تومان. کیفیت عالی
رجیستر در سایت رسمی سازنده دارد؟
مشکلی از بابت تعویض ویندوز ندارد؟
اگر اینچنین است شماره کارت برای پرداخت؟
بله در سایت رسمی کسپر قابلیت ثبت رو داره
خیر مشکلی از بابت تعویض مجدد ویندوز نداره اما نبایست در طول سال بیشتر از 4 الی 5 بار باشه
ارسال شد

donsaeed

Registered User
لایک‌ها
10
سلام. آقا من اینو میخوام. لطفا شماره کارت بفرستین

Kaspersky Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 56000 تومان. کیفیت عالی

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام. آقا من اینو میخوام. لطفا شماره کارت بفرستین

سلام عزیز
ارسال شد

Qubit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای ابراهیمی روزتون بخیر، مشخصات خرید برای این محصول لطفاً:
Bitdefender Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 43000 تومان

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام آقای ابراهیمی روزتون بخیر، مشخصات خرید برای این محصول لطفاً:
Bitdefender Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 43000 تومان
سلام عزیز
ارسال شد

Last edited:

Mr Jok3r

Registered User
لایک‌ها
59
سلام اویرا اینترنت سکوریتی رو توی لیست نمیبینم !

موجود ندارید ؟

7ENOM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
آقا میبخشید یه سوال دارم از شما نپرسم از کی بپرسم:
شما و همکااراتون چرا هیچ قدمی در راه آموزش و فرهنگ سازی استفاده از آنتی ویروس برنمیدارید. والا همه مثل شما و دوستان حرفه ای نیستند شما پیش فرض رو آشنایی همه با نواع بسته ها و آنتی ویروسها میذارین بعد بخث اصلی سر مدت اعتبار و قیمته.الان من مثلا کسپرسکی رو دیدم 4 نوع مختلف بود که همون اول گیج شدم
ما خونمون 3-4 تا سیستم هست بی آنتی ویروس کارگاه های دانشگاه کرک شده دارن کافی نت هم کرک شده و دیپ فریز و... ما از کجا از کارکرد و کیفیت یک بسته امنیتی ارجینال آشنا بشیم -هیچکس واسش مهم نیست به هرکس میگم میخوام انتی ویروس ارجینال بگیرم پوزخند میزنه میگه پول اضافه داری درحالیکه خود من فکر میکنم سیستم بدون محافظت مثل باز گذاشتن در حیاط خونه ست. شاید وظیفه شماها نباشه اما حداقل چون تخصصی کاارتون اینه خیلی بیشتر از پرمدعاهاش میتونید راهنمایی کنید.خودتون بهتر میدونید بالاخره بخوایم نخوایم یکروز نه تنها آنتی ویروس بلکه خیلی از امکانات و نرم افزارهای رایگان الان شامل کپی رایت میشن مطمئنم با قیمتهای به مراتب بالاتر اون موقع جایی برای امتحان کردن و حدث و خطا نمیمونه. لااقل با آنتی ویروس شروع کنیم
میبخشید شاهنامه نوشتم

Farhad 5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ESET Smart Security 9 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 46000 تومان
لطفا شماره حساب را ارسال کنید

Qubit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای ابراهیمی لطفا پیام خصوصی رو چک کنید.

Mr Jok3r

Registered User
لایک‌ها
59
آقای ابراهیمی Avira Internet Security موجود نداشتید ؟

بالا