• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Shahin HA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام عزیز
قیمتی که در تاپیک درج شده از نوع اویم هست و کیفت پایینی داره و بشتر از یکی دوبار قابلیت نصب مجدد نداره و به تعویض قطعات هم حساسه دلیل ارزونیش برای اینه و برای رفاه حال کاربران عزیز پرشین تولزه که داریم این محصول رو با این قیمت ارائه میکنیم و رتیلش هم موجوده که به دلیل قیمت بالا خارج از تاپیک میفروشیم و قیمتش 250 تومن هست
ممنونم از پاسختون ... خیلی عذر میخوام باز هم سوال میکنم ...
جاهایی دیدم که ادعا کردن لایسنس هاشون Retail هستش اما با قیمت 50 الی 90 هزار تومن میفروشند ... محدودیت هایی هم در مورد تاریخ استفاده از کد و تعداد دفعات نصب بر روی یک سیستم دارند ...
لایسنس retail که شما ذکر کردید تا چند بار قابلیت نصب بر روی یک سیستم رو داره و آیا زمان مشخصی برای استفاده از کد داره؟
مخصوصا قسمت اول سوال برام خیلی مهمه که فقط برای یک بار نصب روی یک سیستم نباشه. مرسی از پاسختون.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
ممنونم از پاسختون ... خیلی عذر میخوام باز هم سوال میکنم ...
جاهایی دیدم که ادعا کردن لایسنس هاشون Retail هستش اما با قیمت 50 الی 90 هزار تومن میفروشند ... محدودیت هایی هم در مورد تاریخ استفاده از کد و تعداد دفعات نصب بر روی یک سیستم دارند ...
لایسنس retail که شما ذکر کردید تا چند بار قابلیت نصب بر روی یک سیستم رو داره و آیا زمان مشخصی برای استفاده از کد داره؟
مخصوصا قسمت اول سوال برام خیلی مهمه که فقط برای یک بار نصب روی یک سیستم نباشه. مرسی از پاسختون.
خواهش میکنم عزیز
در مورد سوال اولتون باید بگم که اصلا لایسنس رتیلی با این قیمت 50 الی 90 وجود نداره و قیمت 250 هم که من به شما گفتم به این دلیله که با تعداد بسیار بالایی و از کشورهای جهان سوم که کمپانی مایکروسافت با قیمت خیلی پایینی ارائه میکنه تهیه میکنیم و یک لاینسن رتیل واقعی اصلا محدودیت زمانی و نصب مجدد نداره و به تعویض قطعات هم حساس نیست

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سلام ، درگاه پرداخت هم دارید؟ / اگر خیر شماره کارت محبت کنید برای یک مورد زیر
ESET Smart Security 9 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 6 ماه 23000 تومان
سپاس

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام ، درگاه پرداخت هم دارید؟ / اگر خیر شماره کارت محبت کنید برای یک مورد زیر
ESET Smart Security 9 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 6 ماه 23000 تومان
سپاس
سلام عزیز
ارسال شد

فرولی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفأ اگر نورتون اینترنت سکیوریتی هم دارید برای بنده پ خ کنید.

Last edited by a moderator:

mm74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Kaspersky Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 59000 تومان
سلام خسته نباشید
اگه موجوده لطفا شماره کارت بدین
لطفا فقط نحوه فعال کردنش هم رو دو کامپیوتر ذکر کنید ( پارسال از شما گرفته بودم ولی اصلا فراموش کردم چه طوره)
فقط لطف کنید لینک دانلود نرمفزار هم برام بفرستید
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
Kaspersky Internet Security 2016 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 59000 تومان
سلام خسته نباشید
اگه موجوده لطفا شماره کارت بدین
لطفا فقط نحوه فعال کردنش هم رو دو کامپیوتر ذکر کنید ( پارسال از شما گرفته بودم ولی اصلا فراموش کردم چه طوره)
فقط لطف کنید لینک دانلود نرمفزار هم برام بفرستید
ممنون
سلام عزیز
ارسال شد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام حق الانصاف خدوتون کدوم رو پیشنهاد میدید؟
2-منی که لپ دارم و کامپیوتر البته هر دو از یک اینترنتی استفاده میکنند باید دو کاربره بخرم یا همون یک کاربره کافیه؟
سلام عزیز
میبایست دو کاربره بگیرید اگر تک کاربره بگیرید بایست دو تا تک کاربره بگیرید که نسبت به دو کاربره اصلا به صرفه نیست

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام عزیز
میبایست دو کاربره بگیرید اگر تک کاربره بگیرید بایست دو تا تک کاربره بگیرید که نسبت به دو کاربره اصلا به صرفه نیست
ممنو.حالا نفرمودید کدوم یک از آنتی ویروسها بهتره؟

سیمرغ+

Registered User
لایک‌ها
40
KIS 2017 هم موجود دارید؟ لطفا پ.خ کنید.

Last edited:

سیمرغ+

Registered User
لایک‌ها
40
تجربه 5 ساله بنده رو اگر بخواهید Kaspersky Internet Security نصب کنید این آنتی ویروس سالهاست که مقام اول در بین آنتی ویروسها رو کسب می کنه.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
هر کدوم از آنتی ویروسها مزایا و معایبی دارند و دقیقا نمیشه گفت کدوم بهترینه و هیچ آنتی ویروسی تو دنیا نیست که کامل کامل باشه و هر شخصی نسبت به تجربه و تحقیقاتی که به عمل میاره میتونه بهترین گزینه نسبت به سیستمش و کارش رو انتخاب کنه و آنتی ویروسهای قرار گرفته در این تاپیک فعلا جز بهترینهای دنیا هستن

amir.hasani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تفاوت
ESET Smart Security 9 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 38000 تومان
و
ESET Smart Security 9 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET.COM برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 40000 تومان
بجز در تعداد کاربر در چی هست؟
مورد اول آپدیت مستقیم از سرورهای eset نمیشه؟
و شرایط قروش مورد اول لطفا
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
تفاوت
ESET Smart Security 9 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر به مدت 1 سال 38000 تومان
و
ESET Smart Security 9 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET.COM برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 40000 تومان
بجز در تعداد کاربر در چی هست؟
مورد اول آپدیت مستقیم از سرورهای eset نمیشه؟
و شرایط قروش مورد اول لطفا
ممنون
سلام عزیز
تنها فرقشون در کمیت هست و از لحاظ کیفت یکی هستند به صورت کد رو میتونید نگه دارید و هر وقت خواستید استفاده کنید از زمان استفاده کردن 365 روز کامل رو میدن که بیشتر به درد فروشنده ها میخوره که نیاز به وقت دارن برای فروش محصولشون اما در مورد 380000 تومنی اویم هست و باید استفاده بشه چون استفاده نشه روز به روز از اعتبار لایسنس کاسته میشه
ارسال شد

بالا