• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

metamorphosis_h

Registered User
لایک‌ها
433
سلام.
این آنتی ویروس های Bitdefender Internet Security 2012 کیفیتشون چطوره؟ خویه؟
اینا هم باید زود (یک هفته ای ) فعال بشن؟؟ بعدش اینکه با ip ایران برای فعالسازی و یا آپدیت مشکلی دارند یا نه؟
با تشکر.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام.
این آنتی ویروس های Bitdefender Internet Security 2012 کیفیتشون چطوره؟ خویه؟
اینا هم باید زود (یک هفته ای ) فعال بشن؟؟ بعدش اینکه با ip ایران برای فعالسازی و یا آپدیت مشکلی دارند یا نه؟
با تشکر.

سلام دوست عزیز
بله کیفیت خوبی دارند و باید در عرض یکی دو هفته ای اکتیو بشن و با آی پی ایران هم به راحتی اکتیو و آپدیت میشوند

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یه لایسنس پیور خریداری شد، واقعا ممنون هستم از ایشون
مرد بزرگی هستند :)

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
این محصولات از امروز به بعد موجود است

فروش ESET Antivirus 4 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 6 ماه 7000 تومان
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 21000 تومان
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 30000 تومان
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 2 سال 27000 تومان
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 2 سال 36000 تومان
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 3 سال 33000 تومان
فروش ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 3 سال 43000 تومان
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 26000 تومان
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 41000 تومان
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 2 سال 32000 تومان
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 2 سال 49000 تومان
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 3 سال 38000 تومان
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 3 سال 57000 تومان

p30speed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز لطفا شرایط را ارسال کیند

ESET Smart Security 5 تاریخ فعال سازی به چه صورت خواهد بود. باید زود رجیستر شودی یا خیر؟

Last edited:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز لطفا شرایط را ارسال کیند

ESET Smart Security 5 تاریخ فعال سازی به چه صورت خواهد بود. باید زود رجیستر شودی یا خیر؟

بله در عرض یک هفته باید اکتیو شود در غیر این صورت اگر بخواید بیشتر از یک هفته اکانت رو نگه دارید از اعتبار سالیانه کم میگردد
ارسال شد

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
لطفا شماره حساب سامان و يا شماره كارت تجارت اگر داريد برام بفرستيد

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
2 لايسنس از ايشان خريداري شد و به راحتي نصب و اكتيو شد
ايشان بسيار با اخلاق هستند و پشتبانيشون هم حرف نداره:blush:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
چناب مشکلی نداره من یه لایسنس اینترنت سکوریتی 2012 ازتون بگیرم 3 کاربره بعد از اکتیو کردن با خود کسپر مکانبه کنم اگه اورجینال نبود استرداد وجه می کنید؟
ببخشیدا بخاطر اعتماد سازی می گم!
در سایت خود کسپر فعال می شود؟

rezazrf

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
لطقا شماره حساب ملت لطف کنید که هزینه این محصول واریز کنم:
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 8000 تومان

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
چناب مشکلی نداره من یه لایسنس اینترنت سکوریتی 2012 ازتون بگیرم 3 کاربره بعد از اکتیو کردن با خود کسپر مکانبه کنم اگه اورجینال نبود استرداد وجه می کنید؟
ببخشیدا بخاطر اعتماد سازی می گم!
در سایت خود کسپر فعال می شود؟

بله در صورتی که اثبات کنید لایسنس اورجینال نیست علاوه بر برگشت مبلغ واریزیتون در سریعتین زمان ممکن لایسنس داده شده هم برای شما
خواهش میکنم شما حق دارید منم موظفم که جوابگو باشم
خیر در سایت نمیتونید فعال کنید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
لطقا شماره حساب ملت لطف کنید که هزینه این محصول واریز کنم:
Kaspersky Internet Security 2012 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 8000 تومان

سلام عزیز
ارسال شد

latari

Registered User
لایک‌ها
86
سوالی داشتم دوست عزیز الان من یه لایسنس آنتی ویروس از شما بخرم بعدش مثلا همون لایسنس نود رو سه ساله اگر کامپیوتر رو ویندوزش رو عوض کنم لایسنس دوباره اکتیو میشه چون میخوام یه لایسنس سه ساله بخرم ولی شک دارم تو این قضیه آخه شنیدم این لایسنسها به این دلیل ارزان هست چون که اگر ویندوز عوض بشه دیگه اکتیو نمیشن و فقط یکبار اکتیو میشه

rezazrf

Registered User
لایک‌ها
16
واریز کردم
منتظرم
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سوالی داشتم دوست عزیز الان من یه لایسنس آنتی ویروس از شما بخرم بعدش مثلا همون لایسنس نود رو سه ساله اگر کامپیوتر رو ویندوزش رو عوض کنم لایسنس دوباره اکتیو میشه چون میخوام یه لایسنس سه ساله بخرم ولی شک دارم تو این قضیه آخه شنیدم این لایسنسها به این دلیل ارزان هست چون که اگر ویندوز عوض بشه دیگه اکتیو نمیشن و فقط یکبار اکتیو میشه

بله قابلیت اکتیو مجدد را دارد و فقط تنها نسخه کاسپرسکی کیفیت متوسط است که فقط برای یک بار که همان بار اولست اکتیو میشود

بالا