• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
بله در صورتی که اثبات کنید لایسنس اورجینال نیست علاوه بر برگشت مبلغ واریزیتون در سریعتین زمان ممکن لایسنس داده شده هم برای شما
خواهش میکنم شما حق دارید منم موظفم که جوابگو باشم
خیر در سایت نمیتونید فعال کنید

خیلی ممنون واقعا خوشحالم که فروشنده های منصفی مثل شما هستند.
حتی اون کیفیت خوب کسپرسکی اینترنت سکوریتی هم قابلیت ثبت در سایت رو نداره؟
کسپرسکی ناب چطور؟
حیلی ممنون

latari

Registered User
لایک‌ها
86
کسپرسکی ناب چطور؟
حیلی ممنون
کسپر رو نمیدونم ولی من چند ماه پیش از ایشون بیت دفندر گرفتم تو سایت بید دفندر رجیستر شد الان هم یه سه کاربره از ایشون میخوام بخرم ولی مشکلی که دارم اینه که مطمئن نیستم بعد عوض کردن ویندوز اکتیو بشه یا نه

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
کسپرسکی ناب چطور؟
حیلی ممنون

شما لطف دارید
فعلا سکوریتی و پیور قابلیت رجیستر شدن در سایت رو ندارند

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
کسپر رو نمیدونم ولی من چند ماه پیش از ایشون بیت دفندر گرفتم تو سایت بید دفندر رجیستر شد الان هم یه سه کاربره از ایشون میخوام بخرم ولی مشکلی که دارم اینه که مطمئن نیستم بعد عوض کردن ویندوز اکتیو بشه یا نه

دوست عزیز شما قبلا هم از ما لایسنس گرفتید و مشکلی هم پیش نیومده اگر که احیانا بعد از چند وقت ویندوز رو تعویض کردید یا برنامه رو و مجددا خواستید اکتیو کنید و اکتیو نشد سریعا لایسنس دیگری برای شما ارسال میکنیم یا در صورت نخواستن لایسنس مجدد مبلغ واریزی به حسابتون برگشت داده میشه

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
3 لايسنس ديگر از ايشان خريداري شد و به راحتي نصب و اكتيو شد
با تشكر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
ضمن تبریک عید بزرگ قربان به همه کاربران عزیز پرشین تولز به همین منظور از امروز تا روز دوشنبه قرعه کشی به عمل میاید کسانی که مایل به شرکت در قرعه کشی هستند فقط در تاپیک اعلام کنند اولویت با کسانی است که از ما خرید کردن جوایز شامل کسپرسکی کیفیت متوسط و خوب و مکافی و آویرا میباشد و روز 3شنبه جوایز به برندگان اهدا حواهد شد

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ضمن تبریک عید بزرگ قربان به همه کاربران عزیز پرشین تولز به همین منظور از امروز تا روز دوشنبه قرعه کشی به عمل میاید کسانی که مایل به شرکت در قرعه کشی هستند فقط در تاپیک اعلام کنند اولویت با کسانی است که از ما خرید کردن جوایز شامل کسپرسکی کیفیت متوسط و خوب و مکافی و آویرا میباشد و روز 3شنبه جوایز به برندگان اهدا حواهد شد
من اینجام دوباره :D

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من رو هم در لیست قرعه کشی بزارید

ممنون

homan110

Registered User
لایک‌ها
7
درود بر شما
بنده هم به نوبه خودم این عید را خدمت جنابعالی تبریک می گویم امید وارم به قرب آنی برسید.
این حرکت شما ستودنیست احسن بر شما نه به خاطر جایزه ...بلکه بخاطر یاد اوری و پاسداری شما از اعیاد بزرگ ملی و مذهبی ما
اینکه در اعیاد بزرگ جشن میگیرید و دوستانتان را در این جشن سهیم می کنید جای سپاس دارد
لازم به ذکر است که
بنده هم قبلا لایسنسی یکساله کسپر اسکای از ایشان خرید کردهام بسیار راضی بودم365م روز را بدون هیچ مشکلی کارکرد.
سپاسگذارم.
یا حق

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
ضمن تبریک عید به شما لطف میکنید بنده رو در قرعه کشی برای کسپر شرکت بدید. ممنونم از شما

ICE FOX

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز
حالتون خوبه؟
من یه لایسنس کسپرسکی برای موبایل میخواستم
قبلا هم خرید کردم اگه اطلاعات حساب همونه واریز کنم به حساب
در ضمن اگه ممکنه بنده رو هم تو قرعه کشی شرکت بدید

ممنــون
;)

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست عزیز
حالتون خوبه؟
من یه لایسنس کسپرسکی برای موبایل میخواستم
قبلا هم خرید کردم اگه اطلاعات حساب همونه واریز کنم به حساب
در ضمن اگه ممکنه بنده رو هم تو قرعه کشی شرکت بدید

ممنــون
;)

سلام دوست عزیز
بله همون حساب قدیمی هست
چشم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
به دلیل شرکت کردن تعداد محدودی از عزیزان کلیه عزیزانی که برای قرعه کشی شرکت کرده بودند برنده قرعه کشی هستند لطفا ایمیلتون رو برام ایمیل یا پخ کنید که تا آخر امشب لایسنس به ایمیلتون ارسال شود

sIiiS
arashministar
shahramcat
homan110
P‌C
ICE FOX
naaji

latari

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز لطف کنید شماره حساب برای یک بیددفندر سه ساله سه کاربره یا یک نود اینترنت سکوریتی سه ساله سه کاربره بدید در ضمن نود هم آیا قابلیت رجیستر کردن برای چندین بار رو داره آخه ما دفتر فنی هستیم و سالی دو سه مرتبه کامپیوتر رو فرمت میکنیم و ویندوز جدید میریزیم هر کدوم که کارایی داره لطفا اون رو به ما معرفی کنید با تشکر

بالا