• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 41000 تومان
شماره کارت رو ارسال کنید قبلا من دوبار از جاهای مختلف گرفتم اما متاسفانه بعد چند ماه برای آپدیت ارور داد.
تضمین یکساله هم میخوام.

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
شرایط برای نود32 اسمارت سیکوریتی5 را ارسال کنید با تشکر!

arya66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام یک لایسنس کسپر خریداری شد ممنون از شما همه چیز عالی بود تشکر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 41000 تومان
شماره کارت رو ارسال کنید قبلا من دوبار از جاهای مختلف گرفتم اما متاسفانه بعد چند ماه برای آپدیت ارور داد.
تضمین یکساله هم میخوام.

سلام دوست عزیز
اولا به دلیل تاخیر زیاد در جواب دادن معذرت میحوام چون تو این سه چهار روزه برایم مشکلی پیش اومده بود که خدارو شکر رفع شد برای تضمین هم که ما تمامی محصولات رو از زمان تحویل دادن به کاربران به مدت اعتبار آن محصول تضمین میکنیم
ارسال شد

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام مجدد.
کاش Avast Internet security رو هم برای فروش داشتین. با توجه به درخشش خوبی که تو سال های اخیر داشته و اقبال بسیاری از کاربران به avast به نظرم تمایل به خرید این محصول هم به زودی بیشتر و بیشتر خواهد شد.
احتمالش هست که avast رو هم در آینده نزدیک برای فروش بیارین؟ خیلی ممنون میشم.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام مجدد.
کاش Avast Internet security رو هم برای فروش داشتین. با توجه به درخشش خوبی که تو سال های اخیر داشته و اقبال بسیاری از کاربران به avast به نظرم تمایل به خرید این محصول هم به زودی بیشتر و بیشتر خواهد شد.
احتمالش هست که avast رو هم در آینده نزدیک برای فروش بیارین؟ خیلی ممنون میشم.

سلام دوست عزیز
سعی خواهیم کرد که در آینده این محصول رو ارائه کنیم

Last edited:

ali9999

Registered User
لایک‌ها
42
آقا یک سوال
این ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 3 سال اگر تو این 3 سال ورژنش بره بالا
مثلا سال دیگه بشه ver 6 این سریال توش کار میکنه؟
kasperskiy اینطوریه
بعدش میشه چندبار نصبشون کررد؟ تو خود سایت eset رجیستر میشیم؟

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
فروش ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 3 سال 57000 تومان

موجود دارین؟
از کجا مطمئن باشم که بعد از 3 4 ماه از کار نمیافته؟چون از یه نفر توی همین مایه قیمت گرفتم اما بعد از 3 ماه از کار افتاد.
شما کسی رو دارین که از شما بیش از 1 سال خرید داشته باشه و بیش از 1 سال بدون مشکل براش کار کرده باشه؟
چرا توی سایت نود این مدل موجود نیست؟با آی پی ایران فعال میشن؟واسه آپدیت با آی پی ایران مشکلی نداره؟
چه تضمینی هست بعد از 3 5 ماه بلوک نشه کد؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا یک سوال
این ESET Antivirus 5 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 3 سال اگر تو این 3 سال ورژنش بره بالا
مثلا سال دیگه بشه ver 6 این سریال توش کار میکنه؟
kasperskiy اینطوریه
بعدش میشه چندبار نصبشون کررد؟ تو خود سایت eset رجیستر میشیم؟

بله کلن لایسنسهایی که چند سال اعتبار دارند برای ورژنهای بعدی جواب میدن
کسپرسکی فعلا فقط یک ساله موجود هست جز پیور که به دلیل اعتبار چند ساله برای ورژنهای بعدی جواب خواهد داد
بله هر چند بار که میخواید میتونید برنامه رو نصب و اکتیو کنید تو سایت ESET خیر قابل رجیستر کردن نیست

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا جواب ما رو ندادی ها!

بله موجود هست دوستان زیادی هستند که بیش از یک سال از من خرید کردند و اگر مایل بودند میتونند اعلام کنند در مورد تضمین هم اگر اکانت مشکل دار شد و نتونستیم مشکل رو رفع کنیم سریعا اکانت دیگری به شما میدیدم و این پروسه تا مدت زمان اعتبار اکانتی که از ما میگیرید ادامه داره حالا چه یک سال چه سه سال در مورد اینکه چرا اکانت سه ساله تو سایت eset قرار داده نشده چونکه eset برای همه کشورها اکانت سه ساله رو ارائه نمیکنه

luca_toni

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آیا با تعویض ویندوز امکان فعال سازی مجدد لایسنس متوسط وجود دارد؟؟ ( اگه لایسنس متوسط بگیرم می تونم با تعویض ویندوز بازم فعالش کنم؟)
مرسی

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
آیا با تعویض ویندوز امکان فعال سازی مجدد لایسنس متوسط وجود دارد؟؟ ( اگه لایسنس متوسط بگیرم می تونم با تعویض ویندوز بازم فعالش کنم؟)
مرسی

سلام دوست عزیز
بله برای کیفیت متوسط فقط همون اولین بار میتونید اکتیو کنید بعد از تعویظ ویندوز امکان اکتیو کردن مجدد لایسنس وجود ندارد

ruzii

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من nod 32 AV یک ساله میخوام. شرایط رو پخ کنید لطفا اگر موجود هست.

odeyseh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

لطفاً شرایط برای ترند مایکرو و نود سکوریتی برای من ارسال کنید

بالا