• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

ruzii

Registered User
لایک‌ها
2
سلام!
من 21 تومن واریز کردم. ادرس ایمیل هم پخ کردم با شماره پیگیری.
متشکرم.

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
لطفا"شرایط رو برای KIS 2012 تک کاربره ارسال کنید.

Cerwin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لطفا شرایط برای Norton™ Internet Security 2012

ruzii

Registered User
لایک‌ها
2
هنوز برام ایمیلی نیامده . انتظار داشتم بعد از اعلان پرداخت در اولین فرصت یوز پسورد برام ایمیل بشه که متاسفانه فرستاده نشده.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
هنوز برام ایمیلی نیامده . انتظار داشتم بعد از اعلان پرداخت در اولین فرصت یوز پسورد برام ایمیل بشه که متاسفانه فرستاده نشده.

سلام دوست عزیز
ارسال شد
از این به بعد تحویل اکانت 24 الی 48 ساعت بعد از واریز وجه

ruzii

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
ارسال شد
از این به بعد تحویل اکانت 24 الی 48 ساعت بعد از واریز وجه
خیلی ممنون. ایمیل رسید. هنوز یوزر پس رو وارد نکردم.چک میکنم و اینجا نتیجه را میگم. برای هدیه هم ازتون متشکرم!

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
الان همه منتظرن که این بنده خدا بیاد نتیجه رو اعلام کنه؟ آخه دیگه هیشکی کامنت نمیذاره!!! :پی :دی

esmaildorazahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام لطفا شرایط برای ESET Smart Security 5 تک کاربره یک سال

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
منم به قصد آپ کردن پست اینو گفتم چون زیادی ساکت شده بود.

یه سوال KIS 2012 کدوماشون با تعویض ویندوز همچنان اکتیو میمونن؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
منم به قصد آپ کردن پست اینو گفتم چون زیادی ساکت شده بود.

یه سوال KIS 2012 کدوماشون با تعویض ویندوز همچنان اکتیو میمونن؟

شما لطف دارید در حال حاظر کلیه محولات این تاپیک از کسپرسکی گرفته تا ترند میکرو تیتانیوم قابلیت اکتیو کردن نامحدود را دارا هستند تنها محصولی که فقط یک بار اکتیو میشد کسپرسکی سکوریتی کیفیت متوسط بود که برداشته شد

Last edited:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
با سلام. لطفا پیام خصوصی تون رو چک کنید
ممنون

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
شما لطف دارید در حال حاظر کلیه محولات این تاپیک از کسپرسکی گرفته تا ترند میکرو تیتانیوم قابلیت اکتیو کردن نامحدود را دارا هستند تنها محصولی که فقط یک بار اکتیو میشد کسپرسکی سکوریتی کیفیت متوسط بود که برداشته شد

پس یعنی تفاوت فقط برسر مدت زمانیه که میشه واسه اکتیو شدن نگه داشت و بحث تغییر آی پی برای اکتیو کردن؟

بعد 1 سوال دیگه! غیر از کسپر، آنتی ویروس (اینترنت سکیوریتی) های دیگه هم از طرف سایت خودشون ایمیلی میفرستن آیا امکان ثبت کردنشون تو سایت هر کدوم هست؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
پس یعنی تفاوت فقط برسر مدت زمانیه که میشه واسه اکتیو شدن نگه داشت و بحث تغییر آی پی برای اکتیو کردن؟

بعد 1 سوال دیگه! غیر از کسپر، آنتی ویروس (اینترنت سکیوریتی) های دیگه هم از طرف سایت خودشون ایمیلی میفرستن آیا امکان ثبت کردنشون تو سایت هر کدوم هست؟

بله میبایست که سریعا اکتیو شوند و کلیه محصولات با آی پی ایران قابل استفاده هستند جز مکافی
خیر

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
ممنون. من جدیدا ویندوز عوض کردم (دیروز) و الان دارم از KIS2012 استفاده میکنم! لایسنس هم از 1 سایت گرفتم (صرفا جهت امتحان)...
تا اینجاش که خیلی خوب بود! از کسپر 2009 که قبلا داشتم یه سر و گردن بالاتره. سرعت سیستم رو اونقدری که فکر میکردم نمیگیره، سرعت اینترنتم هم اصلا افت نکرده :دی
من یه کم دیگه هم ازش استفاده کنم خیالم از نوع آنتی ویروسی که میخوام داشته باشم راحت شه، بعد میام خدمتتون واسه خرید.
(فک کنم همون کسپر رو بگیرم. بابا اصلا باورم نمیشه خیلی خوبه. خیلی از ورژن های قبلش سبک تره)

Last edited:

snake_pianist

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

لطفا شرایط خرید رو برای kaspersky internet security 2012 برای استفاده در 3 تا سیستم رو برای من ارسال کنید ...

ضمنا فرق کیفیت عالی و خوب رو اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم ...

بالا