• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خواهش میکنم دوست عزیز برای تاخیر زیادی که بوجود اومد واقعا شرمندم حقیقتش الان به دلیل تعطیلی کریسمس اکثر پروایدرها در تعطیلاتن و دیگه مثل چند روز پیش 24 ساعته آنلاین نیستن برای همینه که تو این چند روزه لایسنسها رو با تاخیر زیاد تحویل میدم اما انشالاه تا بعد از کریسمس این مشکل حل میشه

خواهش میکنم قربان..همینکه بعد از مدتها بالاخره تونستم لایسنس معتبر نورتن رو تو ایران پیدا کنم جای شکرش باقیه :rolleyes:
تشکر-موفق باشید

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام .
احمد جان من چند وقت پیش یه پ.خ دادم جواب ندادیا .
من 3 تا سریال ازت گرفتم ، اما چون چند بار سریال ها عوض شد ، یکم قاطی شد .
ازت خواستم هر 3 تا سریال رو تو یه ایمیل واسم بفرستی چون از هیچکدوم استفاده ای نکردم .

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام .
احمد جان من چند وقت پیش یه پ.خ دادم جواب ندادیا .
من 3 تا سریال ازت گرفتم ، اما چون چند بار سریال ها عوض شد ، یکم قاطی شد .
ازت خواستم هر 3 تا سریال رو تو یه ایمیل واسم بفرستی چون از هیچکدوم استفاده ای نکردم .

سلام دوست عزیز
بله حق با شماست من اون روز آخر شب میخواستم که براتون ارسال کنم که به دلیل مشغله کاری کاملا یادم رفت و تا امروز که شما یادآوری کردید یادم اومد واقعا به بزرگی خوتون ببخشید
ارسال شد

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام. شرمنده قضیه تعویض سریال چیه؟ مگه سریالی که میدین برای مدت مشخص (مثلا 1 سال) کار نمیکنه که باید عوض شه؟ گیج شدم...

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام. شرمنده قضیه تعویض سریال چیه؟ مگه سریالی که میدین برای مدت مشخص (مثلا 1 سال) کار نمیکنه که باید عوض شه؟ گیج شدم...

سلام دوست عزیز
خواهش میکنم منظور من از تعویض سریال این بود که اگر لایسنس دچار مشکل شد و بعد از برسی کردن لایسنس متوجه بشیم مشکل از جانب شما نبوده یعنی خود لایسنس مشکل دار شده باشه سریعا لایسنس دیگری به شما داده میشه که خیلی کم پیش میاد همچین مشکلاتی

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام دوست عزیز
بله حق با شماست من اون روز آخر شب میخواستم که براتون ارسال کنم که به دلیل مشغله کاری کاملا یادم رفت و تا امروز که شما یادآوری کردید یادم اومد واقعا به بزرگی خوتون ببخشید
ارسال شد

ممنون عزیز .
دریافت شد .
فقط یه سئوال
استارت اینا از کی شروع شده ؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
نود اینترنت سکوریتی برای یک کامپیوتر دو یا سه ساله دارید الان

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست عزیز لایسنس kasper sky work station رو می خواستم لطفا قیمت و شرایطش رو برام بفرستین

سلام دوست عزیز
شما پی ام هم کردید اما نگفتید چند ساله و چند کاربره میخواهید و کدوم محصولش رو اگر این باشه BusinessSpace Security چون اکثرا این رو میخوان و این محصول جزو محصولات بیزینس کسپرسکی حساب میشه و از پنج کاربره شروع میشه

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
ممنون عزیز .
دریافت شد .
فقط یه سئوال
استارت اینا از کی شروع شده ؟

سلام دوست عزیز
خواهش میکنم
اینها از همون زمانی که من برای شما ارسال کردم استارت خورده بودند

mokaraji

Registered User
لایک‌ها
2
کیفیت عالی Kis یعنی به نام خودمون تو سایتش ثبت میشه و برامون فایل کلید رو میفرسته؟
هنگام ویندوز عوض کردن چکار باید کرد که کلید نسوزه و راحت دوباره اکتیو بشه.

ysefidroodi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
لطفا شرایط norton 360 و norton internet security2012 رو برای من ارسال کنید
و اینکه بفرمایید این لایسنس ها کیفیت بالا هستند یا فقط یکبار قابل اکتیو شدن هستند و بعد از تعویض ویندوز قابل دوباره اکتیو شدن روی همون کامپیوتر رو ندارن؟
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
کیفیت عالی Kis یعنی به نام خودمون تو سایتش ثبت میشه و برامون فایل کلید رو میفرسته؟
هنگام ویندوز عوض کردن چکار باید کرد که کلید نسوزه و راحت دوباره اکتیو بشه.

بله به نام خودتون در سایت کسپرسکی ثبت میشه و ما از طرف کسپرسکی به ایمیل شما کی فایل رو میفرستیم
هنگام عوض کردن ویندوز کلید نمیسوزه و تا آخرین روز اعتبار کلید هم میتونید کلید رو برای چند100 مین بار دوباره اکتیو کنید
این قابلیتها برای کلید کیفیت خوب اینترنشنال هم هستند و کی فایل هم در صورت درخواست برای شما ارسال میشه منتها تنها عیبی که دارند میبایست در کمتر از چهارده پانزده روز اکتیو و استفاده شوند در غیر اینصورت از اعتبار روزاش کم میشه

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
لطفا شرایط norton 360 و norton internet security2012 رو برای من ارسال کنید
و اینکه بفرمایید این لایسنس ها کیفیت بالا هستند یا فقط یکبار قابل اکتیو شدن هستند و بعد از تعویض ویندوز قابل دوباره اکتیو شدن روی همون کامپیوتر رو ندارن؟
ممنون

سلام دوست عزیز
این لایسنسها از کیفیت خوبی برخوردارند و همانطور هم که قبلا گفتم شما نامحدود میتونید این لایسنسها رو بعد از تعویض ویندوز اکتیو و استفاده کنید
ارسال شد

mohammadmax1

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
من لایسنس کاسپراسکای 1 ساله 1 کاربره کیفیت خوب میخوام
یه سوال داشتم منظور از "در صورت اکتیو شدن بعد از چند ماه از اعتبار 365 روز کاسته خواهد شد" چیه؟

شرایط رو ارسال کنید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام
من لایسنس کاسپراسکای 1 ساله 1 کاربره کیفیت خوب میخوام
یه سوال داشتم منظور از "در صورت اکتیو شدن بعد از چند ماه از اعتبار 365 روز کاسته خواهد شد" چیه؟

شرایط رو ارسال کنید

سلام دوست عزیز
شما این لایسنس رو تا 14 الی 15 روز میتونید نگه دارید و اگر در این مدت زمان لایسنس رو اکتیو کردید 365 روز کامل به شما اعتبار خواهد داد اما اگر در این مدت استفاده نکردید بعد از چهارده الی پانزده روز اتوماتیک استارت میخوره و هروز از اعتبار 365 روزش کاسته میشه
ارسال شد

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
دوست عزیز شما فقط سریال رو ایمیل میکنید؟
یا محصول به صورت فیزیکی با پک ارسال میکنید؟
مثل محصولاتی که توی بازار فروخته میشه؟

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز شما فقط سریال رو ایمیل میکنید؟
یا محصول به صورت فیزیکی با پک ارسال میکنید؟
مثل محصولاتی که توی بازار فروخته میشه؟

فقط سریال رو ایمیل میکنیم به همراه لینک دانلود که اگر برنامه رو نداشتید از طریق لینک دانلود میکنید

بالا