• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام

لطفا شرایط خرید رو برای kaspersky internet security 2012 برای استفاده در 3 تا سیستم رو برای من ارسال کنید ...

ضمنا فرق کیفیت عالی و خوب رو اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم ...

سلام دوست عزیز
در کیفیت عالی شما میتونید لایسنس رو تا بیشتر از یک سال نگه دارید و همینطور قابلیت رجیستر شدن در سایت کسپرسکی است اما در کیفیت خوب باید در عرض یک هفته لایسنس استفاده شود در غیر اینصورت از اعتبار 365 روزه آن کاسته میشود
ارسال شد

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
دوست عزیز قیمتها همون قیمتهای بالاست تغییر نکرده

دوما فرق Norton 360™ Version 5.0 Premier Edition و Norton 360™ Version 5.0 چیه

سوما اگه ما در طول یه سال هر چقدر ویندوز عوض کنم مشکلی در انتی ویروس ایجاد نمیشود و ایا این به کیفیت عالی و خوب بودن کسپر ربطی نداره

شاید یه دونه سه کاربره نورتون یا کسپر ازتون بخرم
با تشکر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز قیمتها همون قیمتهای بالاست تغییر نکرده

دوما فرق Norton 360™ Version 5.0 Premier Edition و Norton 360™ Version 5.0 چیه

سوما اگه ما در طول یه سال هر چقدر ویندوز عوض کنم مشکلی در انتی ویروس ایجاد نمیشود و ایا این به کیفیت عالی و خوب بودن کسپر ربطی نداره

شاید یه دونه سه کاربره نورتون یا کسپر ازتون بخرم
با تشکر

در حال حاظر بله
تنها فرقشون در اینه که در نورتون 360 تنها شامل 2 گیگ بکاپگیری امن آنلاین برای ذحیره عکسها و فیلمها و آهنگهاست اما در نورتون 360 پریمیر شامل 25 گیگ بکاپگیری میشود
بله محدودیتی در اکتیو کردن ندارند

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
دوست عزیز
اولا Kaspersky PURE چیه میشه یه توضیحی در موردش بدی
یعنی هم شامل انتی ویروس و هم اینترنت سکرتری

دوما راستی 3 یوزره رو میشه برای 3 نفر تو 3شهر مختلف استفاده کرد

سوما لینک دانلود Kaspersky PURE رو بده

چهارم شماره حسابو pm کن

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز
اولا Kaspersky PURE چیه میشه یه توضیحی در موردش بدی
یعنی هم شامل انتی ویروس و هم اینترنت سکرتری

دوما راستی 3 یوزره رو میشه برای 3 نفر تو 3شهر مختلف استفاده کرد

سوما لینک دانلود Kaspersky PURE رو بده

چهارم شماره حسابو pm کن

پیور نسبت به سکوریتی قدرت بیشتری داره و در این موارد قویتر از کسپرسکی سکوریتی عمل میکند
تضمین خرید امن و بانکداری آنلاین، محافظت از سرقت آنلاین و اطلاعات شخصی شما مانند شماره کارت اعتباری، و غیره
اسکن سیستم عامل شما و برنامه های آسیب پذیر و بازیابی آنها به بهترین نحو
حفاظت شبکه خانگی شما با کمک یک فایروال دو طرفه؛ بلوک تهدیدات امنیتی خارجی ، از جمله برنامه های مخرب، فایل ها، اسکریپت ها که می تواند باعث صدمه به کامپیوتر شما و داده ها شود.امنیت بیشتر Wi - Fi و اتصالات

و در این موارد فقط شامل کسپرسکی پیور میشود و اینترنت سکوریتی این امکانات رو ندارد
مدیریت رمز عبور :
کدگذاری نام کاربری و کلمه عبور شخصی شما در یک محل امن به طور خودکار که مربوط به وب سایت های مورد علاقه شماست و همینطور شامل نسخه های قابل حمل هم میباشد مانند usb که اجازه می دهد نام کاربری و کلمه عبورخود را با کد گذاری خیلی بهتری داشته باشید.
بازیابی اطلاعات (پشتیبان) :
به صورت خودکار قابلیت پشتیبانی داده ها را شامل میشود که می تواند در صورت از دست دادن اطلاعات آنها را ترمیم و بازیابی کند

بله میشه برای سه نفر تو سه جای مختلف دنیا استفاده کرد منتها حتما نباید بیشتر از سه سیستم مورد استفاده قرار گیرد
ارسال شد

Last edited:

Masoud 206-16v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
سلام دوست من
واریز کردم ، ممنون میشم پیگیری نمایید با تشکر.

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
پیور نسبت به سکوریتی قدرت بیشتری داره و در این موارد قویتر از کسپرسکی سکوریتی عمل میکند
تضمین خرید امن و بانکداری آنلاین، محافظت از سرقت آنلاین و اطلاعات شخصی شما مانند شماره کارت اعتباری، و غیره
اسکن سیستم عامل شما و برنامه های آسیب پذیر و بازیابی آنها به بهترین نحو
حفاظت شبکه خانگی شما با کمک یک فایروال دو طرفه؛ بلوک تهدیدات امنیتی خارجی ، از جمله برنامه های مخرب، فایل ها، اسکریپت ها که می تواند باعث صدمه به کامپیوتر شما و داده ها شود.امنیت بیشتر Wi - Fi و اتصالات

و در این موارد فقط شامل کسپرسکی پیور میشود و اینترنت سکوریتی این امکانات رو ندارد
مدیریت رمز عبور :
کدگذاری نام کاربری و کلمه عبور شخصی شما در یک محل امن به طور خودکار که مربوط به وب سایت های مورد علاقه شماست و همینطور شامل نسخه های قابل حمل هم میباشد مانند usb که اجازه می دهد نام کاربری و کلمه عبورخود را با کد گذاری خیلی بهتری داشته باشید.
بازیابی اطلاعات (پشتیبان) :
به صورت خودکار قابلیت پشتیبانی داده ها را شامل میشود که می تواند در صورت از دست دادن اطلاعات آنها را ترمیم و بازیابی کند

بله میشه برای سه نفر تو سه جای مختلف دنیا استفاده کرد منتها حتما نباید بیشتر از سه سیستم مورد استفاده قرار گیرد
ارسال شد
=============
یه سوال دیگه داشتم
این لینک دانلود برای سیستم xp یاseven

32 بیتی یا 64 بیتی

اگه ویندوز رو عوض کنم مشکلی نخواهم داشت (چون من گاهی او قات xp رو سیستمه گاهی سون32 یا 64)

ممنون میشم این سوالمم جواب بدی

Last edited:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام..مبلغ مورد نظر برای Norton Internet Security 2012 به حسابتون واریز و مشخصاتش براتون پیام خصوصی شد
با تشکر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
=============
یه سوال دیگه داشتم
این لینک دانلود برای سیستم xp یاseven

32 بیتی یا 64 بیتی

اگه ویندوز رو عوض کنم مشکلی نخواهم داشت (چون من گاهی او قات xp رو سیستمه گاهی سون32 یا 64)

ممنون میشم این سوالمم جواب بدی

بله هم برای xp هست هم 7 هم برای 32 بیت هست هم برای 64 بیت شما میتونید تا آخرین روز اعتبار لایسنس ویندوز رو عوض کنید و دوباره لایسنس رو اکتیو کنید

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام..برای بنده ارسال نکردید؟

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
40 تومن پول واریز شد
بابت Kaspersky PURE یکساله 3 یوزره

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون قربان..لایسنس با موفقیت نصب شد.. :)
فقط اگه یکم سرعت پاسخگویی و ارسال لایسنس ها بیشتر بشه بهتره..در روزهای آتی برای چند سفارش دیگه هم مزاحم میشیم
با تشکر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
ممنون قربان..لایسنس با موفقیت نصب شد.. :)
فقط اگه یکم سرعت پاسخگویی و ارسال لایسنس ها بیشتر بشه بهتره..در روزهای آتی برای چند سفارش دیگه هم مزاحم میشیم
با تشکر

خواهش میکنم دوست عزیز برای تاخیر زیادی که بوجود اومد واقعا شرمندم حقیقتش الان به دلیل تعطیلی کریسمس اکثر پروایدرها در تعطیلاتن و دیگه مثل چند روز پیش 24 ساعته آنلاین نیستن برای همینه که تو این چند روزه لایسنسها رو با تاخیر زیاد تحویل میدم اما انشالاه تا بعد از کریسمس این مشکل حل میشه

بالا