Antikasper
Registered User
سلام عزیزسلام eset nod32 antivirus دو کاربره یکساله قیمتش چقدره؟
مرسی
130 تومن
سلام عزیزسلام eset nod32 antivirus دو کاربره یکساله قیمتش چقدره؟
مرسی
70 تومننود یکساله قیمت چقده
سلام.شرایط خرید رو بفرستیدEset Antivirus 13 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 25000 تومان
سلام عزیزدرود بر شما دوست عزیز
قیمت
Windows 7 Ultimate به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت لایف تایم 90000 تومان
Windows 10 Home به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت لایف تایم 100000 تومان
Windows 10 Professional به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت لایف تایم 100000 تومان
رو ممنون می شم محبت کنید و
یه سوال هم داشتم در رابطه با کارت گرافیک انیجا بپرسم یا توی پی وی
مرسی
سلام عزیزبا سلام واحترام ، قیمت لایسنس اورجینال NODE32 v 14.0.21.0 یکساله چقدر است؟
قیمت الان این محصول 200 تومنهدرود بر شما دوست عزیز
لطفا قیمت به روز
Office 2013 Professional Plus به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت لایف تایم 100000 تومان
بیت دیفندر دارهسلام وقت بخیر
آنتی ویروسی که چیز پی ان داشته باشه دارید ؟ کسپرظاهرا داره
قیمت الان 130 تومنهEset Smart(Internet) Security 13 به صورت اوریجینال برای 2 کامپیوتر
اطلاعات خرید رو ارسال کنید
میدونم شاید بارها به این سوال ها جواب داده باشین ولی داداش گلم خوندن ۳۰۰ صفحه هم کار راحتی نیست ، چشم آدم کور میشه !!!!!! ، یه جور جواب کوتاه که من متوجه بشم هم ممنون میشم ....با سلام .....
۱- میشه اصل فایل آنتی ویروس یا سکیوریتی پک رو از سایت اصلی و رسمی خود سازنده دانلود کرد و فقط لایسنس رو از شما بگیریم ؟؟؟؟؟
۲- در مورد ویندوز 10 چی ؟؟؟؟ یعنی ویندوز رو مستقیم از سایت مایکروسافت دانلود کنم و بعد با لایسنس شما ویندوز رو اکتیو کنم .....
۳- لایسنس به صورت کد هست یا فایل ؟؟؟؟
۴- آپدیت ویندوز 10 بعد از اکتیو شدن با لایسنس شما مستقیم از سایت خود مایکروسافت انجام میشه ؟؟؟؟ بلاک نمیشیم به خاطر تحریم ها ؟؟؟؟ کسپر و ناد ۳۲ چی تحریم نیست آی پی ایران ؟؟؟؟
لطفا دقیق پاسخ بدید چون برام خیلی مهمه .. ممنون