دوستمون نمیان اینجا دوستان رو راهنمایی کنن ؟؟؟؟ یکیش خودم که سوال داشتم .....میدونم شاید بارها به این سوال ها جواب داده باشین ولی داداش گلم خوندن ۳۰۰ صفحه هم کار راحتی نیست ، چشم آدم کور میشه !!!!!! ، یه جور جواب کوتاه که من متوجه بشم هم ممنون میشم ....
اینم سوال من دوباره ، کوتاه در حدی که بفهمم منظورتونو کافیه ، نزدیک 300 صفحه خوندن مطلب کار راحتی نیست ، تازه بازم معلوم با خوندن 300 صفحه جواب خودمو دقیق بگیرم .....دوست عزیز Anti Kasper بیا ما رو راهنمایی کن داداش ... کار خوبی هست .... ممنون هستم .....با سلام .....
۱- میشه اصل فایل آنتی ویروس یا سکیوریتی پک رو از سایت اصلی و رسمی خود سازنده دانلود کرد و فقط لایسنس رو از شما بگیریم ؟؟؟؟؟
۲- در مورد ویندوز 10 چی ؟؟؟؟ یعنی ویندوز رو مستقیم از سایت مایکروسافت دانلود کنم و بعد با لایسنس شما ویندوز رو اکتیو کنم .....
۳- لایسنس به صورت کد هست یا فایل ؟؟؟؟
۴- آپدیت ویندوز 10 بعد از اکتیو شدن با لایسنس شما مستقیم از سایت خود مایکروسافت انجام میشه ؟؟؟؟ بلاک نمیشیم به خاطر تحریم ها ؟؟؟؟ کسپر و ناد ۳۲ چی تحریم نیست آی پی ایران ؟؟؟؟
لطفا دقیق پاسخ بدید چون برام خیلی مهمه .. ممنون
گویا فروشی انجام نمیشهKaspersky Internet Security – Multi-Device 2020 به صورت اوریجینال برای 2 دستگاه به مدت 1 سال 120000 تومان
شرایط ..ممنون
ارسال شدگویا فروشی انجام نمیشه
سلام عزیزسلام
میخواستم ببینم که امکان خرید این 2 محصول با این قیمت ها هست؟
Office 2019 Professional Plus به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت لایف تایم 200000 تومان
Office 2016 Professional Plus به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت لایف تایم 120000 تومان
70 تومنقیمت eset nod32 antivirus یک ساله چند؟
سلام دوست عزیزدرود فراوان جناب ابراهیمی عزیز. بزرگوار قیمت Eset Smart (Internet)Security 13 به صورت اوریجینال برای 10 کامپیوتر به مدت 1 سال و Kaspersky Total Security Multi-Device 2020 به صورت اوریجینال برای 10 دستگاه به مدت 1 سال رو میخواستم لطفا
سلام عزیزسلام این مورد رو میخواستم
Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2020 به صورت اوریجینال برای 1 دستگاه به مدت 1 سال 110000 تومان
و اینکه آیا این نسخه به صورت خودکار به نسخه ی 2021 آپگرید میشه؟