• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Bazarche.Co

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شرایط رو لطف میکنید .
همچنین برای استفاده بیش از سه یوزر

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
Last edited:

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
لایسنس بدون مشکل اکتیو و در حال استفاده هست.
ممنون + قرعه کشی.

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
من توی یاهو همیشه خرید کردم . بنده را هم در قرعه کشی لحاظ کنید

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
سلام
منم 10 روز پیش فکر کنم بود یه لایسنس گرفتم یادم رفت اینجا بگم، بدون مشکل در حال کار است.
ممنون

smh1385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای ابراهیمی
لطفا مرا نیز در لیست قرعه کشی قرار دهید؟

ضمنا همانطور که قبلا نیز گفتم لایسنس ها تا حالا هیچ مشکلی نداشته است.

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با کمال تاسف اکانتی که داده بودید بلوک شده
چیکار کنم الان؟

سلام خدمت همه کاربران و دوستان عزیز پرشین تولز و همینطور تبریک عید بزرگ قربان در جواب این دوست عزیزمون باید بگم بله لایسنس ایشون بلک شده و غیر از این آقا تعداد اندک دیگری هم بودند که لایسنسهاشون بلک شده بود و سریعن بعد از بلک شدن لایسنس هر کدوم از این عزیزان لایسنس دیگری بهشون داده شد و به ایشون هم از طرف کمپانی کسپرسکی لایسنس جدیدی داده شد دلیلش هم این بود که اوائل کار با پروایدری که ازشون محصول می گرفتیم به یک سری مشکل برخوردیم و از کار کردن باهاشون منصرف شدیم و بعد از اون با پروایدر دیگری کارمون رو ادامه دادیم و دیگر این اتفاق رخ نخواهد افتاد از کلیه کاربران عزیز به خاطر این اتفاق معذرت می خواهیم
با تشکر

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت همه کاربران و دوستان عزیز پرشین تولز و همینطور تبریک عید بزرگ قربان در جواب این دوست عزیزمون باید بگم بله لایسنس ایشون بلک شده و غیر از این آقا تعداد اندک دیگری هم بودند که لایسنسهاشون بلک شده بود و سریعن بعد از بلک شدن لایسنس هر کدوم از این عزیزان لایسنس دیگری بهشون داده شد و به ایشون هم از طرف کمپانی کسپرسکی لایسنس جدیدی داده شد دلیلش هم این بود که اوائل کار با پروایدری که ازشون محصول می گرفتیم به یک سری مشکل برخوردیم و از کار کردن باهاشون منصرف شدیم و بعد از اون با پروایدر دیگری کارمون رو ادامه دادیم و دیگر این اتفاق رخ نخواهد افتاد از کلیه کاربران عزیز به خاطر این اتفاق معذرت می خواهیم
با تشکر

آقا برام یه فایلی اومده که زیپ هست و مربوط به رجیستری هست ولی هیچ توضیحی نیست که بدونم چیکار باید کرد.
لایسنسی هم از طرف شما هنوز برام ارسال نشده. لطفا اونم برام ارسال کنید
مرسی

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
آقا برام یه فایلی اومده که زیپ هست و مربوط به رجیستری هست ولی هیچ توضیحی نیست که بدونم چیکار باید کرد.
لایسنسی هم از طرف شما هنوز برام ارسال نشده. لطفا اونم برام ارسال کنید
مرسی

اسم فایل rar که از طرف کمپانی کسپرسکی برای شما ارسال شده همان لایسنس شماست و فایلی که در rar تعبیه شده همان key file شماست

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
میخواستم بدونم که آیا این سریال ها با Resgion مشکلی ندارند؟ مثلا اگر ایران باشه یا یک کشور دیگه ... کلا چطوریه ؟ سریال رو وارد کنیم اتوماتیک میشناسه و یا باید فایل رجیستری استفاده کنیم ؟

آیا این نوع نمایندگی هم عین پی پاله که وقتی یک اکانت ساسپند بشه بقیه هم بشه و یا نه ؟!

اگر ممکنه شرایط خرید رو بفرستید.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منم توی لیست قرعه کشی قرار بدید، ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
میخواستم بدونم که آیا این سریال ها با Resgion مشکلی ندارند؟ مثلا اگر ایران باشه یا یک کشور دیگه ... کلا چطوریه ؟ سریال رو وارد کنیم اتوماتیک میشناسه و یا باید فایل رجیستری استفاده کنیم ؟

آیا این نوع نمایندگی هم عین پی پاله که وقتی یک اکانت ساسپند بشه بقیه هم بشه و یا نه ؟!

اگر ممکنه شرایط خرید رو بفرستید.

خیر این سریالها Region نیستند و international هستند و با هر ip مشکلی برای active کردن ندارند خیر عین paypal نیست و کار تیم ما کاملا قانونی هست
شرایط ارسال شد

لطفا شرایط را برای یک کاربره بفرستید

رسال شد

Last edited:

afshin b

Registered User
لایک‌ها
46
با تشکر
کاملا حرفشون تایید میشه.
لایسنس سه کاربره من بلاک شده بود و من بهشون اطلاع دادم، ایشون همون روز سه تا لایسنس تک کاربره به من دادن! و دارن کار میکنن.
دستت درد نکنه رفیق.
راستی اگه قرعه کشی مونده مارو هم لحاظ کن!

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام :

اگه لایسنس برای 3 تا سیستم بگیریم ؛ بعد یک لایسنس رو فعال کنیم ... تاریخ شروع بقیه لایسنس ها طبق اولی خواهند بود ؟

با تشکر

penguinsjr

Registered User
لایک‌ها
6
السلام علیکم
لطفا شرایط رو برای 3 یوز اینترنت سکیوریتی برام ارسال کنید.
ممنون
در یکی دو تا سوال هم داشتم؟
1. علت اینکه قیمت شما پایینه چیه؟
2. احیانا یه سریال به چند نفر فروخته نمیشه؟ (امیدوارم اینطوری نباشه تا با خیال راحت استفاده کنیم:blush:)

مرسی دوست عزیز

nimafire

Registered User
لایک‌ها
14
من یک لایسنس تک نفره یکساله میخوام شرایط رو ارسال کنید

بالا