• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام :

اگه لایسنس برای 3 تا سیستم بگیریم ؛ بعد یک لایسنس رو فعال کنیم ... تاریخ شروع بقیه لایسنس ها طبق اولی خواهند بود ؟

با تشکر

بله همینطوره تاریخ شروع بقیه لایسنس ها طبق اولی خواهند بود

السلام علیکم
لطفا شرایط رو برای 3 یوز اینترنت سکیوریتی برام ارسال کنید.
ممنون
در یکی دو تا سوال هم داشتم؟
1. علت اینکه قیمت شما پایینه چیه؟
2. احیانا یه سریال به چند نفر فروخته نمیشه؟ (امیدوارم اینطوری نباشه تا با خیال راحت استفاده کنیم:blush:)

مرسی دوست عزیز

علت ارزون بودن محصولات به این دلیله که ما محصولاتمون رو از پروایدر خاصی می گیریم و این لایسنسها باید زود سر سیستم اکتیو شوند دو الی سه هفته و مثل لایسنسهای آواژنگ یا پاد نیستند که تا دو الی سه سال بعد هم اکتیو کنید مشکل نداشته باشند
بله شما حق دارید که شک داشته باشید چون متاسفانه بعضی از فروشندگان به دلیل سود و طمع بیشتر لایسنسها رو بین دو نفر و گاه سه نفر هم شیر کردند اما من این اطمینان خاطر رو به شما میدم که محصولات ما اینطور نیستند و همه تست میشند بعد تحویل شما سروران گرامی میشه و یکی از دلایل بزرگی که باعث شد ما با پروایدر قبلی قطع رابطه کنیم همین دلیل بود.
شرایط ارسال شد

من یک لایسنس تک نفره یکساله میخوام شرایط رو ارسال کنید

شرایط ارسال شد

من یک لایسنس تک نفره یکساله میخوام شرایط رو ارسال کنید

شرایط ارسال شد

Last edited:

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
شرایط رو برای من هم ارسال کنید ...

با تشکر

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
بنده تا الان 15 تا تک کاربره از ایشون گرفتم آخ نگفته تا الان

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
برای اولین بار در طول عمر ننگینم یک چیزی در قرعه کشی برنده شدم اون هم یک لایسنس 100 روزه از طرف آقای ابراهیمی بود که مثل بنز داره کار میکنه .

متشکریم

Cerwin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بنده هم یک 3 لایسنسه خریدم و هر 3 تاش خوب کار میکمنه .

البته 3 لایسنسه تمام شده بود 3 تا تک کار بره بهم دادن .

ICE FOX

Registered User
لایک‌ها
22
سلام،
لایسنس هدیه دریافت شد! :happy:

ممــنون

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
اسم فایل rar که از طرف کمپانی کسپرسکی برای شما ارسال شده همان لایسنس شماست و فایلی که در rar تعبیه شده همان key file شماست

سلام برادر
آقا یک فایل که برام ارسال شده هیچ دستور العملی استفاده نداده. اینو باید جائی کپی کرد؟ چیکارش باید کرد.
دست کم یه شماره تماس بدید که بشه از شما اینو سوال کرد. یا توضیح کامل و جامعی بدید . اینو من به شخصی هدیه دادم که مثل خودم بیسواده و داریم هر دو حسابی گیج میزنیم!!! :blink:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام برادر
آقا یک فایل که برام ارسال شده هیچ دستور العملی استفاده نداده. اینو باید جائی کپی کرد؟ چیکارش باید کرد.
دست کم یه شماره تماس بدید که بشه از شما اینو سوال کرد. یا توضیح کامل و جامعی بدید . اینو من به شخصی هدیه دادم که مثل خودم بیسواده و داریم هر دو حسابی گیج میزنیم!!! :blink:

الیک سلام برادر جان
ببخشید من نمیدونستم که سواد شما تا این حد.......
من قبلا تو همین تاپیک هم جواب شما رو به طور کامل توضیح دادم اما من مجددا لایسنس خالی رو به ایمیلتون ارسال کردم همراه با شماره موبایل و اما در مورد شماره تلفن من قبلا تمام مشخصات رو برای شما ارسال کرده بودم اعم از شماره حساب و شماره موبایل و لزومی ندیدم که بری بار دوم هم بفرستم.

armi

Registered User
لایک‌ها
4
اقا این کسپر ما چی شد پس؟!؟!؟
مشخصات واریز رو دیروز ایمیل کردم واست

armi

Registered User
لایک‌ها
4
ارسال شد لطفا ایمیلتون رو چک کنید

سلام
مرسی، لایسنس رو OK داد و add شد تو کسپر فقط چون لایسنس فعلی 20 روز داره این جدیده اکتیو نشد و تاریخ شروعش رو زده همون 20 روز دیگه. طوری که نیست ؟!

به هر حال ممنون

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
شرایط و محصولات موجود رو پخ کن لطفا

شمن اینکه احتمال ابنکه 7 ماه بعد یهو بزنه بلک لیست و از این حرفا هست یا نه؟ اگه نیس بر چه اساس و مدرکی؟

ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
مرسی، لایسنس رو OK داد و add شد تو کسپر فقط چون لایسنس فعلی 20 روز داره این جدیده اکتیو نشد و تاریخ شروعش رو زده همون 20 روز دیگه. طوری که نیست ؟!

به هر حال ممنون

سلام اون لایسنس قدیمی رو از برنامه پاک کنید و لایسنس جدیدی رو که ما بتون دادیم وارد کنید چه الان چه بیست روز دیگه هر طور صلاح میدونید

شرایط و محصولات موجود رو پخ کن لطفا

شمن اینکه احتمال ابنکه 7 ماه بعد یهو بزنه بلک لیست و از این حرفا هست یا نه؟ اگه نیس بر چه اساس و مدرکی؟

ممنون

شرایط ارسال شد
اگر تا چند ماهه دیگه بلک بشه و اشتباه از طرف ما باشه نه شما لایسنس دیگری به تعداد همان روزی که باقی مانده به شما میدهیم

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام اون لایسنس قدیمی رو از برنامه پاک کنید و لایسنس جدیدی رو که ما بتون دادیم وارد کنید چه الان چه بیست روز دیگه هر طور صلاح میدونید

شرایط ارسال شد
اگر تا چند ماهه دیگه بلک بشه و اشتباه از طرف ما باشه نه شما لایسنس دیگری به تعداد همان روزی که باقی مانده به شما میدهیم
اولا که الان همه ی پک ها موجوده؟ kas & kis یک یوزره و دو یوزره؟

بعدشم من حرفم اینه که بر فرض لایسنز ها بلاک شد (فرض محال که محال نیس) چه تضمینی واسه دور از جون گم و گور شدن شما هست؟؟

ممنونم

ysefidroodi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
لطف کنید شرایط خرید 2011internet security رو برای من بفرستید
اگه حساب سامان داشته باشید خیلی خوبه
بفرمایید که خود برنامه fullversion رو باید از کجا دانلود کنم
ممنون

iman4002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یه 3 یوزره گرفتم راضیم دست درد نکنه:)

منم یه 3 یوزره گرفتم راضیم دست درد نکنه:)

salam
agha dastet dard nakone vali 2 soal
mishe file update kaspersky ro az roye 1 kaspery k kamel update bar dashte vase ye computer dige va dige lazem be update dobare on nadasht?
va 2ovom inke man 2ta az 3 ta user ro faal kardam mikham 3vomio chanvaght dige faal konam eshkal nadare​

Last edited:
بالا