• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

tanha925

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید آنتی ویروس یکساله بیت دیفندر برای اندروید ( تبلت ) چقدر میشه؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوست عزیز

آیا Bitdefender Internet Security 2013 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال رو الان موجود دارید ؟

از زمان واریز پول تا ارسال لایسنس چقدر طول می کشه ؟ چون برای کسی می خواهم اصلا نمی توانم زیاد صبر کنم ( مقل دفعه ی پیش که منجر به لغو خرید شد )

اعتبارشون دقیقا 365 روز هست ؟

مرسی

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
منتظر پاسخ دو پست قبل هستم همچنان

markus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز، من حدود 2 ماه پیش یک محصول Kaspersky Internet Security سه کاربره از شما خریداری کردم و امروز بنا به دلایلی ویندوز عوض کردم، ولی دیگه با آی پی ایران اکتیو نمیشه ؟!
میخواستم ببینم با آی پی چه کشوری باید فعالش کنم؟!!!

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست عزیز، من حدود 2 ماه پیش یک محصول Kaspersky Internet Security سه کاربره از شما خریداری کردم و امروز بنا به دلایلی ویندوز عوض کردم، ولی دیگه با آی پی ایران اکتیو نمیشه ؟!
میخواستم ببینم با آی پی چه کشوری باید فعالش کنم؟!!!

سلام عزیز
حد المکان با آی پی کشور انگلیس در غیر اینصورت یک کشور اروپایی آموزش تغییر آی پی برای کسپرسکی در لینک زیر هست
[Fix] Activation code is invalid for this region - Kaspersky Internet Security 2012 - GizmoVille

physics

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
لطفاً شماره حساب و مبلغ رو برای بهترین قیمت کسپر اینتر نت سکوریتی بفرست برام اگر اررون داری چه بهتر نبود همون کیفیت عالی رو برام بفرست
سه تا سه کاربره ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
لطفاً شماره حساب و مبلغ رو برای بهترین قیمت کسپر اینتر نت سکوریتی بفرست برام اگر اررون داری چه بهتر نبود همون کیفیت عالی رو برام بفرست
سه تا سه کاربره ممنون

سلام دوست عزیز
فقط کیفیت عالی موجود هست
ارسال شد

markus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزیز
حد المکان با آی پی کشور انگلیس در غیر اینصورت یک کشور اروپایی آموزش تغییر آی پی برای کسپرسکی در لینک زیر هست
[Fix] Activation code is invalid for this region - Kaspersky Internet Security 2012 - GizmoVille

ممنون از راهنمایی شما دوست عزیر، با کشورهای اروپایی نشد (انگلیس، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ،...) ولی با آی پی امریکا فعال شد! باز ممنون از شما

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیر، با کشورهای اروپایی نشد (انگلیس، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ،...) ولی با آی پی امریکا فعال شد! باز ممنون از شما

دوست عزیز آی پی هایی که شما چک کردید dead بودند و اون آی پی آمریکا Anonymous بوده و احتمالا به عنوان آی پی یک کشور اروپایی شناسایی کرده برنامه کسپرسکی چون این ها رایگان هستند و هیچ اعتباری به کارکردشون نیست شما قبل از استفاده حتما میبایست از صحت کارکرد و درست بودن آی پی اطمینان پیدا کنید بعد از اون آی پی استفاده کنید اگر یک وی پی ان خوب از یک کشور اروپایی داشتید راحتر میتونستید اکتیو کنید

سلام سه کاربر ESET Smart Security 6
50000 تومان هست؟

سلام دوست عزیز
بله درسته

Last edited:

markus

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز آی پی هایی که شما چک کردید dead بودند و اون آی پی آمریکا Anonymous بوده و احتمالا به عنوان آی پی یک کشور اروپایی شناسایی کرده برنامه کسپرسکی چون این ها رایگان هستند و هیچ اعتباری به کارکردشون نیست شما قبل از استفاده حتما میبایست از صحت کارکرد و درست بودن آی پی اطمینان پیدا کنید بعد از اون آی پی استفاده کنید اگر یک وی پی ان خوب از یک کشور اروپایی داشتید راحتر میتونستید اکتیو کنید

من از اون سایتی که قرارداده بودین استفاده نکردم، همه سرور هایی که تست کردم از V+P=N بود و همه فعال بودن ولی بجز سرور امریکا هیچ سرور اروپایی رو قبول نمیکرد.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام.من واسه جایی چند تا کسپر 3 اکانته میخوام
برای فعال سازی محصولات کسپر حتما باید تغییر آی پی باشه؟
فقط واسه فعال سازی؟
بعد لایسنس های 2013 رو میشه واسه 2012 زد دیگه؟

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
فرق این دو تا چیه؟
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 70000 تومان
فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
اینکه در سایت ناد رجیستر میشه یعنی چی؟
پ خ بزنید

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام.من واسه جایی چند تا کسپر 3 اکانته میخوام
برای فعال سازی محصولات کسپر حتما باید تغییر آی پی باشه؟
فقط واسه فعال سازی؟
بعد لایسنس های 2013 رو میشه واسه 2012 زد دیگه؟

سلام عزیز
فعلا محصول جدید کسپرسکی که داریم اینترنشنال هست و نیازی به تغییر آی پی نیست
بله میشه

سلام
فرق این دو تا چیه؟
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 70000 تومان
فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
اینکه در سایت ناد رجیستر میشه یعنی چی؟
پ خ بزنید

سلام دوست عزیز
پست 1533 رو مشاهده کنید

Last edited:

hd.divx

Registered User
لایک‌ها
143
سلام عزیز
فعلا محصول جدید کسپرسکی که داریم اینترنشنال هست و نیازی به تغییر آی پی نیست
بله میشه