Antikasper
Registered User
سلام
لطفا قیمت ESET Smart Security 6 دو کاربره و شرایط را ارسال کنید ؟
سلام دوست عزیز
45000 تومان
ارسال شد
سلام
لطفا قیمت ESET Smart Security 6 دو کاربره و شرایط را ارسال کنید ؟
ببخشید آنتی ویروس یکساله بیت دیفندر برای اندروید ( تبلت ) چقدر میشه؟
منتظر پاسخ دو پست قبل هستم همچنان
سلام دوست عزیز، من حدود 2 ماه پیش یک محصول Kaspersky Internet Security سه کاربره از شما خریداری کردم و امروز بنا به دلایلی ویندوز عوض کردم، ولی دیگه با آی پی ایران اکتیو نمیشه ؟!
میخواستم ببینم با آی پی چه کشوری باید فعالش کنم؟!!!
سلام
لطفاً شماره حساب و مبلغ رو برای بهترین قیمت کسپر اینتر نت سکوریتی بفرست برام اگر اررون داری چه بهتر نبود همون کیفیت عالی رو برام بفرست
سه تا سه کاربره ممنون
سلام عزیز
حد المکان با آی پی کشور انگلیس در غیر اینصورت یک کشور اروپایی آموزش تغییر آی پی برای کسپرسکی در لینک زیر هست
[Fix] Activation code is invalid for this region - Kaspersky Internet Security 2012 - GizmoVille
سلام سه کاربر ESET Smart Security 6سلام دوست عزیز
45000 تومان
ارسال شد
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیر، با کشورهای اروپایی نشد (انگلیس، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ،...) ولی با آی پی امریکا فعال شد! باز ممنون از شما
سلام سه کاربر ESET Smart Security 6
50000 تومان هست؟
دوست عزیز آی پی هایی که شما چک کردید dead بودند و اون آی پی آمریکا Anonymous بوده و احتمالا به عنوان آی پی یک کشور اروپایی شناسایی کرده برنامه کسپرسکی چون این ها رایگان هستند و هیچ اعتباری به کارکردشون نیست شما قبل از استفاده حتما میبایست از صحت کارکرد و درست بودن آی پی اطمینان پیدا کنید بعد از اون آی پی استفاده کنید اگر یک وی پی ان خوب از یک کشور اروپایی داشتید راحتر میتونستید اکتیو کنید
سلام.من واسه جایی چند تا کسپر 3 اکانته میخوام
برای فعال سازی محصولات کسپر حتما باید تغییر آی پی باشه؟
فقط واسه فعال سازی؟
بعد لایسنس های 2013 رو میشه واسه 2012 زد دیگه؟
سلام
فرق این دو تا چیه؟
فروش ESET Smart Security 6 به صورت کد و قابل رجیستر شدن در سایت ESET برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 70000 تومان
فروش ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
اینکه در سایت ناد رجیستر میشه یعنی چی؟
پ خ بزنید
ممنونسلام عزیز
فعلا محصول جدید کسپرسکی که داریم اینترنشنال هست و نیازی به تغییر آی پی نیست
بله میشه
سلام دوست عزیز
پست 1533 رو مشاهده کنید
eset server security قابل رجیستر در سایت eset و کسپر small office
هر کدوم رو دارید قیمت میدید؟