پس ممنون میشم شرایط KIS 2013 رو برام ارسال کنید.(3 یوزره)سلام دوست عزیز
بله در صورت داشتن اعتبار لایسنس و آمدن ورژن 2014 جواب میده
پس ممنون میشم شرایط KIS 2013 رو برام ارسال کنید.(3 یوزره)سلام دوست عزیز
بله در صورت داشتن اعتبار لایسنس و آمدن ورژن 2014 جواب میده
پس ممنون میشم شرایط KIS 2013 رو برام ارسال کنید.(3 یوزره)
شرایط خرید
anti viruse eset 6
برای من ارسال کنید
GDATA Internet Security تک کاربره ندارین؟؟؟؟
شرایط خرید فروش Panda Global Protection 2013 به صورت اوریجینال برای 3
سلام
لطفا شرایط فروش و قیمت همکاری ESET Smart Security 6 برای 10 کاربره بفرمایید؟
سلام، لطفا شرایط خرید Bitdefender Internet Security 2013 سه کاربره رو برام ارسال کنید.
سلام داداش
من ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان رو از شما خریداری کرده بودم
متاسفانه یوزر و پسوردی رو که شما در یک ایمیل به بنده داده بودید پاک شده(البته از یوزر و پس استفاده کردم و خدائی عالی بود و امتیاز هم دادم در پی تی) و بعد از نصب ویندوز من فقط تونستم قبل از نصب یوزر رو کپی کنم
توی ایمیلی که براتون ارسال کردم مشکلم رو شرح دادم
ممنون می شم اگه مقدور هست و هنوز دسترسی به پسورد دارید تا من یوزر رو خدمت شما مجدد بدم
مرسی
من از ایشون پارسال یه نورتون 360 سه ساله یا دو ساله خریده بودم... یادم نیست دقیق لپ تاپمو عوض کردم میخواستم رو لپ تاپ جدیدم اکتیو کنم... ولی نمیزاشت میگفت حداکثر تعداد رو زدی و نمیشه به خود نورتون چت کردم کفت نمیشه زدی نمیتونی عوض کنی تو اکانت نورتونت باید ریست کنی منم تو اکانت نورتونم نزده بودمش در واقع به فنا رفته بود
من به اقای ابراهیمی فقط یه ایمیل زدم همین 1 عدد ایمیل که مشکلم اینه... ایشون یه اکانت نو واسم فرستادن به شارژ 1 ساله...
قبلا با ایشون معامله میکردم میخریدم و کلی خوب و عالی بودن و با این کار گفتم بگم بدونین با فرد شریفی معامله میکنید...
لایسنس کیفیت عالیتون فقط روی Kaspersky PURE 2.0 اکتیو میشه یا اگر نسخه جدید تری هم اومد اکتیو میشه؟سلام عزیز
Kaspersky PURE 2.0
لایسنس کیفیت عالیتون فقط روی Kaspersky PURE 2.0 اکتیو میشه یا اگر نسخه جدید تری هم اومد اکتیو میشه؟
ممنون