• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

jojeordak

Registered User
لایک‌ها
12
شرایط خرید فروش Panda Global Protection 2013 به صورت اوریجینال برای 3

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451

mehdi563

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
لطفا شرایط فروش و قیمت همکاری ESET Smart Security 6 برای 10 کاربره بفرمایید؟

Qubit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام، لطفا شرایط خرید Bitdefender Internet Security 2013 سه کاربره رو برام ارسال کنید.

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
سلام داداش
من ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان رو از شما خریداری کرده بودم
متاسفانه یوزر و پسوردی رو که شما در یک ایمیل به بنده داده بودید پاک شده(البته از یوزر و پس استفاده کردم و خدائی عالی بود و امتیاز هم دادم در پی تی) و بعد از نصب ویندوز من فقط تونستم قبل از نصب یوزر رو کپی کنم
توی ایمیلی که براتون ارسال کردم مشکلم رو شرح دادم
ممنون می شم اگه مقدور هست و هنوز دسترسی به پسورد دارید تا من یوزر رو خدمت شما مجدد بدم
مرسی

mehr3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عاليه بهتر از اين نميشه

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام داداش
من ESET Smart Security 5 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال 35000 تومان رو از شما خریداری کرده بودم
متاسفانه یوزر و پسوردی رو که شما در یک ایمیل به بنده داده بودید پاک شده(البته از یوزر و پس استفاده کردم و خدائی عالی بود و امتیاز هم دادم در پی تی) و بعد از نصب ویندوز من فقط تونستم قبل از نصب یوزر رو کپی کنم
توی ایمیلی که براتون ارسال کردم مشکلم رو شرح دادم
ممنون می شم اگه مقدور هست و هنوز دسترسی به پسورد دارید تا من یوزر رو خدمت شما مجدد بدم
مرسی

سلام دوست عزیز
ارسال شد

reza_majd

Registered User
لایک‌ها
2
من از ایشون پارسال یه نورتون 360 سه ساله یا دو ساله خریده بودم... یادم نیست دقیق لپ تاپمو عوض کردم میخواستم رو لپ تاپ جدیدم اکتیو کنم... ولی نمیزاشت میگفت حداکثر تعداد رو زدی و نمیشه به خود نورتون چت کردم کفت نمیشه زدی نمیتونی عوض کنی تو اکانت نورتونت باید ریست کنی منم تو اکانت نورتونم نزده بودمش در واقع به فنا رفته بود

من به اقای ابراهیمی فقط یه ایمیل زدم همین 1 عدد ایمیل که مشکلم اینه... ایشون یه اکانت نو واسم فرستادن به شارژ 1 ساله...

قبلا با ایشون معامله میکردم میخریدم و کلی خوب و عالی بودن و با این کار گفتم بگم بدونین با فرد شریفی معامله میکنید...

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
من از ایشون پارسال یه نورتون 360 سه ساله یا دو ساله خریده بودم... یادم نیست دقیق لپ تاپمو عوض کردم میخواستم رو لپ تاپ جدیدم اکتیو کنم... ولی نمیزاشت میگفت حداکثر تعداد رو زدی و نمیشه به خود نورتون چت کردم کفت نمیشه زدی نمیتونی عوض کنی تو اکانت نورتونت باید ریست کنی منم تو اکانت نورتونم نزده بودمش در واقع به فنا رفته بود

من به اقای ابراهیمی فقط یه ایمیل زدم همین 1 عدد ایمیل که مشکلم اینه... ایشون یه اکانت نو واسم فرستادن به شارژ 1 ساله...

قبلا با ایشون معامله میکردم میخریدم و کلی خوب و عالی بودن و با این کار گفتم بگم بدونین با فرد شریفی معامله میکنید...

صحبت های این دوستمون کاملا تایید میشه منم با یکی از لایسنس هایی که از ایشون خریده بودم مشکل پیدا کردم که بعد از اعلام به ایشون لطف کردن و ظرف ۲۴ ساعت یه اکانت جدید تحویل دادن ( واقعا انسان شریف و متعهدی هستن )

Rize_Mize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خسته نباشید.
شرمنده فرق KIS با Pure در چیه؟!

Last edited:
بالا