• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آنتی ویروسهای معتبر(Kaspersky Eset Bitdefender Avast) و لایسنسهای مایکروسافت

Hiranex

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

قیمت avast رو لطف می کنید

behrozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت ها آپدیت هستن :eek:

قیمت هاتون حرف نداره ، تو پاساژ پایتخت (میرداماد) خیلی بالاتر از این حرفا میفروشن
باید عیدی هارو جمع کنم، چشمم Norton را گرفته.

multisms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه لایسنس 3 کاربره کسپر خریده بودم که واسه ورژن 2010 بود و هنوز ازون موقع غعالش نکردم
البته شرکتی بود
آیا میشه این لایسنس رو برای ورژن 2013 یا 12 استفاده کرد؟
ممنون

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
قیمت ها آپدیت هستن :eek:

قیمت هاتون حرف نداره ، تو پاساژ پایتخت (میرداماد) خیلی بالاتر از این حرفا میفروشن
باید عیدی هارو جمع کنم، چشمم Norton را گرفته.

بله به روز هستند نورتون هم موجود هست

سلام
من یه لایسنس 3 کاربره کسپر خریده بودم که واسه ورژن 2010 بود و هنوز ازون موقع غعالش نکردم
البته شرکتی بود
آیا میشه این لایسنس رو برای ورژن 2013 یا 12 استفاده کرد؟
ممنون

سلام عزیز
بستگی به لایسنس داره نمیشه به طور قطع گفت میشه چون شرکتی هم هست اما میتونید تست کنید مشکلی برای لایسنس پیش نمیاد

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
كدوم يكي از آنتي ويروس ها رو خودتون براي يك لپ تاپ پيشنهاد ميكنيد؟ و اينكه آيا براي تبلت هم آنتي ويروس داريد؟(آندرويد 4)

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
كدوم يكي از آنتي ويروس ها رو خودتون براي يك لپ تاپ پيشنهاد ميكنيد؟ و اينكه آيا براي تبلت هم آنتي ويروس داريد؟(آندرويد 4)

سلام عزیز
اگر سیستم نسبتا بالایی دارید کسپرسکی در غیر این صورت بیتدفندر و نود32
بله برای آندروید هم کسپرسکی هست هم نود32

M E H R D A D

Registered User
لایک‌ها
0
Kaspersky Internet Security 2013 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال رو می خوام. لطفا شماره کارت بانکی تون و شرایط پرداخت رو برای من PM کنید.

braveheart1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام یه سوال داشتم از خدمتتون
اگر یه لایسنس بیتدفندر اینترنت سکیوریتی بخرم و روی سیستم نصب کنم و قبل از اتمام مدت لایسنسش بیام هارددیسک را فرمت و ویندوزم رو عوض کنم آیا در ویندوز جدید میتونم از ادمه لایسنس خودم استفاده کنم یا برام مشکلاتی پیش خواهد اومد؟
اگر مشکلی نخواهم داشت لطفا شرایط خرید آنلاین یک عدد لایسنس برای یک کاربر برای یک سال را ارسال فرمایید

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
سلام
سال جدید مبارک باشه
لطفا قیمت 10 تا لایسنس 1 کاربره که صورت جداگانه لایسنس ها باشه ارسال کنید
آنتی ویروس نود
البته همکاری

ممنون

braveheart1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام مجدد جسارتا بنده الان بیشتر از 24 ساعته که منتظر پاسخ پستم و اعلام شرایط فروش اینترنت سکیوریتی بیتدفندر برای یک کاربر به مدت یکسال هستم

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
سال جدید مبارک باشه
لطفا قیمت 10 تا لایسنس 1 کاربره که صورت جداگانه لایسنس ها باشه ارسال کنید
آنتی ویروس نود
البته همکاری

ممنون

سلام عزیز
سال نو شما هم مبارک
ارسال شد

با سلام مجدد جسارتا بنده الان بیشتر از 24 ساعته که منتظر پاسخ پستم و اعلام شرایط فروش اینترنت سکیوریتی بیتدفندر برای یک کاربر به مدت یکسال هستم

سلام عزیز
بابت تاخیر معذرت میخوام
بله میتونید به صورت نامحدود بعد از عوض کردن ویندوز اکتیو کنید
ارسال شد

braveheart1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عزیز
سال نو شما هم مبارک
ارسال شد

سلام عزیز
بابت تاخیر معذرت میخوام
بله میتونید به صورت نامحدود بعد از عوض کردن ویندوز اکتیو کنید
ارسال شد

با سلام مبلغ مورد نظر را واریز کردم و شماره پیگیری را با پیام خصوصی اطلاع دادم منتظر لایسنس هستم
ضمنا یه سوال دیگه داشتم اصل نرم افزار بیتدفندر اینترنت سکیوریتی رو که از سایت اصلیش قابل دانلوده میتونیم با این لایسنس اکتیو کنیم یا نسخه بخصوصی رو باید دانلود کنیم از یک سایت دیگه؟ با تشکر

Last edited:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام مبلغ مورد نظر را واریز کردم و شماره پیگیری را با پیام خصوصی اطلاع دادم منتظر لایسنس هستم
ضمنا یه سوال دیگه داشتم اصل نرم افزار بیتدفندر اینترنت سکیوریتی رو که از سایت اصلیش قابل دانلوده میتونیم با این لایسنس اکتیو کنیم یا نسخه بخصوصی رو باید دانلود کنیم از یک سایت دیگه؟ با تشکر

سلام عزیز
ارسال شد
خیر فقط میبایست از سایت اصلی دانلود کنید و اکتیو کنید در غیر اینصورت لایسنس فیک هست

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان

این رو می خواستم...بعد لایسنس سرور خود نود 32 هست دیگه؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید ....

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان

این رو می خواستم...بعد لایسنس سرور خود نود 32 هست دیگه؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید ....

موجود هست
بله کلیه آنتی ویروسهایی که در این تاپیک موجود میباشد ارجینال و از خود سرور اصلی شرکت سازنده آپدیت میشن

braveheart1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عزیز
ارسال شد
خیر فقط میبایست از سایت اصلی دانلود کنید و اکتیو کنید در غیر اینصورت لایسنس فیک هست

با سلام و تشکر فراوان بنده در سایت اصلی بیتدفندر هر چقدر گشتم لینک دانلود مستقیم برای اینترنت سکیوریتی پیدا نکردم به جز لینک زیر
http://download.bitdefender.com/windows/installer/en-us/bitdefender_isecurity.exe
که فقط یه فایل 2 مگابایتی رو دانلود میکنه که اونهم در هنگام اجرا یه ارور میده که یه پوشه خاصی براش قابل دسترس نیست این پوشه
C:\Users\saeed\AppData\Local\Temp\RarSFX0
شما لینک دانلودش رو دارین؟ ممنون میشم اگر اینجا بگذاریدش

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
با سلام و تشکر فراوان بنده در سایت اصلی بیتدفندر هر چقدر گشتم لینک دانلود مستقیم برای اینترنت سکیوریتی پیدا نکردم به جز لینک زیر
http://download.bitdefender.com/windows/installer/en-us/bitdefender_isecurity.exe
که فقط یه فایل 2 مگابایتی رو دانلود میکنه که اونهم در هنگام اجرا یه ارور میده که یه پوشه خاصی براش قابل دسترس نیست این پوشه
C:\Users\saeed\AppData\Local\Temp\RarSFX0
شما لینک دانلودش رو دارین؟ ممنون میشم اگر اینجا بگذاریدش

ارسال شد

ahoola

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دو تا لایسنس ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان

شرایط +شماره تماس رو بی زحمت پخ کنید

بالا