قیمت ها آپدیت هستن
قیمت هاتون حرف نداره ، تو پاساژ پایتخت (میرداماد) خیلی بالاتر از این حرفا میفروشن
باید عیدی هارو جمع کنم، چشمم Norton را گرفته.
سلام
من یه لایسنس 3 کاربره کسپر خریده بودم که واسه ورژن 2010 بود و هنوز ازون موقع غعالش نکردم
البته شرکتی بود
آیا میشه این لایسنس رو برای ورژن 2013 یا 12 استفاده کرد؟
ممنون
سلام
كدوم يكي از آنتي ويروس ها رو خودتون براي يك لپ تاپ پيشنهاد ميكنيد؟ و اينكه آيا براي تبلت هم آنتي ويروس داريد؟(آندرويد 4)
Kaspersky Internet Security 2013 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال رو می خوام. لطفا شماره کارت بانکی تون و شرایط پرداخت رو برای من PM کنید.
سلام
سال جدید مبارک باشه
لطفا قیمت 10 تا لایسنس 1 کاربره که صورت جداگانه لایسنس ها باشه ارسال کنید
آنتی ویروس نود
البته همکاری
ممنون
با سلام مجدد جسارتا بنده الان بیشتر از 24 ساعته که منتظر پاسخ پستم و اعلام شرایط فروش اینترنت سکیوریتی بیتدفندر برای یک کاربر به مدت یکسال هستم
سلام عزیز
سال نو شما هم مبارک
ارسال شد
سلام عزیز
بابت تاخیر معذرت میخوام
بله میتونید به صورت نامحدود بعد از عوض کردن ویندوز اکتیو کنید
ارسال شد
با سلام مبلغ مورد نظر را واریز کردم و شماره پیگیری را با پیام خصوصی اطلاع دادم منتظر لایسنس هستم
ضمنا یه سوال دیگه داشتم اصل نرم افزار بیتدفندر اینترنت سکیوریتی رو که از سایت اصلیش قابل دانلوده میتونیم با این لایسنس اکتیو کنیم یا نسخه بخصوصی رو باید دانلود کنیم از یک سایت دیگه؟ با تشکر
ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
این رو می خواستم...بعد لایسنس سرور خود نود 32 هست دیگه؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید ....
سلام عزیز
ارسال شد
خیر فقط میبایست از سایت اصلی دانلود کنید و اکتیو کنید در غیر اینصورت لایسنس فیک هست
با سلام و تشکر فراوان بنده در سایت اصلی بیتدفندر هر چقدر گشتم لینک دانلود مستقیم برای اینترنت سکیوریتی پیدا نکردم به جز لینک زیر
http://download.bitdefender.com/windows/installer/en-us/bitdefender_isecurity.exe
که فقط یه فایل 2 مگابایتی رو دانلود میکنه که اونهم در هنگام اجرا یه ارور میده که یه پوشه خاصی براش قابل دسترس نیست این پوشه
C:\Users\saeed\AppData\Local\Temp\RarSFX0
شما لینک دانلودش رو دارین؟ ممنون میشم اگر اینجا بگذاریدش
سلام دو تا لایسنس ESET Smart Security 6 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 50000 تومان
شرایط +شماره تماس رو بی زحمت پخ کنید