• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش آیپاد 4 8 گیگ فوق العاده تمیز وبدون خش

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
آقا ما نفهميديم حركت ديروز شما و پسر دايي محترمتون با چه هدفي بود.
فرموديد 325 مام گفتيم چشم قرار گذاشتيم بريم درب منزل پسر دائي تو پيروزي بگيريم.
ايشون تا دقيقه 90 اوكي بودن فرمودن بيايد بگيريد.
بعد به يكباره تلفنشون رو خاموش كردن و شما هم پاسخگو نبوديد.
بالاخره فروشنده هستيد يا نيستيد!!!!!
ما كه نفهميديم.
بصورت متوالي آپ ميزنيد بره بالا بعد مشتري كه پيدا شد ميپيچونيدش!!!!
ميخواين بالاتر بفروشيد خب قيمت مورد نظتون رو اعلام كنيد مردم بدونن بيخود و بي جهت وفت تلف نكنن.
شما حق داري بگي 1 ميليون تومن مالم رو ميفروشم اما حق نداري با وقت و زندگي مردم بازي كنيد.
يه دقيقه تماس ميگرفتي ميفرمودي منصرف شدم آقا يا اصلاً خداد تومن ميخواي بيا نميخواي خداحافظ خاموش كردن تلفن چه معني داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
آقا ما نفهميديم حركت ديروز شما و پسر دايي محترمتون با چه هدفي بود.
فرموديد 325 مام گفتيم چشم قرار گذاشتيم بريم درب منزل پسر دائي تو پيروزي بگيريم.
ايشون تا دقيقه 90 اوكي بودن فرمودن بيايد بگيريد.
بعد به يكباره تلفنشون رو خاموش كردن و شما هم پاسخگو نبوديد.
بالاخره فروشنده هستيد يا نيستيد!!!!!
ما كه نفهميديم.
بصورت متوالي آپ ميزنيد بره بالا بعد مشتري كه پيدا شد ميپيچونيدش!!!!
ميخواين بالاتر بفروشيد خب قيمت مورد نظتون رو اعلام كنيد مردم بدونن بيخود و بي جهت وفت تلف نكنن.
شما حق داري بگي 1 ميليون تومن مالم رو ميفروشم اما حق نداري با وقت و زندگي مردم بازي كنيد.
يه دقيقه تماس ميگرفتي ميفرمودي منصرف شدم آقا يا اصلاً خداد تومن ميخواي بيا نميخواي خداحافظ خاموش كردن تلفن چه معني داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش من چراداغ کردی؟من بهتون قیمت روگفتم و خدمت شماهم عرض کردم باخودشون هماهنگ کنید!شماسه بارزنگ زدید اما وقتی زنگ زدید که من سرکلاس بودم و واقعیتش بعد از اونم یادم رفت باشماتماش بگیرم،عذرمنو پذیراباشید اونم نمیدونم چراخاموش کرده اما میتونین ازwe2taبپرسین که مادیشب بااون قرار داشتیم و گوشی رو تحویلش دادم،عزیز من،برادر من ما از پول بدمون که نمیاد!نمیدونم چرااینجور شده اما آدم بدقولی نیستم و تاجایی که راه داره من درخدمتتونم،اتفاقا من بهش گفتم الان مشتری آیپاد بهت زنگ میزنه اونم گفت: مشکلی نیس اما آیپادالان همرام نیست و میرم سرقرار باآیفون،بازم دوست من من شرمندم و به خاطر جبران قصوری که رخ داد از شمامیخوام اگه آیپادرومیخواین یه آدرس بدین قرار بذاریم بیاد اونجا اگرم نتونست با پیکی چیزی حلش میکنیم،شرمنده دوست گلم

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
داداش دلیل جواب ندادن منکه معلوم شد واما دلیل خاموش کردن گوشی پسرداییمم خدمت شما:ببین عزیزًپسر دایی من یه گوشی داشت و اونم همون آیفونی بود که به محسن فروخت دیشب!پس عملا وقتی گوشی رو تحویل مشتری داده دیگه گوشی نداشته که تماس بگیره باهاش و خاموش بوده خطش!
بازم میگم اشکال از طرف مابوده و منکر اون نیستیم اما این وسط یه ناهماهنگی پیش اومده که جبرانش میکنیم،شمارشوکه دارین لطفا تماس بگیرید اگه مایل بودید تا خدمتتون برسیم

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
داداش دلیل جواب ندادن منکه معلوم شد واما دلیل خاموش کردن گوشی پسرداییمم خدمت شما:ببین عزیزًپسر دایی من یه گوشی داشت و اونم همون آیفونی بود که به محسن فروخت دیشب!پس عملا وقتی گوشی رو تحویل مشتری داده دیگه گوشی نداشته که تماس بگیره باهاش و خاموش بوده خطش!
بازم میگم اشکال از طرف مابوده و منکر اون نیستیم اما این وسط یه ناهماهنگی پیش اومده که جبرانش میکنیم،شمارشوکه دارین لطفا تماس بگیرید اگه مایل بودید تا خدمتتون برسیم

خب پس منم معذرت ميخوام بد برداشت كردم تماس ميگيرم باهاش

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
آیپادت نمیزه ...
ولی عجب نامردی زیاد شده ... منظورم شما نیستی.... از یه دوستی آمار گرفتم گفتن اینا که تو پایتخت و جمهوری و ایران هستن حدود 200 تا 250 تومن میکشن رو آیپاد میفروشن. البته شاید منظورش بار قبلی اینا بوده که میگفت 150 تومن نهایت میخریدن...
خیلی سوزش داره.
امیدوارم داداش خوب بفروشی...
و به نظرم راحت بالای ... بفروشی :دی قیمت ندادم چون هر روزش قیمت میره بالا

pampam1364

Registered User
لایک‌ها
8
داداش اگه هنوز موجوده قیمت نهاییتو برام اس کن اگه باهام راه بیای 100% می خوامش.برای هدیه دادن به همسرم می خوام.من اصفهان هستم
09365691474

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
داداش اگه هنوز موجوده قیمت نهاییتو برام اس کن اگه باهام راه بیای 100% می خوامش.برای هدیه دادن به همسرم می خوام.من اصفهان هستم
09365691474
عزیزان فروخته شد به کاربر عزیزkingsat
مبارکشون باشه

بالا