bad_boy8993
Registered User
...........جناب عساکره .
...........جناب عساکره .
اقا فرزاد چرا جواب منو نمیدی؟:hmm:
دوبار تا حالا پرسیدم بسته من چی شد؟
هنوز نرسیده...کد رهگیری چی شد؟
اول از همه چون شمارو میشناسم ازتون سوال کردم و چون جواب ندادید تعجب کردم و دوباره پرسیدم
سلام . شما که خرید دومت بود و مارو میشناسی
پس این همه نگرانی واسه چی هست ؟
مشکلی واسه بسته ای پیش اومد با من
سفارش شما و اون alakodolak و کاربر عزیز mohammad s2a و tesoke عزیز و T.REX هنوز نرسیده . با وجوده که همون پنج شنبه ارسال شده که چند تا از دوستان صفحه قبل گفتن بسته رشون رسیده
چون خوردیم به تعطیلات دیگه شنبه میرسه و تعطیلات رسمی دیگه مقصرش من نیستم
از لحاظ ارسال هم که شما منو میشناسی پس نگران نباش . شنبه حتمن منزل باشید . 3 روز تعطیله پست هم تعطیله . شما شنبه بسته ت نرسید و همچنین چند کاربر دیگه من 3 برابر پولتو پس میدم
پست بعضی شهرها هم خیلی تنبلی میکنه . لطفن تاپیک و آپ بیخود ندید سوال داشتید پیغام بدید
این پستهای اسپم هم یه 10 روز دیگه همگی پاک میشند . فعلن بابت پیگیری ها و سوالات خریداران همه توهین ها رو به جان میخریم
الصبر نصف الایمان
سفارش شما و اون alakodolak و کاربر عزیز mohammad s2a و tesoke عزیز و T.REX هنوز نرسیده . با وجوده که همون پنج شنبه ارسال شده که چند تا از دوستان صفحه قبل گفتن بسته رشون رسیده
از لحاظ ارسال هم که شما منو میشناسی پس نگران نباش . شنبه حتمن منزل باشید . 3 روز تعطیله پست هم تعطیله . شما شنبه بسته ت نرسید و همچنین چند کاربر دیگه من 3 برابر پولتو پس میدم
پست بعضی شهرها هم خیلی تنبلی میکنه . لطفن تاپیک و آپ بیخود ندید سوال داشتید پیغام بدید
این پستهای اسپم هم یه 10 روز دیگه همگی پاک میشند . فعلن بابت پیگیری ها و سوالات خریداران همه توهین ها رو به جان میخریم
الصبر نصف الایمان
اول از همه چون شمارو میشناسم ازتون سوال کردم و چون جواب ندادید تعجب کردم و دوباره پرسیدم
دوما حق بدید که بعد از سه هفته همه کسایی که بستشون دیر شده نگران باشند
سوما من نه به شما و نه به هیچکس دیگه ای تا حالا اینجا توهین نکردم چون در شان من نیست
چهارما فک کنم ماها عند ایمان باشیم که سه هفته صبر کردیم
نیو یوزر هم نیستم که دنبال ارسال پست الکی باشم
چرا واقعیت را نمی گی؟ و همش اراجیف تحویل این بندگان خدا میدی؟ اصلا بسته ای ارسال نکردی که اینها دنبال کد رهگیری هستن.
بسته من شامل :
Hadiya captain black
Tom ford white patchouli
Versace crystal noir
Calvin klein euphoria
رسید از بوی کاپیتان بلک هم خوشم اومد.ممنون از آقا فرزاد عزیز
سلام بسته ی من الان رسید هنوز بسته رو باز نکردم
بلاخره بسته ما هم بعد از 3 هفته رسید!
سلام
نمیدونم چی پیش اومده ولی من ازشون خیلی خرید داشتم برای استفاده شخصی وهمه سفارش ها بدون مشکل وسالم به دستم رسیدن
پسرخوبیه الان هم حتماداره پیگیری میکنه ببینه توپست چی میگذره
نگران نباشید
سلام ، برای من هم امروز بعد از ۲۲ روز رسید ...
Sent from my iPhone 5
آقا فرزاد من فکر کنم اگر بسته ی دوستان رو با پست سفارشی بفرستی بهتر باشه . پیشتاز اصلا خوب نیست . من هر وقت از پست سفارشی استفاده کردم راضی تر بودم
الصبر نصف الایمان
ممنون از پیشنهادتون
اما شما بسته تون رسید . دیدید که بسته هم با پیشتاز ارسال شده
پس بحث خساست و . .. نیست
علت تاخیر این سری اشتباه فروشنده بود فقط . بسته ها شهر گیرنده جابجا زده بود یعنی تهران رفته بود اهواز رفته بود تبریز
به نظرتون این پروسه چقدر طول میکشه با این سیستم پستی درپیت ایران ؟ دوباره بسته ها برگشت خورده شیراز
دوباره از شیراز صحیح ارسال شده
خوب 16-17 روز طول کشیده
علت این شد
من هم که بارها معذرت خواستم . ایشالا بچه ها ببخشند و بقیه سفارشات هم شنبه برسه
خداروشکر بسته ی شما فقط رسیدش آخر . الهی شکر