• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای جذب کننده درجه 1 با مناسبترین قیمت در کل ایران: کاپیتان بلک اصلی و .. ارسال رایگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
آقا فرزاد از فروشنده های گل و معتبر هستن. مطمئنن مشکلی پیش اومده که تو ارسال تاخیر داشته. بنده قبلا ازشون خرید داشتم و کاملا راضی بودم

بنده هم ازشون خرید داشتم و سری اول کاملا راضی بودم و سری دوم کاملا ناراضی (هردو هم ی جنس:کاپیتان بلک) دلیلشم دیرارسال کردنشونم نبود
مرسی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

amir.sh

Registered User
لایک‌ها
45
داداش این صندوق پیام هاتو پاک کن کارت دارم

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
داداشی مال ما نرسید که :( کد رهگیریرو میدی پیگیری کنم؟

civilmukh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرزاد جان دو هفته پیش یه پاپتان بلک اصل سفارش دادم
هنوز نرسیده اگه میشه یه بررسی کن ممنون

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
آقا مال ما هنوز نرسیده :mad:

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
عاغای MehrnusH دیگه اگه ادکلنی در کار بود تاحالا باید رسیده بود مبلغ بنده رو برگشت بدید

arisha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت جناب آقای صادقی عزیز.
دوست گرامی من ماه پیش مبلغ دو ادکلان رو برای شما واریز کردم اما هنوز بسته به دستم نرسیده.
احتمال دادم که آدس بنده رو گم کردید چون به یوزر قبلیتون فرستاده بودم.
آدرس به همراه مشخصات واریز رو دوباره براتون به یوزر جدید ارسال کردم.
لطفا پیگیری کنید.
با تشکر از شما

cherik

Registered User
لایک‌ها
28
اقا بسته منم نرسید
شما گفتید شنبه نرسید سه برابر پول من پس میدیدo_O
من سه برابر نمیخوام، پولمو پس بدید

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
دوستان والا من نمیدونم جریان چیه.من ازشون 2 بار خرید داشتم و هیچ مشکلی هم نداشتیم فقط 2 روز تاخیر که اونم اصلا به حساب نمیاد.
اون دوستانی هم که میگن کاپیتان بلک اصلی نمیفرستن ایشون و با سایت لیلیوم تفاوت داره بسته ارسالی ایشون خدمتشون عرض کنم این ادکلنی هست که من از ایشون تحویل گرفتم .خودتون بگید ایا تفاوتی داره؟
IMAG0418.jpg

IMAG0419.jpg

IMAG0421.jpg

IMAG0422.jpg

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
اِر باو کی ب کیِ تاریکیِ این هم نوشت و عکس همش فتوشاب
یاد هیس دخترا فریاد نمیزنن افتادم یارو تادسته فرو میکرد بعد میگفت هیس
این یارو هم مث همونِ

Last edited:

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
آقای رامین رامبد فقط تا ساعت 24 امشب بهتون مهلت میدم یا مبلغ بنده رو برگشت بزنید یا کد پیگیری بفرستید

roozbeh saeedi

Registered User
لایک‌ها
46
اقا فرزاد سلام لطفا تا ژنجشنبه صبح ادکلن دستم باشه چون واقعا فوری هست بعد از 5 شنبه دیگه نمیخوامش خداییش

125911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای سادشی , فکر کنم , عطر همه بچه ها رسیده و تنها ماله بنده مونده , واقعا که دیگه دارم کم کم نسبت به شما بی اعتماد میشم ,

عاخه یعنی چی ؟ بعد از 28 روز هنوز عطر نرسیده >؟؟؟

aaakbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام متشکرم از صداقت شما و بدانید در زندگی صداقت تنها رمز ماندگاری در اوج است .
من عطر های بسیار زیادی دارم و کلا نصف حقوقم را هر ماه برای عطر میدهم و برای این میگویم که دنبال کار با کیفیت هستم همانقدر که شما کار را تائید کنید برای من کافیست . از اسانس ها تا بحال استفاده نکردم نمیدانم کیفیت آن در مقایسه با پرفیوم ها چگونه است . پیشنهاد شما برای کارهای زیر اسانس است یا پرفیوم یا های کپی ؟
بلک افغان - توباکو وانیل - بلک اورکید - درک - فارنهایت - دیور هوم - بولگاری سویر - کرید گرین - پگاسوس - هیرود .
لطفا قیمت آنها را با حجم آن را برایم اعلام نمائید . من ارومیه هستم امکان ارسال دارید ؟ متشکرم

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
با سلام متشکرم از صداقت شما و بدانید در زندگی صداقت تنها رمز ماندگاری در اوج است .
من عطر های بسیار زیادی دارم و کلا نصف حقوقم را هر ماه برای عطر میدهم و برای این میگویم که دنبال کار با کیفیت هستم همانقدر که شما کار را تائید کنید برای من کافیست . از اسانس ها تا بحال استفاده نکردم نمیدانم کیفیت آن در مقایسه با پرفیوم ها چگونه است . پیشنهاد شما برای کارهای زیر اسانس است یا پرفیوم یا های کپی ؟
بلک افغان - توباکو وانیل - بلک اورکید - درک - فارنهایت - دیور هوم - بولگاری سویر - کرید گرین - پگاسوس - هیرود .
لطفا قیمت آنها را با حجم آن را برایم اعلام نمائید . من ارومیه هستم امکان ارسال دارید ؟ متشکرم
اشک توی چشمام جمع شد از بسکه سوزناک بود این متن. مخصوصا قسمت اول که درباره صداقت صحبت میکنه.....:(

reza2052

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان والا من نمیدونم جریان چیه.من ازشون 2 بار خرید داشتم و هیچ مشکلی هم نداشتیم فقط 2 روز تاخیر که اونم اصلا به حساب نمیاد.
اون دوستانی هم که میگن کاپیتان بلک اصلی نمیفرستن ایشون و با سایت لیلیوم تفاوت داره بسته ارسالی ایشون خدمتشون عرض کنم این ادکلنی هست که من از ایشون تحویل گرفتم .خودتون بگید ایا تفاوتی داره؟
IMAG0418.jpg

IMAG0419.jpg

IMAG0421.jpg

IMAG0422.jpg
نه عزیز برای ما از اینها نفرستاد تقلبی فرستاده . عکسش هم تو صفحات قبلی هست

arisha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از آقای صادقی عزیز
بسته من الان به دستم رسید .دقیقا همون چیزی بود که میخواستم.
واقعا از لطفتون ممنون.

roozbeh saeedi

Registered User
لایک‌ها
46
و هنوز بسته ی من نرسید واقعا متاسفم بعد از 1 ماه هنوز نرسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا