اره دقیقا همینه.اصلیشو نداری؟
آقا این بسته جدید ما رسید
با رایحه یکی از ادکلنا مشکل داشتم و به نظرم اونی نبود که میخواستم با آقا مهدی صحبت کردم ایشون با رضایت کامل قبول کردن که تعویض کنن و پول پستش رو هم حتی قبول کردن
بسیار فروشنده خوبی هستن ایشون ندیده بودم تو نت این مدل برخوردی رو تا حالا
پولی که در میاره واقعا حلالش باشه
سلام
خوبی داداش
اینارو که یه عکس گذاشتم که زحمت نوشتن و دیدن کم بشه!!!!!!!!!!! قیمت عمده و تکشون رو میگی برام و اینکه اون ریبن 3405 شیشه که میست لنزش؟؟؟؟
ما آخر نتونستیم یه عکس اینجا درست آپلود کنیم.آپلود نمیشه
بیزحمت ایمیل بده برات میل کنم:f34r:
سلام.یه همچین مدلی دارید که اینطوری حالت سایه روشن داشته باشه؟ دخترونه منظورمه
مشاهده پیوست 429792
سلام
قیمت
عینک پلیس s8639
کررا مدل 2 و 4 و 5 و 6
عینم زنانه وینک مدل سوم
عینک زنانه لوویت مدل اول و دوم و چهارم
فقط دوست عزیز قیمت خوب بده
ممنون
این مدلو خواهرم سفارش داده واسش پیدا کنم! خودشم نمی دونه مدلش چیه ولی شبیه ری بن می مونه!! شما چندتا مدل مثل این که اصل هم نباشه معرفی می کنی؟
مدلی که تقریبا شبیه این مدل باشه دارم از مارکهای مختلف انشالله تا فردا ظهر برات میزارم
داداش ماندگاری و پخش ادکلنات در چه حده ؟
تام فورد رو تضمین می کنی ؟ آزمایشی برمیدارم ازت اگه اوکی بود زیاد می خوام
شرایط خرید + قیمت کل + شماره کارت لطفا
سلام داداش من 4تا میخوام البته فوری
یکی از این شیشه ابی ها و یه شیشه اتشی...یعنی یه ابی و یه اتشی از این مدل http://www.shiaupload.ir/images/89778697636561527531.jpg
و 2تا از این مدل پلیس که فکرکنم از 18تومنی هست و مدل چهارم http://www.shiaupload.ir/images/97254367000691812674.jpg
قیمتشونو + هزینه پستشو واسم اس کن که صبح اوکی کنم و واسم ارسالش کنی 09350645684
البته با تخفیف مخصوص
سلام دوست عزیز راستش من تا حالا زیاد به ادکلن و عطر و این چیزا اهمیت نمیدادم تا اینکه ....... بگذریم من بیشتر از این اسانسا که بیشترشم مال دوستا بود میزدم همینجوری پس من از این بو ا اصلا سر در نمیارم که میگن گرم و شیرینو تلخو صابونی و استوایی و ..... که شما خودت بهتر میدونی یه ادکلنی میخوام که رو زانه ازش استفاده کنم بوی ملایم و خوبی داشته باشه طوری که عامه پسندم باش شما جیارو پیشنهاد میدی با اسم کامل لطفا ( هر کاری کردم نتونستم پ م بدم این پیامو میده (You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created ) یعنی چی ؟