ادکلن کارلوس مویا دارید ؟
دقیقا خودشه!! فقط رنگش با اون عکس فرق داره..رنگ تیره هم دارید مثل اون؟ مثلا قابش مشکی باشه؟
دوست گرامی هزینه پست به کرج چقدر میشه ؟
دو تا ادکلن میخوام + 1 عینک تخفیفم داره دیگه ؟
یه عینک خوب که کاملان جلوی uv را بگیرد میخوام که قیمتش مناسب باشه-شما کدوم را پیشنهاد میکنید
قیمت ادوکلن zippo چقدر هست؟آیا ماندگاریش خوب هست؟
آیا ادوکلن bvlgari ماندگاریش خوب هست ؟
تعریف ادوکلن بولگاری را زیاد شنیدم -قیمت آن چقدر هست؟
اولین خرید بصورت عمده صورت گرفت
بنده رفتم شیراز و ایشون رو دیدم و معامله تقریبا سنگینی هم با ایشون انجام دادم
کیفیت جنس و قیمت برای مدلای فیک خیلی خوب هست
و100% راضی هستم از معامله ام
انشالله بتونم همکاری خوبی با ایشون داشته باشم و ایشونم از من راضی باشن
سلام..خسته نباشین...
این جادوری که واسه من فرستادین با اجازتون بوی همه چی میده به جز جادور!!! ضمانت رایحه چی میشه الان؟؟؟؟ من باید چه کار کنم؟؟؟ اس ام اس هم دادم اما شما جواب ندادین....
داداش آدرستون كجاست كه برسيم خدمتتون ؟
سلام..خسته نباشین...
این جادوری که واسه من فرستادین با اجازتون بوی همه چی میده به جز جادور!!! ضمانت رایحه چی میشه الان؟؟؟؟ من باید چه کار کنم؟؟؟ اس ام اس هم دادم اما شما جواب ندادین....
دوست عزیز منم از یکی دیگه که در یک تاپیک دیگه کلی تبلیغ کرده که کاپیتان بلک اصل میده به قیمت 40000 تومان خرید کردم، نه تنها بوی کاپیتان بلک نمیده بلکه هر وقت میزنم چنان بوی بدی میده که هر کی بوشو میفهمه اذیت میشه
پ.خ شد
شما اگه كاپيتان بلك رو استفاده كرده باشين متوجه ميشين كه بوش چيه ولي چون بدون اطلاع از رايحه اش اونو خريد كردين و مورد قبول شما نبوده مطمئنا اولين كسي رو كه مقصر ميدونين فروشنده هست
درصورتيكه آقا فرزاد فروشنده بسيار خوب و محترم و راستگويي هستن كه امتياز بازارچه اشون نشون دهنده اين حرف منه
هركسي روشي واسه فروش داره ولي هيچكسي در مورد رايحه تضمين نميده كه شما دوست داشته باشين يا نه كه اونو خودتون قبلا بايد تست كرده باشين