• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ادکلنهای درجه1 و جذب کننده با شرایط ویژه(ارسال رایگان و مشاوره رایگان و...)

mohammad_rs

Registered User
لایک‌ها
3
دوست گرامی هزینه پست به کرج چقدر میشه ؟
دو تا ادکلن میخوام + 1 عینک تخفیفم داره دیگه ؟

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
ادکلن کارلوس مویا دارید ؟

نه متاسفانه

دقیقا خودشه!! فقط رنگش با اون عکس فرق داره..رنگ تیره هم دارید مثل اون؟ مثلا قابش مشکی باشه؟

نه فقط همین رنگایی که توی عکس کزاشتم رو موجود دارم

دوست گرامی هزینه پست به کرج چقدر میشه ؟
دو تا ادکلن میخوام + 1 عینک تخفیفم داره دیگه ؟

پ.خ شد
هزینه پست براتون رایگان هست

mihankharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داداش هفته دیگه میام شیراز
انشالله بتونیم معامله خوبی با هم داشته باشیم
سایر موارد هم در پ.خ هماهنگ میکنم باهاتون
یاعلی

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
Last edited:

sezma5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه عینک خوب که کاملان جلوی uv را بگیرد میخوام که قیمتش مناسب باشه-شما کدوم را پیشنهاد میکنید

قیمت ادوکلن zippo چقدر هست؟آیا ماندگاریش خوب هست؟

آیا ادوکلن bvlgari ماندگاریش خوب هست ؟

تعریف ادوکلن بولگاری را زیاد شنیدم -قیمت آن چقدر هست؟

mihankharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اولین خرید بصورت عمده صورت گرفت
بنده رفتم شیراز و ایشون رو دیدم و معامله تقریبا سنگینی هم با ایشون انجام دادم
کیفیت جنس و قیمت برای مدلای فیک خیلی خوب هست
و100% راضی هستم از معامله ام
انشالله بتونم همکاری خوبی با ایشون داشته باشم و ایشونم از من راضی باشن

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
یه عینک خوب که کاملان جلوی uv را بگیرد میخوام که قیمتش مناسب باشه-شما کدوم را پیشنهاد میکنید

قیمت ادوکلن zippo چقدر هست؟آیا ماندگاریش خوب هست؟

آیا ادوکلن bvlgari ماندگاریش خوب هست ؟

تعریف ادوکلن بولگاری را زیاد شنیدم -قیمت آن چقدر هست؟

سلام
هرکدوم از عینکها رو که شما پسند کنین بنده تقدیمتون میکنم و همشون دارای استانداردهای یووی400هستن
ادکلن زیپو به همراه ارسال رایگان 45000تومان هست و ماندگاری خیلی خوبی داره و بسیار پرطرفدارم هست
ادکلنهای بولگاری طرح هستن و موندگاریشون بین 6-8ساعت هست و از لحاظ بو و ظاهر شبیه نمونه اصلی هستن
شما کدوم رو مد نظر دارین؟تا قیمت رو هم خدمتتون اعلام کنم

اولین خرید بصورت عمده صورت گرفت
بنده رفتم شیراز و ایشون رو دیدم و معامله تقریبا سنگینی هم با ایشون انجام دادم
کیفیت جنس و قیمت برای مدلای فیک خیلی خوب هست
و100% راضی هستم از معامله ام
انشالله بتونم همکاری خوبی با ایشون داشته باشم و ایشونم از من راضی باشن

خواهش میکنم دوست عزیز
انشالله بتونم شما رو راضی نگه دارم و همکاری مداومی باهم داشته باشیم
درخدمتتون هستم

alijetli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش آدرستون كجاست كه برسيم خدمتتون ؟

nassimkhanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..خسته نباشین...

این جادوری که واسه من فرستادین با اجازتون بوی همه چی میده به جز جادور!!! ضمانت رایحه چی میشه الان؟؟؟؟ من باید چه کار کنم؟؟؟ اس ام اس هم دادم اما شما جواب ندادین....

amin_ir

Registered User
لایک‌ها
17
سلام..خسته نباشین...

این جادوری که واسه من فرستادین با اجازتون بوی همه چی میده به جز جادور!!! ضمانت رایحه چی میشه الان؟؟؟؟ من باید چه کار کنم؟؟؟ اس ام اس هم دادم اما شما جواب ندادین....

دوست عزیز منم از یکی دیگه که در یک تاپیک دیگه کلی تبلیغ کرده که کاپیتان بلک اصل میده به قیمت 40000 تومان خرید کردم، نه تنها بوی کاپیتان بلک نمیده بلکه هر وقت میزنم چنان بوی بدی میده که هر کی بوشو میفهمه اذیت میشه

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
داداش آدرستون كجاست كه برسيم خدمتتون ؟

پ.خ شد

سلام..خسته نباشین...

سلام
آدرس رو براتون ارسال ميكنم كه برش گردونين
در مورد اس ام اس هم چون هميشه دم دستم نيست و يا كارم زياده متاسفانه فراموش كردم كه جوايتون رو بدم ولي ظهر باهاتون هماهنگي لازم انجام شد

دوست عزیز منم از یکی دیگه که در یک تاپیک دیگه کلی تبلیغ کرده که کاپیتان بلک اصل میده به قیمت 40000 تومان خرید کردم، نه تنها بوی کاپیتان بلک نمیده بلکه هر وقت میزنم چنان بوی بدی میده که هر کی بوشو میفهمه اذیت میشه

شما اگه كاپيتان بلك رو استفاده كرده باشين متوجه ميشين كه بوش چيه ولي چون بدون اطلاع از رايحه اش اونو خريد كردين و مورد قبول شما نبوده مطمئنا اولين كسي رو كه مقصر ميدونين فروشنده هست
درصورتيكه آقا فرزاد فروشنده بسيار خوب و محترم و راستگويي هستن كه امتياز بازارچه اشون نشون دهنده اين حرف منه
هركسي روشي واسه فروش داره ولي هيچكسي در مورد رايحه تضمين نميده كه شما دوست داشته باشين يا نه كه اونو خودتون قبلا بايد تست كرده باشين

amin_ir

Registered User
لایک‌ها
17
پ.خ شد

شما اگه كاپيتان بلك رو استفاده كرده باشين متوجه ميشين كه بوش چيه ولي چون بدون اطلاع از رايحه اش اونو خريد كردين و مورد قبول شما نبوده مطمئنا اولين كسي رو كه مقصر ميدونين فروشنده هست
درصورتيكه آقا فرزاد فروشنده بسيار خوب و محترم و راستگويي هستن كه امتياز بازارچه اشون نشون دهنده اين حرف منه
هركسي روشي واسه فروش داره ولي هيچكسي در مورد رايحه تضمين نميده كه شما دوست داشته باشين يا نه كه اونو خودتون قبلا بايد تست كرده باشين

ممنونم دوست عزیز که حداقل شما جواب محترمانه ای دادید ، درسته من تا به حال ادکلن کاپیتان بلک استفاده نکردم ، ولی بارها بارها از توتون و سیگارش استفاده کردم و بوی کاپیتان بلک را به خوبی میشناسم ، من در این پست به فروشنده ای که ازش کالا خریدم اشاره ای نکردم ، ولی امتیاز مثبت دلیلی بر عدم مشکل یک فروشنده نیست ، کما اینکه اگر بنده جواز دادن امتیاز را داشتم با ذکر تمام دلایل کافی امتیاز میدادم . در ضمن من در تاپیک مربوط به این فروشنده این سوال را مطرح کردم و خواستم مطمئن بشم بوی ادکلن کاپیتان بلک سایر دوستان مشابه بوی توتون کاپیتان بلک می باشد یا کالایی که برای من ارسال شده این مشکل را دارد که هنوز به جواب درست نرسیدم و اگر مطمئن بشم که ادکلن کاپیتان بلک اصلا بوی توتون کاپیتان بلک نمی دهد و مانند ادکلن من اینقدر بوی زننده ای دارد ، حتما از فروشنده عذر خواهی میکنم .
با تشکر

hamidrta

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من می خوام خرید بالا داشته باشیم

لطفا تعداد خرید بالا چند تا به بعد رو بفرستید و قیمت

ادکلن ها اصلی و هم چنین کپی

مثلا کاپیتان بلک که موجو دارن 40 عدد

منتظرتون هستم.
پ یدید

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوست عزیز لطفا قیمت این مدل رو برام بفرستین ممنونم

عینک پلیسs8539

dream ocean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یه ادکلنی که سکسی باشه و مخصوص فصل گرما باشه بوشم زیاد تند نباشه به من معرفی کنید لطفا

بالا