Moein 58x1
Registered User
- نوشتهها
- 94
- لایکها
- 1
اقا الان قضیه چیه؟ استارتر بن شده؟! خیر سرمون خواستیم بعد مدت ها خرید کنیما... قیمت هاشون که عالیه!!!
منم p ميخواستم قبلا 805 بود حالا شده 840
به نظر مدیران هم بدشون نمیاد ایشون رو بن کنن!
چون خود سایت هم گوشی میفروشه و اقا جواد کار و کاسبیشون رو به هم زده!
....دنبال بهونه بودن که آقا جواد رو بن کنن که خوب.....
یه کلاه بردار پیدا شده بود که به همه پیغام میداد که بهت امتیاز میدم بهم امتیاز بده ، ایشون به این طریق تو 2 روز 18 امتیاز مثبت دریافت کرده بودند و شروع کرده بودند به کلاه برداری ، طوری که تو تاپیک های فروش گوشی به فرد فروشنده میگفتن اعتبار رو ببین حال کن ، اول گوشی رو ارسال کن بعد پولش رو میدم .
اگر یکی از کاربران انجمن متوجه این قضیه نشده بود و تاپیک تذکر نزده بود ایشون سر 4-5 نفر رو کلاه میزاشت ، 10 میلیون میزد به جیب میزد به چاک بعد 2 هفته 10 تا تاپیک شکایت از این کاربر رو میدیدم .
ایشون هم به این دلیل بن شدن که به این فرد امتیاز مثبت داده بودن در حالی که گوشی بهشون نفروخته بودن .
همین کاربری که میگید به منم پیام داد گفت امتیاز بهت بدم بهم امتیاز میدی که منم قبول نکردم پخی که بهم داده بود هم موجوده . الان که رفتم تو پروفایلش دیدم بن شده.یه کلاه بردار پیدا شده بود که به همه پیغام میداد که بهت امتیاز میدم بهم امتیاز بده ، ایشون به این طریق تو 2 روز 18 امتیاز مثبت دریافت کرده بودند و شروع کرده بودند به کلاه برداری ، طوری که تو تاپیک های فروش گوشی به فرد فروشنده میگفتن اعتبار رو ببین حال کن ، اول گوشی رو ارسال کن بعد پولش رو میدم .
اگر یکی از کاربران انجمن متوجه این قضیه نشده بود و تاپیک تذکر نزده بود ایشون سر 4-5 نفر رو کلاه میزاشت ، 10 میلیون میزد به جیب میزد به چاک بعد 2 هفته 10 تا تاپیک شکایت از این کاربر رو میدیدم .
ایشون هم به این دلیل بن شدن که به این فرد امتیاز مثبت داده بودن در حالی که گوشی بهشون نفروخته بودن .
قیمتها کمی عجیب نیست؟
از کجا بدونیم اصلن یا نه؟
من به ایشون مثل برادرم اعتماد دارم انشالله مشکل حل میشهمیرسه داداش حتما یه مشکلی پیش اومده ایشون کاملا مطمئن هستند
من این گوشی رو برا کسی گرفتم میخواستم نهایت 24 ساعته برسه دستم من چه میدونستم میخواد برا من داستان بشهچراباپست نفرستادن ؟
ایشون قول دادن که تا ساعت 9 بسته میرسه من ازشون خواهش میکنم تا رسیدن بستهترمینال ریسکه ؟؟؟
والا این مشکل هم برا من پیش اومد قرار بود شنبه دسته من باشه گوشی جمعه زنگ زدم باربری طرف گفت کل ماشینهای مشهد خراب بوده هنو ز ارسال نشده من داغ کردم ولی خوب بعد خود ترمینال زنگ زد و گفت الان ارسال شده مستقیم میاد شهر خودتون ولی یکشنبه میرسه مشکل از ترمینال بوده ولی اینو رو هم درنظر بگیرید چون ایشون زیاد بسته برا ارسال دارن قاعدتا کمی تاخیر درست میشهایشون قول دادن که تا ساعت 9 بسته میرسه من ازشون خواهش میکنم تا رسیدن بسته
به مقصد پیگیرش باشن.
همین و بس
من فقط این مشکلو اینجا مطرح کردم تا تو خریدهای دیگه دوستان همچین مشکلی براشون پیش نیاد
از اول باهاشون طی کنید