• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moein 58x1

Registered User
لایک‌ها
1
اقا الان قضیه چیه؟ استارتر بن شده؟! خیر سرمون خواستیم بعد مدت ها خرید کنیما... قیمت هاشون که عالیه!!!

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
آقا I9502 یا I9505 نداری؟!

I9305 هم اگه پیدا کنی، عالی میشه...

میتونی آمار قیمتشون رو در بیاری؟

Last edited:

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
به نظر مدیران هم بدشون نمیاد ایشون رو بن کنن!
چون خود سایت هم گوشی میفروشه و اقا جواد کار و کاسبیشون رو به هم زده!

....دنبال بهونه بودن که آقا جواد رو بن کنن که خوب.....

ازون حرفای دایی جون ناپلونی بود

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
یه کلاه بردار پیدا شده بود که به همه پیغام میداد که بهت امتیاز میدم بهم امتیاز بده ، ایشون به این طریق تو 2 روز 18 امتیاز مثبت دریافت کرده بودند و شروع کرده بودند به کلاه برداری ، طوری که تو تاپیک های فروش گوشی به فرد فروشنده میگفتن اعتبار رو ببین حال کن ، اول گوشی رو ارسال کن بعد پولش رو میدم .

اگر یکی از کاربران انجمن متوجه این قضیه نشده بود و تاپیک تذکر نزده بود ایشون سر 4-5 نفر رو کلاه میزاشت ، 10 میلیون میزد به جیب میزد به چاک بعد 2 هفته 10 تا تاپیک شکایت از این کاربر رو میدیدم .

ایشون هم به این دلیل بن شدن که به این فرد امتیاز مثبت داده بودن در حالی که گوشی بهشون نفروخته بودن .

خوب کاری کردن که بن کردن این 18 نفر رو چه معنی داره الکی نشناخته به کسی امتیاز بدن در حالی که خیلیا از روی این امتیازا اعتماد میکنن من خودم تمام امتیازی که دارم خرید فروش واقعی بوده وگرنه منم میتونستم الان امتیاز بالای 50 داشته باشم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
سلام اقا خسته نباشید
من در حال احداث یه سایت فروشگاهی خوب هستم
تا حالا چندتایی هم نمایندگی فروش محصولات رو گرفتم
خواستم از شما هم نمایندگی فروش محصولات رو برای سایتم بگیرم .
( امیدوارم که موافق باشید )
اگه موافق بودید شرایطتون رو پ.خ کنید .
ممنون منتظرتون هستم .

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
سلام به همه ی دوستان.
من جواد آقا رو نمیشناسم و ندیدمشون ولی از لحاظ قیمت که بخوام عرض کنم من رفتم مغازه قیمت ها رو دیدم قیمت اینجا واقعا ارزون تر بود. مغازه هم در بازار اوزی ها هست که من بشخصه اون بازار رو خیلی قبول دارم. و مطمئنا اگه بخوام گوشی بگیرم حتما از اونجا میخرم. این نظر یه تائیدیه برای قیمت بود.
بقیه دوستان هم که خرید داشتن ایشونو تائید کردن. مدیران محترم اگه امکان داره لطفا اجازه بدین این دوستمون به کارش ادامه بدن

mjhp1291

Registered User
لایک‌ها
5
یه کلاه بردار پیدا شده بود که به همه پیغام میداد که بهت امتیاز میدم بهم امتیاز بده ، ایشون به این طریق تو 2 روز 18 امتیاز مثبت دریافت کرده بودند و شروع کرده بودند به کلاه برداری ، طوری که تو تاپیک های فروش گوشی به فرد فروشنده میگفتن اعتبار رو ببین حال کن ، اول گوشی رو ارسال کن بعد پولش رو میدم .

اگر یکی از کاربران انجمن متوجه این قضیه نشده بود و تاپیک تذکر نزده بود ایشون سر 4-5 نفر رو کلاه میزاشت ، 10 میلیون میزد به جیب میزد به چاک بعد 2 هفته 10 تا تاپیک شکایت از این کاربر رو میدیدم .

ایشون هم به این دلیل بن شدن که به این فرد امتیاز مثبت داده بودن در حالی که گوشی بهشون نفروخته بودن .
همین کاربری که میگید به منم پیام داد گفت امتیاز بهت بدم بهم امتیاز میدی که منم قبول نکردم پخی که بهم داده بود هم موجوده . الان که رفتم تو پروفایلش دیدم بن شده.
از همه دوستان معذرت خواهی میکنم . چون اگر من به اطلاع همه رسونده بودم شاید این اتفاق بزرگ نمیشد. ولی خوشبختانه یکی از دوستان این کارو انجام داده.
خداییش هرکی این مواردو دید گزارش کنه منم از این به بعد سعی میکنم سریع گزارش بدم.

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
قیمتها کمی عجیب نیست؟
از کجا بدونیم اصلن یا نه؟

یکی از مواردی که این قیمت رو معقول نشون میده اینه که اولا مغازه چون در بندرعباسه و وسطای کشور نیس که دوباره یه کرایه حمل اضافه ای بخوره واسه همین قیمتش خوبه.
ارزونتر بودن نسبت به مغازه هم اون چونه ای است که مشتری میزنه و نهایتا مثلا ده بیست تومن تخفیف میده که تازه میشه قیمت اینجا.
یه خوبی دیگه هم که داره خودشون عمده فروشن و مستقیما وارد میکنن واسه همین قیمتاشون نسبت به مغازه های کناری بهتره. این دلایل باعث شده بزودی یه نوت2 و بعد از اون یه اس4 رو بخرم.
متاسفانه شرایط قسطی کوتاه مدت رو نداشتن وگرنه حتما برای چند گوشی ازشون خرید داشتم:cowboy:

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
من شنبه از اقا جواد گوشی اس3 مشکی خریداری کرده ام ولی تا حالا به دستم نرسیده
ایشون با ترمینال برام فرستادن قرار بود 24 ساعته دستم برسه ولی هنوز......نرسیده
اگه گوشی رسید تا 1 روز اینده نوشته رو ادیت میکنم و امتیاز بازارچه رو براشون ثبت میکنم
وگر نه از اقا جواد خواهش میکنم پول رو به حساب
من برگشت بزنن
کسایی که ایشونو بهتر میشناسن بهش خبر بدید
من نمیخواستم تو تاپیک اعلام کنم ولی خوشون خواستن
و من امیدوارم مشکل از اونجا باشه که بسته رو فرستادن و بیخودی تهمت نزده باشم

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چراباپست نمیفرستن؟

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
میرسه داداش حتما یه مشکلی پیش اومده ایشون کاملا مطمئن هستند
من به ایشون مثل برادرم اعتماد دارم انشالله مشکل حل میشه
و قول دادن که تا ساعت 8 الی 9 شب برسه دستم

چراباپست نفرستادن ؟
من این گوشی رو برا کسی گرفتم میخواستم نهایت 24 ساعته برسه دستم من چه میدونستم میخواد برا من داستان بشه
مشکل از ایشون شاید نباشه از ترمینال بوده که کم کاری کرده

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
ترمینال ریسکه ؟؟؟
ایشون قول دادن که تا ساعت 9 بسته میرسه من ازشون خواهش میکنم تا رسیدن بسته
به مقصد پیگیرش باشن.
همین و بس
من فقط این مشکلو اینجا مطرح کردم تا تو خریدهای دیگه دوستان همچین مشکلی براشون پیش نیاد
از اول باهاشون طی کنید

Last edited:

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که فک و فامیل ناپلون و غیب گو تشریف دارن لطفا نظر بدن ما که سواد نداریم

همه جا رسمه برای افراد باسابقه و مطمئن امتیاز ویژه در نظر میگیرن......

به جز اینجا

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
ایشون قول دادن که تا ساعت 9 بسته میرسه من ازشون خواهش میکنم تا رسیدن بسته
به مقصد پیگیرش باشن.
همین و بس
من فقط این مشکلو اینجا مطرح کردم تا تو خریدهای دیگه دوستان همچین مشکلی براشون پیش نیاد
از اول باهاشون طی کنید
والا این مشکل هم برا من پیش اومد قرار بود شنبه دسته من باشه گوشی جمعه زنگ زدم باربری طرف گفت کل ماشینهای مشهد خراب بوده هنو ز ارسال نشده من داغ کردم ولی خوب بعد خود ترمینال زنگ زد و گفت الان ارسال شده مستقیم میاد شهر خودتون ولی یکشنبه میرسه مشکل از ترمینال بوده ولی اینو رو هم درنظر بگیرید چون ایشون زیاد بسته برا ارسال دارن قاعدتا کمی تاخیر درست میشه
ولی بنظر من شهرهایی که باربری نمیخوره حتما با پست خرید کنن چون یه s3 پا من 26 تومن فقط باربری خورد یعنی عملا برام گرونتر در اومد تا ارزونتر
به حال عزیزان جو ندن زیاد ایشون فقط بن شدن کلاهبرداری که نکردن صبر کنید تا ایشون از بن دربیان

قیمتهای جدید رو ایشون ایمیل میکنن بزودی من قیمتهای جدید رو میزارم براتون

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
منتظر قیمتا هستیم
دوستان کسی میتونه نکسوس4 سفید نشون من بده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا