موتورلا ATRIX 2 چند ؟
سلام دادا
نه تگ نداره...
فقط کابل + شارژر + ی اِرفون خیلی ساده در حد گوشی های 800 900 تومنی! از نظر کیفیتی هیچ فرقی با ماله Xperia s نداره..
کسی نگفت توی جعبه ی اکسپریا زد تگ ان اف سی هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سامسونگ گلکسی اس3 (سفید) (ساخت ویتنام بای سامسونگ) ................... 1.500.000
سامسونگ گلکسی اس3 (نقره ای) (ساخت ویتنام بای سامسونگ) ................... 1.450.000
سامسونگ گلکسی اس3 (قرمز) (ساخت ویتنام بای سامسونگ) ................... 1.460.000
سامسونگ گلکسی اس3 (آبی) (ساخت ویتنام بای سامسونگ) ................... 1.450.000
سامسونگ گلکسی اس3 (مشکی) (ساخت ویتنام بای سامسونگ) ................... 1.440.000
بزن بررسی تخصصی اکسپریا زد محتویات جعبه رو نوشتهداداش شما مطمینی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه میخواهم مطمین بشم چون اخه بچه ها میگن فروشنده بهت ارزون داده تگش رو برداشته منم شک کردم
حالا محض اطمینان بازم بپرسم
آره داریمآقا این قیمت ها برای تاریخ 14 اردیبهشته :
قیمت های جدید تر هم همینه؟!!! آپدیت نمی کنید؟ ضمناً اس3 قرمز نایاب هست. شما قطعا این رنگ رو دارید؟!!!
سلام دوستان عزیز امروز صبح من از بند آزاد شدم و به آغوش گرم شما پیوستم :دی
رنگ دلفینی 1.080.000آقا جواد قیمت one s رنگ روشن هرچی دارید رو به من بگید
خوش اومدی ولی دیگه قیمت هات فضایی شده و حتی از بقیه جاها هم بیشتره
جواد جان،سفر خارج چطور بود!؟
3شو بگیر حبس بودی!
قیمت 101 رو بهم بگید لطفا.
سلام
خوش اومدي آقا جواد , سخت كه نگذشت بهت ؟ تو اين مدت كه نبودي ميبيني همه چي عوض شده ؟
پخ دادم خدمتت
آقا این خصلت ما نیستاااا ... میدونی چیه جواد جان؟ توی ایران هنوز خرید اینترنتی جا نیوفتاده و انسانهای از خدا بی خبر هم کم نیس که قصد تیغ زدن ملت رو دارن ... شما که اون اول قیمت های پایین دادی همه شک کردن که این بابا چرا اینقدر پایینه قیمتاش ... ولی الان دیگه یَلی شدی توی بازارچه ... فروشنده معتبری برا خودت ... الان میشناسیمت و میتونیم ازت خرید کنیم واقعا ...داداش انشالله جنس جدید برامون برسه اون موقع
یک زمان قیمت هامون پایین تراز بازار بود کسی تشکر نمیکرد حالا قیمت ها نزدیک به بازار رسید از هر 10 کامنت 9 تاش دارن میگن گرون فروش :دی
این خصوصیات ما ایرانی ها هست چی میشه کرد![]()
داداش شما مطمینی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه میخواهم مطمین بشم چون اخه بچه ها میگن فروشنده بهت ارزون داده تگش رو برداشته منم شک کردم
حالا محض اطمینان بازم بپرسم