• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
قبلن بود این عنوان حالا دو باره دارند اجرا می کنند مثل اینکه

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
بابا ی با انصاف و ارزون فروش تو این فروم بود اونم محروم کردن از فعالیت تجاری
اما هنوز خیلی از کلاهبردارا دارن تو این فروم بدون هیچ مزاحمتی براشون فعالیت میکنن

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
وان ایکس ۳۲ گیگ دارید؟
ممنون

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

sepehrirani

Registered User
لایک‌ها
11
عجب شانسی داره آقاجوادما:blink:انشا...که ز.دتر حل بشه این مشکل چون واقعااااااااااااااااپسر گلیه داداش جواد:rolleyes:

gasemm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا جواد چرا اینجوری میکنه؟مگه جا قحطیه برده تو وبلاگ خودش بفروشه بیدردسر.همه هم میشناسنش

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
سنسیشن ایکس ای مشکی بسیار تمیز با هندزفری اصل قمیت 850.000 تومان اینو با iphone 4 امضام تعویض داری ؟

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان من که نفهمیدم جریان چیه:D
آقا جواد مگه چی کار کرده????

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
گرامی اقای1 برای خرید دلار اینترنتی به اقای2 پول داده.اقای2 کلاهبردار بوده اومده به جای شماره کارت خودش شماره کارت اقا جواد روداده و گفته فلان گوشی رو میخوام و پول رو براتون ارسال کردم.اقا جواد هم از همه جا بیخبر پول رو گرفته و گوشی رو ارسال کرده.بعد اقای1 دیده از اقای2 خبری نیست و پول رو برده و دلار هم نداده اومده شکایت کرده از اقای2.ولی چون پول به حساب اقا جواد ریخته شده بوده الان ایشون پاش گیر هست.
به این کار کلاهبردارها پول شویی میگن.

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
قیمت ها فوق العاده هستش ..
دمت گرم عزیز .. :D

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
گرامی اقای1 برای خرید دلار اینترنتی به اقای2 پول داده.اقای2 کلاهبردار بوده اومده به جای شماره کارت خودش شماره کارت اقا جواد روداده و گفته فلان گوشی رو میخوام و پول رو براتون ارسال کردم.اقا جواد هم از همه جا بیخبر پول رو گرفته و گوشی رو ارسال کرده.بعد اقای1 دیده از اقای2 خبری نیست و پول رو برده و دلار هم نداده اومده شکایت کرده از اقای2.ولی چون پول به حساب اقا جواد ریخته شده بوده الان ایشون پاش گیر هست.
به این کار کلاهبردارها پول شویی میگن.

تو اين مملكت اگر كسي هم بخواد منصفانه كاربكنه يه سري آدم حرومزاده براش پاپوش درست ميكنن. آقا جواد گل اميدوارم مشكلت حل شه

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
سلام دوستان عزیز
از تمامی بچه های بزرگوار پرشین تولز معذرت میخوام این چند روز بخاطر چند امتحان فشورده ای که داشتم اصلا وقت نکردم بیام نت و چند روزی رفته بودم شهرستان(دانشگاهم در یکی از شهرستان های نزدیک بندرعباس هست) این چند روز اصلا وقت نکردم حتی یک ثانیه بیام تو نت و گوشیم روی سکوت بود بخاطر همین جواب بعضی از دوستان رو نمیدادم و از همینجا ازشون معذرت میخوام این چند روز هم از دنیای سیاست کاملا دور بودم و امشب که رفتم بازار فهمیدم آقای هاشمی رفسنجانی ردصلاحیت شده وقیمت ارز بسیار رفته بالا و به احتمال زیاد تا چند روز دیگه قیمت ها میره بالا

امشب قیمت ها رو آپدیت کردم

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
سلام دوستان عزیز
از تمامی بچه های بزرگوار پرشین تولز معذرت میخوام این چند روز بخاطر چند امتحان فشورده ای که داشتم اصلا وقت نکردم بیام نت و چند روزی رفته بودم شهرستان(دانشگاهم در یکی از شهرستان های نزدیک بندرعباس هست) این چند روز اصلا وقت نکردم حتی یک ثانیه بیام تو نت و گوشیم روی سکوت بود بخاطر همین جواب بعضی از دوستان رو نمیدادم و از همینجا ازشون معذرت میخوام این چند روز هم از دنیای سیاست کاملا دور بودم و امشب که رفتم بازار فهمیدم آقای هاشمی رفسنجانی ردصلاحیت شده وقیمت ارز بسیار رفته بالا و به احتمال زیاد تا چند روز دیگه قیمت ها میره بالا

امشب قیمت ها رو آپدیت کردم
اقا جواد جان دقت کرده باشی "محروم از فعالیت تجاری" شدی

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
سلام، آیپد مینی ؛
16 wifi
16 4g
32 wifi
رو قیمت میدی ؟

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
بالای عکس اواتارتو ببین:D

ای بالا دقت نکرده بودم انشالله تا فردا درستش میکنم چون قرار بود با مدیر انجم کاری بکنم ولی بخاطر سفری که رفتم دانشگاه نشد انجام بدم و ایشون بهش برخورد و ناراحت شد و من رو محروم کردن ولی انشالله درست میشه

سلام، آیپد مینی ؛
16 wifi
16 4g
32 wifi
رو قیمت میدی ؟
متاسفانه ندارم

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
داش جواد واقع ی هاشمی رد صلاحیت شده اینهمه تو دلار تاثیر داره؟
جل :blink:الخالق

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
داش جواد واقع ی هاشمی رد صلاحیت شده اینهمه تو دلار تاثیر داره؟
جل :blink:الخالق

اره عزیز از این بیشتر هم تاثیر داره فکر کنم طلا هم بره بالا دامادمون نطامی هست از امروز قبل از اعلام صلاحیت کندیدا توسط شورای نگهبان خبر داده بودن که امکانش هست رد بشه بخاطر همین آماده باش بودن امکان ... هم هست ولی خیلی کم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا