من میگم
نوشته اصلی توسط javad96
قیمت هام برای خریدارهای واقعی بسیار مناسب هست چون میفهمن که قیمت های که گذاشتم کف قیمت هستند با حداقل سود ممکن اگر جای شما ارزونتر خبر دارید برید بگیرید که بعداز یک مدت متوجه میشد چی میگم بخاطر همین کسانی ازمن خرید میکنند با دید کامل و تحقیق زیاد تو بازارهای شهرشون و اینترنت میان ازمن خرید میکنند فقط این چند وقت دلال ها و فروشنده ها زیاد ازمن خرید نمیکنند دلیلش هم میدونید الان بیشتر میرند از گوشی های ریفرشی بازار میارند برای فروش
امروز هم 3 دوستمون خرید داشتن شما که این حرفو میزنید اگر مثلا اس3 رو بدم 700 تومن بازهم نمیخرید
kike this
با بیلی انگلیسی اشنا شید یا همون شصت خودمون به خارجی میشه اوکی
دمت گرم
تازه وقتی میرید بازار گوشی بگیرید پول برنامه و باکس و از این جور حرفا هم ازتون میگیرن ولی داش جواد گل یه چیز دیگست
خودمم یه وان اینکس پلاس گرفتم ازشون
چندوقت پیش که میخواستم xperia z رو بگیرم میگفت 1800 پلمپ بیا ببر منم گرفتم ببرم یارو گفت این خامه اومده بود مارو اسکول کنه نمیدونست که ما اخر این حرفاییم
بعد میگفت 200 تومن پول باکس 2ساله و 150 یه ساله و 120دوساله معمولی 100هم یه ساله منم گفتم خام بده ببرم
برای اولین بار بود که من میشنیدم خام!!!!!!!!
یعنی چی مگه گوشی خامه اخرش اونم به خاطر دوستم زور زورکی 50 تومن دادم رفت ای بابا 1850
دوست گرامی شما سایتهای مثا دیجیکالا - دیجی آنلاین - آل دیجیتال - گوشی شاپ - موبایل دات آی ار هم ببینید ظاهرا قیمتاتون یا آپدیت نشده یا کلا نجومی شده . بنظرم سود کمتر به از مشتری کمتره
روزه اول قیمتها نسبت به بازار درصد بیشتری فرق داشت تا الان !!!!
شما به ما قوله قیمت جدید می دید و می گید بزودی لیست قیمت می دم خارق العاده بعدا این می شه قیمتتاتون !!!
از لومیا هم که مدتهاست خبری نیست مرتبط می گید پیگیرم کلی گذشت که !!! لومیا 720-620 - 520- 820 - 920 و کلیه گوشی های موتورولا
دوست عزیز مجبوری از جواد بخری؟؟؟؟
برای چی اسپم میدی ؟؟؟
نخر برو از همونا بخر که ارزونن اگه خریدار بودی میرفتی تا حالا میخریدی که داره کلا نجومی میشه
بگوببینم کدوم شهری
من که تمامی قیمت های این سایت هارو دیدم بیشتر گوشی های موجود قیمت های بالاتری داشتن شما اگر خریدار هستین خوب بخرید اگر هدفتون چیز دیگه ای هست که اینجا جای مناسبی نیست یکبار دیگه تکرار بشه گزارش داده میشه
با تشکر
ولشون کن جواد جون خون خودتو dirty نکن
من هدفم خرید بود ولی وقتی سفید اس3 با 15 ماه گارانتی در میاد 1560 دیگه چرا با این گرونی از شما بخرم ..
بعدشم روزی که دلار و درهم اومد پایین شما قیمتتاتون ثابت بود ولی تا رفت بالا فوری تغییر دادین؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوس داری گزارش کن من که حرف بدی نزدم فقط گفته بودم قیمتاتو منصفانه تر کن ........
همه ی فروشنده ها میگن گوشیای بقیه ی فروشنده ها رفرش هستن
موفق باشی
زیاد سخن اضافی نگید اقا جواد هم روز اول گفت اسپم ازاده ولی نه تا این حد که مردم بر میگردن تا مرز فحش بد و بی راه میگن منظورم به شما نیستااااا
دوست گرامی بنده که بیکار نیستم که هدف خرید نداشته باشم اینجا تاپیک بدم روز اولی که پست شما رو دیدم بسیار خوشحال شدم از قیمت هاتون که مناسب بود اما متاسفانه بعد از روزهای اول دیگر شاهد اون قیمت نبودیم زمانی که ارز گرون شد افزایش دادید اما ارزانتر که شد شاهد هیچ کاهشی نبودیم از طرف شما در ضمن دوست گرامی می خواید تو تاپیکتون مدلهایی که جاهای دیگر ارزونتر می دن رو اینجا عنوان کنم . اگر دوست دارید بنده و دیگر کاربران مایلیم و هیچگونه مشکلی هم نداریم
*** نکته : دوست گرامی لطفا آدرس مغازه یا هر جایی که کار می کنید در بندرعباس رو لطفا در تاپیک عنوان کنید تا حالا 10 بار پیام دادم آدرس بدید عزیز آدرس عنوان کنید در تاپیکتون
مگر مشکلی هست ! پس عنوان کنید .سپاس
شما هم ادرس خونتون رو لطف کنید من بیام اونجا پدرتون رو در بیارم اینقدر اسپم میدید
کسی خواست لایک کنه فقط بگه لایک جاست دیس
دوستان آقا جواد یکی از دوستان خوب من هستن و من با ایشون در همین بندر هم معامله داشتم حالا شاید خودش منو اینجا نشناسه(مصطفی)
[QUOTE
برای کی میگی کو گوش شنوا؟؟؟؟ ولشون کن بابا