• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
به شما گفتند هیچ مشکلی نداره یا این مشکلو بتون گفته بودن ؟؟

اگه مشکل دار بود که خریداری نمیشد به هیچ عنوان
با توجه به این پستشون :

یک گلکسی اس4 سفید توجه کنید فقط و فقط دو روز استفاده شده و آکبند آکبند هست 72 ساعت فرست تست دارد به همراه یک برچسب ضد ضربه به قیمت 90 تومن و یک کاور جنس خوب مارک ریمکس به قیمت 25 تومن هرکس خواست فقط تماس بگیره قیمت مناسب میدم 09375556967

shooster

Registered User
لایک‌ها
7
با توجه به این پستشون :

چی میشه گفت واقعا !! به قول شما آدم به هیچ کس نمیتونه اعتماد کنه !! البته شاید خودشونم خبر نداشتن !! فکر کنم آدم چیزای گرون قیمت تر مثلا مثل همین گوشی رو از شهرش یکم گرون تر بخره بهتر ازینه که بعدا دچار همچین مشکلاتی بشه !! ایشالا مشکل شما هم حل شه !!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با توجه به این پستشون :

خوب با توجه به مهلت تست 72ساعته که دادن گوشی رو پس میگیرن دیگه نگران نباشید.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
چی میشه گفت واقعا !! به قول شما آدم به هیچ کس نمیتونه اعتماد کنه !! البته شاید خودشونم خبر نداشتن !! فکر کنم آدم چیزای گرون قیمت تر مثلا مثل همین گوشی رو از شهرش یکم گرون تر بخره بهتر ازینه که بعدا دچار همچین مشکلاتی بشه !! ایشالا مشکل شما هم حل شه !!

من برای یکی از بستگان خریداری کرده بودم وگرنه خودم چون سری قبل که از موبایل علائدین خرید داشتم پشت دست داغ کردم که به خاطر قیمت پایین تر نیام مجددا چنین مواردی رو از راه دور و یا اینترنتی خرید کنم

خوب با توجه به مهلت تست 72ساعته که دادن گوشی رو پس میگیرن دیگه نگران نباشید.

بله 72 ساعت مهلت تست دادند که اگر پاسخ به پیام و تماس ها بدن مشکل برطرف میشه انشاالله
اما چون برای یکی از بستگان خریداری شده بود حل شدن در اسرع وقت برام اهمیت زیادی داره .

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
از اقا جواد یه گلکسی اس 4 خریداری شد امروز به دستم رسید اما گوشی مشکل سیمکارت داره
با 4 تا سیم کارت مختلف تست شد اما سیمکارت ها رو نمیشناسه اصلا
بردم به یکی از دوستان موبایل فروش نشون دادم گفت گوشی قبلا باز شده و پایه های سیمکارت لحیم داده شده
اقا جواد شماره حساب میدم مبلغ بنده + 30 هزار ت هزینه کرایه گوشی رو برگردونید تا گوشی رو پس بفرستم براتون
واقعا نمیشه به هیچ کسی اعتماد کرد
تماس هم گرفتم چند باری اما پاسخ ندادید .
ببخشید از چه طریقی ارسال شده که 30 هزار تومان هزینه اش شده؟!!!

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
ببخشید از چه طریقی ارسال شده که 30 هزار تومان هزینه اش شده؟!!!

از طریق باربری
خواستید میتونم از بارنامه عکس بگیرم قرار بدم که البته در تاپیک شکایتی که زدم حتما عکس ها قرار داده خواهد شد

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
از طریق باربری
خواستید میتونم از بارنامه عکس بگیرم قرار بدم که البته در تاپیک شکایتی که زدم حتما عکس ها قرار داده خواهد شد

دوست عزیز حالا شما تاپیک شکایت نزن !!!

بزار احتمالا شب خودش میاد اگه جوابی نداد شکایت بزن

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
از طریق باربری
نه داداشم عکس واسه چی؟! چون مبلغ بالایی بود کنجکاو شدم بدونم از چه طریقی ارسال شده.
یادمه چند روز قبل ایشون اعلام کردند که یه مسافرت چندروزه به شیراز دارند. شاید علت پاسخ ندادن به تماس ها و پیام هاتون همین موضوع باشه.
در هر صورت امیدوارم مشکلتون هر چه سریعتر حل بشه و کار به تاپیک شکایت و این حرفا کشیده نشده.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوست عزیز حالا شما تاپیک شکایت نزن !!!

بزار احتمالا شب خودش میاد اگه جوابی نداد شکایت بزن

من به ایشون و صحت حرف هاشون اعتماد کردم
مبلغ رو به 2 دقیقه نکشید واریز کردم اما ایشون گوشی خراب و تعمیر شده برای من ارسال کردند که مشکلاتی برای من هم به وجود اوردند با این گوشی
پاسخ تماس ها و پیام ها رو هم که نمیدند متاسفانه
منتظر میمونم تا پاسخشون رو بگیرم که به چه دلیل گوشی تعمیری رو به جای گوشی 2 رزو کار کرد به من دادند !!!

نه داداشم عکس واسه چی؟! چون مبلغ بالایی بود کنجکاو شدم بدونم از چه طریقی ارسال شده.
یادمه چند روز قبل ایشون اعلام کردند که یه مسافرت چندروزه به شیراز دارند. شاید علت پاسخ ندادن به تماس ها و پیام هاتون همین موضوع باشه.
در هر صورت امیدوارم مشکلتون هر چه سریعتر حل بشه و کار به تاپیک شکایت و این حرفا کشیده نشده.
اره مبلغ بسیار بالا در اورمد
همون شب داشتم از یکی از کاربر ها گوشی اک میخریدم به قیمت 1840 الان گوشی کار کرده ی اقا جواد برای من حدود 800 در اومده
گاهی ادم از اشتباهات گذشتش درس نمگیریه دیگه :)
منم اومیدوارم پاسخ بدن
شیراز رفتن دلیل نمیشه به گوشیشون تماس برقرار بشه اما پاسخی داده نشه و یا اس ام اس بهشون برسه اما بی جواب باقی بمونه :)
البته از 5 شنبه هست من بهشون پیامک میدم که هیچ کدوم پاسخی داده نشده بهشون

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
از اقا جواد یه گلکسی اس 4 خریداری شد امروز به دستم رسید اما گوشی مشکل سیمکارت داره
با 4 تا سیم کارت مختلف تست شد اما سیمکارت ها رو نمیشناسه اصلا
بردم به یکی از دوستان موبایل فروش نشون دادم گفت گوشی قبلا باز شده و پایه های سیمکارت لحیم داده شده
اقا جواد شماره حساب میدم مبلغ بنده + 30 هزار ت هزینه کرایه گوشی رو برگردونید تا گوشی رو پس بفرستم براتون
واقعا نمیشه به هیچ کسی اعتماد کرد
تماس هم گرفتم چند باری اما پاسخ ندادید .
مطمئن باشید خودشم خبر نداشته وگرنه همچین آدمی نیست گوشیو دیده سالمه حتما سیمکارت روش تست نکرده
بعدشم گفتن72ساعت تست دیگه چرا ناراحتید؟
احتمال مشغله ای دارن که جواب ندادن اس ام اس بدید

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
داداش صبر کن یکم میاد جوابتو میده. شما هم که قبل از ۷۲ ساعت اعلام کردی تو همین تاپیک. آقا جواد هم مطمئن باش سابقه اش رو تو PT به خاطر یه گوشی نمیاد خراب کنه. صد در صد خودشم نمیدونسته. گوشی واسه کسی بوده بدون اینکه سیم کارت بندازه تست کرده بعدم گذاشته واسه فروش. شما یکم صبر کن دندون رو جیگر بذار من قول میدم مشکلت حل میشه. ایشون یدونه گوشی که نفروخته تو این فروم. بعدم میخواد کار کنه اینجا. ایشالله که سو تفاهم بوده. حل میشه. شما هم یکم صبر کن فعلا تاپیک شکایت نزن

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
مطمئن باشید خودشم خبر نداشته وگرنه همچین آدمی نیست گوشیو دیده سالمه حتما سیمکارت روش تست نکرده
بعدشم گفتن72ساعت تست دیگه چرا ناراحتید؟
احتمال مشغله ای دارن که جواب ندادن اس ام اس بدید

ناراحتی نداره
مشکل پیش میاد و انشاالله هم بر طرف میشه فقط این جواب ندادن به تلفن و بلاتکلیفی یکمی اعصاب بهم میریزه که امیدوارم زودتر خبری ازشون دریافت شه

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
من به ایشون و صحت حرف هاشون اعتماد کردم
مبلغ رو به 2 دقیقه نکشید واریز کردم اما ایشون گوشی خراب و تعمیر شده برای من ارسال کردند که مشکلاتی برای من هم به وجود اوردند با این گوشی
پاسخ تماس ها و پیام ها رو هم که نمیدند متاسفانه
منتظر میمونم تا پاسخشون رو بگیرم که به چه دلیل گوشی تعمیری رو به جای گوشی 2 رزو کار کرد به من دادند !!!

اره مبلغ بسیار بالا در اورمد
همون شب داشتم از یکی از کاربر ها گوشی اک میخریدم به قیمت 1840 الان گوشی کار کرده ی اقا جواد برای من حدود 800 در اومده
گاهی ادم از اشتباهات گذشتش درس نمگیریه دیگه :)
منم اومیدوارم پاسخ بدن
شیراز رفتن دلیل نمیشه به گوشیشون تماس برقرار بشه اما پاسخی داده نشه و یا اس ام اس بهشون برسه اما بی جواب باقی بمونه :)
البته از 5 شنبه هست من بهشون پیامک میدم که هیچ کدوم پاسخی داده نشده بهشون

دوست عزیز
بچه هایی که از ایشون خرید داشتن ایشون رو تایید میکنن و این خودش سنده .

درسته شما ضرر کردی ولی همچین ادمی نیست که بیاد پول ملت بخوره بره .

احتمالا مال خودشون نبوده و مال کس دیگه ای بوده که به ایشون سپرده بفروشتش .

انشا ا... مشکلتون به زودی حل بشه:)

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
داداش صبر کن یکم میاد جوابتو میده. شما هم که قبل از ۷۲ ساعت اعلام کردی تو همین تاپیک. آقا جواد هم مطمئن باش سابقه اش رو تو PT به خاطر یه گوشی نمیاد خراب کنه. صد در صد خودشم نمیدونسته. گوشی واسه کسی بوده بدون اینکه سیم کارت بندازه تست کرده بعدم گذاشته واسه فروش. شما یکم صبر کن دندون رو جیگر بذار من قول میدم مشکلت حل میشه. ایشون یدونه گوشی که نفروخته تو این فروم. بعدم میخواد کار کنه اینجا. ایشالله که سو تفاهم بوده. حل میشه. شما هم یکم صبر کن فعلا تاپیک شکایت نزن

بله عزیز اگه اعتماد نبود که خرید اصلا انجام نمیشد ازشون
فقط اینکه از بندر عباس تا مازندران وقتی یه گوشی رو دارند میفرستند نباید چک کنند قبل از ارسال ؟
این کم لطفی و کم کاریه دوستمون بوده
منم عرض کردم جای نگرانی ندارم فقط کمی عجله هست و کمی هم بلا تکلیفی که منتظر میموندم دوستمون پاسخ بدن

mego

Registered User
لایک‌ها
255
بله عزیز اگه اعتماد نبود که خرید اصلا انجام نمیشد ازشون
فقط اینکه از بندر عباس تا مازندران وقتی یه گوشی رو دارند میفرستند نباید چک کنند قبل از ارسال ؟
این کم لطفی و کم کاریه دوستمون بوده
منم عرض کردم جای نگرانی ندارم فقط کمی عجله هست و کمی هم بلا تکلیفی که منتظر میموندم دوستمون پاسخ بدن

داداش شما که امتیاز بازارچه رو هم تقدیم ایشون کردی:D البته حقم داره آدم باید خودشو بزاره جای شما هر کس دیگه ای هم میبود احتمالا همین کا رو میکرد

ایشون 72 ساعت مهلت تست دادند پس قطعا باید پاسخگو باشند.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه پیشنهاد دوستانه به دوستانی که از آقا جواد گوشی میخرند بگید با پست بفرسته نهایتش میشه 8-9تومن ولی اگه با ترمینال بفرسته ممکنه تا 30تومن هم بشه(باتوجه به فاصله)
نمیرزه برا یکی 2 روز زودتر رسیدن اینقدر پول بیشتر بدید

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
داداش شما که امتیاز بازارچه رو هم تقدیم ایشون کردی:D البته حقم داره آدم باید خودشو بزاره جای شما هر کس دیگه ای هم میبود احتمالا همین کا رو میکرد

ایشون 72 ساعت مهلت تست دادند پس قطعا باید پاسخگو باشند.

والا مجبورم وگرنه بعدا درخواست میدم پاک کنند هم اون رو هم پست های این تاپیک رو فعلا مجبورم برای این که بیارمشون پای میز مذاکره :)

یه پیشنهاد دوستانه به دوستانی که از آقا جواد گوشی میخرند بگید با پست بفرسته نهایتش میشه 8-9تومن ولی اگه با ترمینال بفرسته ممکنه تا 30تومن هم بشه(باتوجه به فاصله)
نمیرزه برا یکی 2 روز زودتر رسیدن اینقدر پول بیشتر بدید

مثل اینکه ایشون نمیتونند جز با باربری با چیز دیگه ای بفرستند وگرنه من تاکید کردم یا با تیپاکس یا با پست تی ان تی بفرستند اما گفتند فعلا فقط با بابربری میتونند ارسال کنند که هزینش واقعا سرسام اور بود
خودم که سال هاست از طریق پست و باربری و .... کار میکنم اولین بار بود همچین هزینه ای رو متقبل شدم برای دریافت و یا حتی ارسال کالایی

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
خدایی منم از بلاتکلیفی خیلی بدم میاد .. مخصوصا وقتی یه کار واجب داشته باشی و طرف مقابل جواب نده .. اوه اوه .. :D

ولی من خودم از آقا جواد گوشی خریدم.. ایشون بسیار منصف و آدم خوبی هستن .. نگران نباش داداش حتما میاد و مشکلت رو حل میکنه ..

من خودم 2 روز پیش قیمت یه گوشی رو از ایشون گرفتم و پاسخ دادن ..

احتمالا شیراز رفتن و نمیتونن جواب بدن ..

ولی برای 1 گوشی .. با باربری ؟؟

خب پست پیشتاز که هست هرجای ایران باشید 72 ساعته تحویل میگیرید ( 48 ساعته هم فرستادم) ..

هزینش هم 30 ت نمیشه .. 10 ت میشه ..

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
خدایی منم از بلاتکلیفی خیلی بدم میاد .. مخصوصا وقتی یه کار واجب داشته باشی و طرف مقابل جواب نده .. اوه اوه .. :D

ولی من خودم از آقا جواد گوشی خریدم.. ایشون بسیار منصف و آدم خوبی هستن .. نگران نباش داداش حتما میاد و مشکلت رو حل میکنه ..

من خودم 2 روز پیش قیمت یه گوشی رو از ایشون گرفتم و پاسخ دادن ..

احتمالا شیراز رفتن و نمیتونن جواب بدن ..

ولی برای 1 گوشی .. با باربری ؟؟

خب پست پیشتاز که هست هرجای ایران باشید 72 ساعته تحویل میگیرید ( 48 ساعته هم فرستادم) ..

هزینش هم 30 ت نمیشه .. 10 ت میشه ..
به گمونم امکان ارسال با پست رو ندارند
من تو همین تاپیک هم 2 بار پست زدم که گوشی من رو با تی ان تی ارسال کنند به طوری که میان هرجا بگن کالا رو تحویل میگیرند و در مقصد هم نهایت 48 ساعته تحویل میدند
هزینه ی ارسال از شیراز به اینجا 16 ت هست و کاملا هم با خیال راحت انجام میشه دیگه مثل باربری نیست که من برای دریافت این گوشی حداقل با 5 نفر هماهنگ کردم تا بدونم گوشی کجا هست و کی میرسه و ...
من چون گوشی رو برای یکی از بستگان میخواستم عرض کردم خدمتشون میتونم 1740 بدم بهتون و 10 هزار ت هم بابت ارسال که ایشون گفتند 1750 میتونم تقدیم کنم و من همون لحظه 1.750.000 واریز کردم براشتون گمون میکردم هزینه ارسال رو تقبل میکنند که امروز دیدم این کار رو نکردند
یکی از دوستان دیگه هم میگفتند قرار بود ایشون هزینه ارسال رو خودشون متقبل شند برای سفارششون که اون مورد هم انجام نشده بود
به هر حال این 30 ت مشکلی نبود مشکل اصلی جای دیگست که منتظر هستیم با پاسخگوییشون برطرف شه البته پاسخگویی به موقع

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
جواد جان کاملا تایید شدست توی پی تی , خیالت راحت برگرده از شیراز پاسخ میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا