albatross.ir
Registered User
سلام دوست عزیز 100 میل تق هرمس به صورت پرفیوم یعنی 65 میل اسانس درجه 1 و 35 میل فیکساتوراسانس صد میل تق هرمس رو چند حساب میکنید
همراه هزینه شیشه اسپری و ارسال جمعا 100 هزار تومان
سلام دوست عزیز 100 میل تق هرمس به صورت پرفیوم یعنی 65 میل اسانس درجه 1 و 35 میل فیکساتوراسانس صد میل تق هرمس رو چند حساب میکنید
سلام دوست عزیز از اکثرشون می تونیم تست بدیم خدمتتونسلام
همه عطرهاتون تست دو میل دارند؟
حالا تا شنبه اسانس های ارسالی ما می رسه به دستتون و امیدوارم کیفیت اسانس ها مورد قبول واقع بشه و ما شرمنده شما نشیممن از اقا فریبرز اسانس بلک افغانو و اسانس تام فورد توسکان گرفتم دوتاش 380 تومن گرمی 7500 اولا تو بسته بندی افتضاح که پست خونه رو بو ورداشته بود و تمام اسپری ها نم پس می دادن دوما تمام اسپری ها خصوصا بلک افغانو بشدت رو لباس لکه می اندازن و چرب هستن و معلومه شدیدا ناخالص هستن و منو یاد عطر های دم بست مشهد خودمون انداختن سوما ماندگاری در حد صفر ب جون بچم دو ساعت پیش زدم رفتم عروسی چهارتاپاف بلک افغانو زدم اولش بو زیاد داشت الان هیج اصلا راضی نیستم تو تاپیک خودشون هرچی پست مخالفه سریع پاک میشه
من خودم بین اون سه تا از توسکان لیدر بیشتر خوشم میاد ولی از نظر خاص بودن بلک افغان بوی خاص و عجیبی دارهداداش به نظرت توسکان لدر و توباکو وانیل و بلک افغان کدوم خاصه؟
ترکیبشون چطوری میشه؟
یه چیز خاص و تک میخوام ها.
پ خ کن
فیکساتور انواع مختلفی داره و شرکت های مختلفی تولید می کنن چیزی که ما استفاده می کنیم کیفیت بسیار خوبی داره و وقتی با اسانس مخلوط میشه و به بدن اسپری میشه پس از 3 ثانیه بوی الکل از بین میره و فقط بوی اسانسو دریافت می کنید ولی اکثر فیکساتورهای موجود که دوستان اضافه می کنند و یا داخل عطر ها هست کمی دیرتر تندی بوی الکلشان می پردفیکساتور همون الکل صنعتی که داروخونه میفروشه
ارسال رایگانه؟من خودم بین اون سه تا از توسکان لیدر بیشتر خوشم میاد ولی از نظر خاص بودن بلک افغان بوی خاص و عجیبی داره
پنج گرم اسانس خالص بلک افغان 9000 تومان هزینه شیشه اسپری 2000 تومان + هزینه ارسال پست سفارشی 4000 تومان جمعا 15000 تومانارسال رایگانه؟
هزینه کل 5 گرمی بلک افغان؟