خالص بودن رو به شرط میدید دیگه؟پنج گرم اسانس خالص بلک افغان 9000 تومان هزینه شیشه اسپری 2000 تومان + هزینه ارسال پست سفارشی 4000 تومان جمعا 15000 تومان
خالص بودن رو به شرط میدید دیگه؟پنج گرم اسانس خالص بلک افغان 9000 تومان هزینه شیشه اسپری 2000 تومان + هزینه ارسال پست سفارشی 4000 تومان جمعا 15000 تومان
من حدود 15 میل وان میلیون میخوام برای تست
لطفا برام مشخص کنید که هر میل چنده و تو چی برام میریزیدش و هزینه پستش با کیه .
بعدشم از اینا ببین چند تاشو میتونی برام به صورت رایگان تستر بفرستی :
بلک افغان
تق هرمس
بلو شانل
تام فورد بلک ارکید
و اینکه جنس تسترها با اونایی که میخریم متفاوته ؟
در ضمن فیکساتور هم لازمه ؟ به چه دردی میخوره ؟
هزینه هم محاسبه کنبد و با روش خرید برام پخ کنید لطفا
ممنون
ممنونبا تشکر از شما دوست عزیز شما گفتید تستر رو به صورت اسانس خالص تقدیمتون کنم و اون 5 تومن هم بابت اسانس های تستر ها هست فردا صبح خدمتتون ارسال میشه
منم از دوستمون خرید داشتم ،حرفتون تایید میشه بسته بندی خیلی تمیز وحرفه ای با اسپری های با کیفیت کلا پسر خیلی خوبی هستاقایون خریدارا بزودی عکسای اسپری های این دوست عزیز و مقایسه اون با مدعیان جنس اصل فروشی رو میزارم و مقایسه کیفیت رو به عهده خودتون میزارم من از هر دوتا خرید کردم و عکس مقایسه رو میزارم تا بفمین احترام به مشتری یعنی چه بازم از فروشگاه الباتروس کمال تشکر رو دارم
سلام دوست عزیزباشه دوست عزیز هیچ مشکلی نیست فردا صبح با پست پیشتاز ارسال میشه خدمتتون
با تشکر از شما نظر لطفتونه ما تمام تلاشمون رو می کنیم بهترین هارو با مناسب ترین قیمت ارائه بدیمبا تشکر از وحید عزیز بسته ی منم سالم رسید...
هنوز فرصت نشده همه عطر ها رو کامل تست کنم اما باید بگم نسبت به قیمتی که میدن کیفیت خیلی بالاست و امیدوارم دوستان دیگه با قیمت های خیلی بالا خرید نکنند.....
آقا وحید شمام انشا الله کیفیت کاراتون رو مثل الان عالی حفظ بکنید با تشکر
چی شد پس رفیق ؟سلام دوست عزیز
اگر امروز ارسال شده ، زحمت بکشید کد رهگیری رو برام بفرستید لطفا . ممنون .
سلامچی شد پس رفیق ؟
اومدی کاش کد رهگیری منو هم میفرستادی دیگه .
مرسیسلام
پ خ شد دوست عزیز
سلام هر گرمش 1500 تومنه کیفیت عالیه اصلیشو بو نکردم نمی تونم مقایسه کنمسلام برادر
Givenchy pour homme Blue Label چه قیمته؟ از نظر رایحه و ظاهر شبیه اصلی هست؟
چند گرمی هست؟سلام هر گرمش 1500 تومنه کیفیت عالیه اصلیشو بو نکردم نمی تونم مقایسه کنم