ما تهران هستیم و فروش حضوری نداریم و فروشگاهمون به صورت اینترنتی فعلا فعالیت می کنهآدرستونو برام میفرستین.
چند تا عطر خنک هم معرفی میکنین!؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
سلام
آقا این تست که فرمودین رایگانه، من یه چندتا میخوام از پرفروش ترین محصولاتون
فقط تنوع داشته باشه
نهایتش چندتا میتونین بفرستین؟
سلام دوست عزیز ما تستر رایگان رو روی خرید ارسال می کنیم و تست اسانس به صورت جداگانه هر عدد هزار تومان محاسبه می شود خواستید 20 عدد از پرفروش هامونو با هزینه ارسال بیست هزار تومان تقدیمتون می کنیم
سلام دوست عزیز بله موجود داریم هر گرم 1200 تومان درجه یک با ضمانت برگشتسلام..
CH
مردونه موجوددارید؟
لطفاقیمت؟؟
سلام بله دوست عزیز هر تستی خواستید بگید از داخل لیست اسانس ها در خدمتتون هستیم بله تمام عطر ها دارای نت های اولیه میانی و پایانی هستند تصاویر تستر ها در صفحه اول تاپیک هست ظرف های پلاستیکی یک و نیم میل رنگیسلام
عزیز من بیست تا تستر میخوام میتونم سفارش بدم
فقط 2 تا سوال
1 عکس از شیشه تستر دارید بزارید
2 این اسانس ها نت اولیه میانی و پایانی داره؟
سلام دوست عزیز توسکان لدر 8 میل رو 8500 تومان و بلک افغان 1/5 میل رو 1500 تومان هزینه ارسال 4000 تومان جمعا 14000 تومان به صورت اسانس خالص گرید high با تضمین ماندگاریداداش من اگه یه 5گرم توسکان لدر با هزینه ظرفش رو با پست سفارشی بگیرم به همراه یه تستر بلک افغان سر جمع چند میشه؟
سلام موجود نداریمسلام..
بزرگوارببین اینوهم داری...؟
عطرdomes
ممکنه درنوشتن لاتین اسمش اشتباه شده باشه..
ولی دومس خونده میشه..
اگه داریدلطفاقیمت این روهم بفرمایید..
سلام خدمت شما شیشه هامون از 4 میل داریم تا 80 میل اسانس ساکریفایس نداریم لیست کامل اسانس هامون در صفحه اول همین تاپیک هستسلام شیشه هاتون از چند میل هست؟ و اینکه اسانس ساکریفایس هم دارین؟ چنده؟
Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2
پس این برا من رزروسلام دوست عزیز توسکان لدر 8 میل رو 8500 تومان و بلک افغان 1/5 میل رو 1500 تومان هزینه ارسال 4000 تومان جمعا 14000 تومان به صورت اسانس خالص گرید high با تضمین ماندگاری