albatross.ir
Registered User
سلام دوست عزیز سمت میدون سبلان هستمكدوم محل تشريف داري؟ شايد بچه محل ما هم بودي؟؟؟؟
سلام دوست عزیز سمت میدون سبلان هستمكدوم محل تشريف داري؟ شايد بچه محل ما هم بودي؟؟؟؟
باشه داداش در خدمتت هستم الان قیمت آخرشونو برات پیام می کنمدست گلت درد نكنه آقا وحيد
عطرهاي منم اومده، خيلي خوب بودند
اگه زحمتي نيست ميخواستم قيمت 60 ميلي گرم اسانس تق هرمس (همون قبلي با همون كيفيت) و 60 ميلي گرم بلك اركيد با تستر هاي ocean long,Alien, Coco Chanel , و چند تا تستر مردونه (گرم و تلخ) برام بفرستي
سلام داداشسلام در خدمتتون هستیم
منتظر اتمام طراحی سایتمون هستیم ردیف بشه کم کم محصولاتمون رو اضافه می کنیم داخلش و همین جا داخل تاپیک هم داریم با قیمت خیلی عالی می فروشیم خیالتون راحت
از اول اسفند تا آخر اسفند قیمت ها به صورت عیدانه یعنی با تخفیف ویژه حساب میشه
بیشتر شیشه های اسپری آوردیم اسانس یکی دو مدل بیشتر جدید نیومده برامون
ممنون از شماسلام و خسته نباشيد به آقا وحيد
سفارش دوم من هم رسيد، خيلي خوب بودند دست گلت درد نكنه
پ خ شدسلام داداش
من یه پیشنهادی دادم گفتم رزرو کن برام
حالا اونو با یه 5میل اوشن لانگ زنانه رو هم حساب کن با اشانتیونش و شماره کارت برا واریز پ خ کن
با تشکر از سفارش شمااز وحید خان یه مقدار اسانس و 5 تا تست اسانس (یه تعداد اشانتیون)و یه سری مخلفات خریداری شد
قراره فردا ارسال کنند .ان شاالله انقدر خوبه که مشتری دائم می شم و دیگه از بیرون خرید نمی کنم .البته تا الانش رو بگم که هر سوالی داشتم رو جواب دادن و برخورد خوبی داشتن .
دادا پ خ ت نیومدهپ خ شد
داداش بگو چه عطرایی میخای از هر کدوم چند گرم و با چه شیشه هایی با تخفیف برات حساب کنم و جمع خریدتو برات پ خ کنمدادا پ خ ت نیومده
5گرم توسکان لدرداداش بگو چه عطرایی میخای از هر کدوم چند گرم و با چه شیشه هایی با تخفیف برات حساب کنم و جمع خریدتو برات پ خ کنم
بله درصد خلوص و شرکت تولید کننده و گرید هر اسانس نسبت مستقیم با کیفیت و موندگاری اسانس دارهسلام
30 میل جیونچی بلو لیبل چند در میاد؟
درصد خلوصش ربطی داره به مادگاریش؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
6 گرم اوشن لانگ 6000 تومان + هزینه اسپری 8 میل 1000 تومان5گرم توسکان لدر
5گرم اوشن لانگ
1 تستر بلک افغان
با شماره کارت و کل هزینه پ خ کن
سلام با هزینه ارسالش جمعا میشه 20 هزار تومانسلام عزیز برای تست 1 میل Eau de Perfume از اینا جمعا چقد میشه
دیزل مشتی diesel only the brave خنک و ملایم
سلطان sultan
وی ای پی Vip men
ژیوانچی بلو Givenchy blue label
سکسی 212 وری sexy men
بلو شانل bleu de chanel
کاپیتان بلک captain black
کرید اونتوس creed aventus خنک و شیرین
تق هرمس terre d hermes ملایم و تلخ
توسکان لیدر tuscan leather ملایم و تلخ
کرید مونتاین creed silver mountain خنک و شیرین
آلور شانل chanel allure home گرم و شیرین