• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسانس های سوئیس و فرانسه و اسپانیا جزئی و کلی

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوستان

وظیفه خودم می دونم که نظرم رو در رابطه با کار و کیفیت عطر های ایشون اعلام کنم. من همیشه از ادکلن های اصلی استفاده می کنم. یکبار اسانس خریدم اون الین رو برای همسرم. از ایشون در خواست تستر عطر ها رو برروی کاغذ دادم که ایشون بسیار زیبا و عالی مجموعه ای تقریبا زیاد رو برای بنده آماده کردن. اسانس هایی که به صورت 5 میل گرفتم به ترتیب زیر می باشد:
1) الین
2) آلور شانل
3) بلک افغان
4) جیو آرمانی
5) باربری لندن

می تونم به جرات بگم که بوی اساناس ها تقریبا با نمونه اصلی آنها 85 درصد شبیه هستند. ماندگاری رو نمی تونم نظر بدم چون همین امشب دریافت کردم. و در آخر امیدوارم همیشه بهترین کیفیت و قیمت رو ارائه بدن.

باتشکر
ممنون از شما امیدوارم بتونیم همواره بهترین کیفیت و قیمت رو به دوستانمون ارائه کنیم و در این راستا تمام تلاشمون رو می کنیم

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
تام فورد ماندارینو فرانسوی درجه یک رسید هر گرم 1600 تومان

jimi1100

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
قيمت كوكو شنل ، تام فورد بلك اركيد ، تام فورد توباكو وانيل ،تام فورد توسكان ليدر، كاپتان بلك ، اپن ، تافي چاكلت هر كدام 5 ميل چقد ميشه؟
اسپري 10 ميل ساده چه قيمت؟
اسانسها خالص هستن يا همراه فيكساتور رقيق شده؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام
قيمت كوكو شنل ، تام فورد بلك اركيد ، تام فورد توباكو وانيل ،تام فورد توسكان ليدر، كاپتان بلك ، اپن ، تافي چاكلت هر كدام 5 ميل چقد ميشه؟
اسپري 10 ميل ساده چه قيمت؟
اسانسها خالص هستن يا همراه فيكساتور رقيق شده؟
سلام خدمت شما جهت اطلاع از قیمت ها و لیست عطر های موجود و یا ثبت سفارش به آدرس سایت ما مراجعه کنید www.albatross.ir

jimi1100

Registered User
لایک‌ها
26
سلام خدمت شما جهت اطلاع از قیمت ها و لیست عطر های موجود و یا ثبت سفارش به آدرس سایت ما مراجعه کنید www.albatross.ir
با سلام
از سايت ي سري عطر سفارش دادم كد سفارش 1586
بي زحمت موقع ارسال نام عطر ها روي شيشه نوشته بشه
انشا اله كه كيفيت عطرهاتون خوب باشه
در صد عطرها 70 هست؟
نياز به تركيب با فيكساتور هست يا نه؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
با سلام
از سايت ي سري عطر سفارش دادم كد سفارش 1586
بي زحمت موقع ارسال نام عطر ها روي شيشه نوشته بشه
انشا اله كه كيفيت عطرهاتون خوب باشه
در صد عطرها 70 هست؟
نياز به تركيب با فيكساتور هست يا نه؟
سلام خدمت شما بله سفارشتون دریافت شد و به زودی خدمتتون ارسال میشه نیازی به رقیق تر کردن عطر ها نیست ولی اگر غلظت عطر ها بالا بود و خواستید رایحه ملایم تری رو دریافت کنید می تونید با فیکساتور کمی رقیقشون کنید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
کاربر گرامی، لطفا کلمات خاص رو بصورت خاص بنویسید تا موجب مسدود شدن تاپیک و انجمن نشود.
پست اول شما ویرایش شد.

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
کاربر گرامی، لطفا کلمات خاص رو بصورت خاص بنویسید تا موجب مسدود شدن تاپیک و انجمن نشود.
پست اول شما ویرایش شد.
سلام چشم حتما ولی منظورتونو درست متوجه نشدم ممنون میشم پیام خصوصی بدید

mdra

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
در سایت اسانس فرانسوی و آلمانی هستش
تفاوت این دو پی هستش؟
اسانس کارولینا هررا 212 موجود دارین؟
در سایت فقط مدل vip هستش

Last edited:

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام
در سایت اسانس فرانسوی و آلمانی هستش
تفاوت این دو پی هستش؟
تفاوت در کمپانی های سازنده و نحوه فرموله کردن هست و تفاوت های جزئی در رایحه و گاهی پخش و ماندگاری دارند

mdra

Registered User
لایک‌ها
20
اسانس کارولینا هررا 212 موجود دارین؟
در سایت فقط مدل vip هستش

DARK FEAR

Registered User
لایک‌ها
45
سلام، مقداری عطر از ایشون تهیه شد ، تست درست حسابی نتونستم داشته باشم، ولی کرید اونتوس اسپانیایی که گرفتم رایحه ش خیلی خوبه.بقیه رو نظر نمیدم فعلا
بسته بندی هم خیلی خوب بود اولین باری بود عطر اینترنتی میگیرم ولی با اوردن بسته پستی توی خونه، کل خونه رو بوی عطر نگرفت

DARK FEAR

Registered User
لایک‌ها
45
سلام مجدد، خرید دومم رو داشتم و راضی بودم از کارشون
مجدد اونتوس اسپانیایی رو گرفتم ، واقعا کیفیت خوبی داره و راضی هستم.. فرانسویش به هیچ وجه راضی نبودم.. (البته فقط یک میل گرفته بودم)
بولگاری اکوا با اون قیمت کمش اصن انتظار نداشتم خوب باشه ولی راضی بودم شباهت خوبی داشت.. گرین آیریش هم خیلی عطر قوی ای بود
و کیفیت خیلی بالایی داشت. بقیه رو هنوز تست نکردم ولی درکل قیمتشون نسبت به تمام همکاراشون بهتره

msadegh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان
امروز سفارش دوم به دستم رسید . ممنون از دوست خوبم آقای مرسل نژاد .
مانیا آرمانی که قبلا هم سفارش دادم دیگه به امید خدا پای ثابت سفارشم خواهد بود . همه همکاران بوش رو دوست دارن و خوششون اومده .
لحظه شماری میکنم برم خونه بقیه اش رو تست کنم خصوصا ایفوریا که اقا وحید پیشنهاد دادن . حتما بعدش میام اینجا و حسم رو با شما تقسیم میکنم !!

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام به همه دوستان
امروز سفارش دوم به دستم رسید . ممنون از دوست خوبم آقای مرسل نژاد .
مانیا آرمانی که قبلا هم سفارش دادم دیگه به امید خدا پای ثابت سفارشم خواهد بود . همه همکاران بوش رو دوست دارن و خوششون اومده .
لحظه شماری میکنم برم خونه بقیه اش رو تست کنم خصوصا ایفوریا که اقا وحید پیشنهاد دادن . حتما بعدش میام اینجا و حسم رو با شما تقسیم میکنم !!
سلام خیلی ممنون از لطف شما امیدوارم کیفیت تمام کارها مورد پسند و رضایتتون واقع بشه

sedighe*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.4 تا رایحه زنانه پرفروش و قیمت مناسبتون رو بگید.یکیش ایفوریا که دوسش میدارم.سه تا شما بگید که قصد خرید دارم

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام.4 تا رایحه زنانه پرفروش و قیمت مناسبتون رو بگید.یکیش ایفوریا که دوسش میدارم.سه تا شما بگید که قصد خرید دارم
سلام خدمت شما ویکتوریا _ هاردی هرتس_ لاگوست تاچ آو پینک

بالا