albatross.ir
Registered User
سلام داخل سایت آدرس انبارمون هست فقط قبلش تماس بگیرید هماهنگ کنیدسلام
جهت خرید حضوری آدرس محبت بفرمایید
www.albatross.ir
سلام داخل سایت آدرس انبارمون هست فقط قبلش تماس بگیرید هماهنگ کنیدسلام
جهت خرید حضوری آدرس محبت بفرمایید
سلام بله موجوده بلک افغان اعلا که بعضی همکارای بی انصاف گرمی 22 هزار تومن میدن هست گرمی 3 هزار تومنسلام.من اونتوس و بلک افغان میخوام.زیاد به اسانس اینا وارد نیستم.فقط میخوام که عین خودشون بو بده.میگن خالصتر بهتر .درسته؟اگه موجود بود بهم بگین ممنون
جسارتا عین همون بو و ماندگاریه دیگه؟سلام بله موجوده بلک افغان اعلا که بعضی همکارای بی انصاف گرمی 22 هزار تومن میدن هست گرمی 3 هزار تومن
کرید اونتوس اعلا هم هست گرمی 1100 تومن
بله همونهجسارتا عین همون بو و ماندگاریه دیگه؟
و اینکه من برای استفاده شخصی میخوام.من یبار بلک افغان از سایت اسپلندور تست 1 میل گرفتم بلا استثنا اونایی که گرم بودن سر درد اوردن ولی اونایی که خنک بودن خوب بودن.ازینا نباشه سر درد بیاره
من 212 س ک س ی هم دارم اما اصلا سردرد خبری نیست.میخوام واس تست کم بگیرم اگه سردرد نداشتم که بازم میگیرم.تو سایتتون رفتم قیمت خیلی کمتر بود.جسارتا تلگرام دارید من اونجا باشما چت کنم؟بله همونه
بلگ افغان عطر گرمی هست
اگر حساسیت دارید به عطر گرم اونتوس بگیرید
بله آیدی تلگرام ما www.telegram.me/albatrossirمن 212 س ک س ی هم دارم اما اصلا سردرد خبری نیست.میخوام واس تست کم بگیرم اگه سردرد نداشتم که بازم میگیرم.تو سایتتون رفتم قیمت خیلی کمتر بود.جسارتا تلگرام دارید من اونجا باشما چت کنم؟
سلام ما اینو داریمسلام دوست عزیز
میخواستم ببینم Sliver Shadow Altitude موجوده؟ کدوم مدلشه؟ چندین مدل ازین تو بازار دیدم. اما چیزی که مد نظرم بود رو پیدا نکردم. حتی ادکلنش هم چون ریفورموله شده اون رایحه ای که میخوام رو نداره.
ممنون میشم پاسخ بدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به سایت مراجعه کنید www.albatross.irسلام
قیمت ها لطفا؟
سلام داخل سایت مراجعه کنید www.albatross.irسلام لطفا قیمت آلور شانل و بلک افغان بفرستید باتشکر
سلام خیرموجود داريد
ادو پرفیوم زنانه آکوا دی پارما مدل Magnolia Nobile