• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسانس های سوئیس و فرانسه و اسپانیا جزئی و کلی

ashkan3832

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من اونتوس و بلک افغان میخوام.زیاد به اسانس اینا وارد نیستم.فقط میخوام که عین خودشون بو بده.میگن خالصتر بهتر .درسته؟اگه موجود بود بهم بگین ممنون

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام.من اونتوس و بلک افغان میخوام.زیاد به اسانس اینا وارد نیستم.فقط میخوام که عین خودشون بو بده.میگن خالصتر بهتر .درسته؟اگه موجود بود بهم بگین ممنون
سلام بله موجوده بلک افغان اعلا که بعضی همکارای بی انصاف گرمی 22 هزار تومن میدن هست گرمی 3 هزار تومن
کرید اونتوس اعلا هم هست گرمی 1100 تومن

ashkan3832

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بله موجوده بلک افغان اعلا که بعضی همکارای بی انصاف گرمی 22 هزار تومن میدن هست گرمی 3 هزار تومن
کرید اونتوس اعلا هم هست گرمی 1100 تومن
جسارتا عین همون بو و ماندگاریه دیگه؟
و اینکه من برای استفاده شخصی میخوام.من یبار بلک افغان از سایت اسپلندور تست 1 میل گرفتم بلا استثنا اونایی که گرم بودن سر درد اوردن ولی اونایی که خنک بودن خوب بودن.ازینا نباشه سر درد بیاره

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
جسارتا عین همون بو و ماندگاریه دیگه؟
و اینکه من برای استفاده شخصی میخوام.من یبار بلک افغان از سایت اسپلندور تست 1 میل گرفتم بلا استثنا اونایی که گرم بودن سر درد اوردن ولی اونایی که خنک بودن خوب بودن.ازینا نباشه سر درد بیاره
بله همونه
بلگ افغان عطر گرمی هست
اگر حساسیت دارید به عطر گرم اونتوس بگیرید

ashkan3832

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله همونه
بلگ افغان عطر گرمی هست
اگر حساسیت دارید به عطر گرم اونتوس بگیرید
من 212 س ک س ی هم دارم اما اصلا سردرد خبری نیست.میخوام واس تست کم بگیرم اگه سردرد نداشتم که بازم میگیرم.تو سایتتون رفتم قیمت خیلی کمتر بود.جسارتا تلگرام دارید من اونجا باشما چت کنم؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
آرشیو یکی از دوستان عزیز که به صورت هفتگی از ما خرید دارن
photo_2017-01-16_14-28-35.jpg

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
کارهای جدید رسید
آمواج رفلکشن هر گرم 600 تومان
آمواج اپوس 5 هر گرم 1600 تومان
تام فورد ایتالین سایپرس هر گرم 1800 تومان
کرید اورجینال وتیور هر گرم 1500 تومان
کرید اونتوس اعلا HI هر گرم 2000 تومان
شیخ 77 سوئیس هر گرم 2200 تومان
شیخ 77 فرانسه هر گرم 1200 تومان
نارسیسو رودریگرز بلو نویر هر گرم 800 تومان

Sajjad9790

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز
میخواستم ببینم Sliver Shadow Altitude موجوده؟ کدوم مدلشه؟ چندین مدل ازین تو بازار دیدم. اما چیزی که مد نظرم بود رو پیدا نکردم. حتی ادکلنش هم چون ریفورموله شده اون رایحه ای که میخوام رو نداره.
ممنون میشم پاسخ بدید

Sent from my iPhone using Tapatalk

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوست عزیز
میخواستم ببینم Sliver Shadow Altitude موجوده؟ کدوم مدلشه؟ چندین مدل ازین تو بازار دیدم. اما چیزی که مد نظرم بود رو پیدا نکردم. حتی ادکلنش هم چون ریفورموله شده اون رایحه ای که میخوام رو نداره.
ممنون میشم پاسخ بدید

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ما اینو داریم
Davidoff-Silver-Shadow-for-men-EDT-1-300x300.jpeg

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام لطفا قیمت آلور شانل و بلک افغان بفرستید باتشکر

ساراعسلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام و خسته نباشید. من قیمت عطر تام فوذد بلک ارکید و کرید اونتوس و رالف و کوییزاس رو میخاستم . و من چون به همکاران تو اداره میفروشم از بهترین اسانساتون میخام قبلا تام فورد و کرید رو گرفتم و با رایحش اشنایی دارم ولی رالف و کوییزاس رو نه و از بعضی ها شنیدم که عطرهای خوش بویی هستن و افراد مشکل بسند خوششون میاد بازم نظر شما رو هم میخاستم ؟ من قبلا از جای دیگه خریداری میکردم و واقعا راضی بودم هم از نظر کیفیت و هم قیمت ولی بنده خدا سایتشون رو جمع کردن ممنون میشم اگه کارهای خوبتون رو بفرستید تا همکاری طولانی داشته باشیم و اگه مقدور باشه قیمتها رو کمتر بدید تا من هم بتونم با قیمت خوبی بفروشم من اول از کم شروع میکنم تا با کارتون اشنا بشم و سفارش بگیرم و مجددا خرید داشته باشم و اگه بشه چندتا از بهترین عطرها رو به صورت تستی مخام به انتخاب خودتون تا نشون بدم . خوب سرتون رو درد نیارم بس لطفا قیمت این عطرها و قیمت شیشه اضافه و قیمت فیکساتور و قیمت تستها رو بخ کنید راستی عطرها رو برای هوای شیراز میخام ممنون

langar999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
موجود داريد
ادو پرفیوم زنانه آکوا دی پارما مدل Magnolia Nobile

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
عطر های جدید رسید
اونتوس زنانه
لالیک بلک اکستریم
لوئو سون آنونیمو
جادور د نیو لومیر
جاسمین نویر
مولکول 02
میدنایت پویزن
هایپنوتیک پویزن

ساراعسلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام عطرها به دستم رسید ولی حیف که دیر رسید حقیقتا راضی بودم و با کیفیت بودن فقط ایرادی که داشت خوب بسته بندی نشده بود و مقداری از عطرها ریخته بود . عطرها چون خوب بودن سریع فروش رفت ولی چون دیر به دستم رسید 5 روز قبل عید هست و نمیتونم سری دوم رو سفارش بدم تا بدستم برسه عید شده و بچه ها میرن مرخصی اینشااله برای بعد عید سری دوم رو سفارش میدم فقط اگه امکانش بود تو شیشه های شربت دارویی بریزی بهتر هست و درش صفته ممنون راضی بودم و عید شما هم مبارک

بالا