زودپز مارک newal موجوده. سایز 7 لیتر 280 و سایز 10 لیتر 320 بسیار مطمئن هستن و کار ترکیه اسزودپزم کاری دارین ؟
دوست مبلغ کالای مورد نظر واریز می کنید براتون با تیپاکس ارسال میشه هزینه ارسالم موقع تحویل پرداخت می کنید. اجناسم تا 48 ساعت بعد اینکه دستتون رسید قابل استردادهببخشید طریقه خریدو هم میشه توضیح بدین؟
اول هزینرو باید پرداخت کنیم یا اول ارسال میکنین؟
بله موجوده.سلام میخاستم ببینم هنوز از این قابلمه ها دارین؟
کالای مورد نظرتونو بفرمائید قیمتشو عرض کنمسلام
لطفا لیست قیمت ومشخصات رو برای من بفرستید
باتشکر
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
موجوده و قیمتشم 750سلام من سریس قابلمه مدل ورتکس با دسته قرمزشو میخواستم دارین؟قیمت؟
تا 6 کیلو حدود 18هزینه ارسالش به گنبد استان گلستان نمیدونین چقد میشه؟
دوست عزیز خیلی شرمنده ولی من حدود 6،7 میلیون از همین محصول تو همین تاپیک فروش داشتم دیگه اعتمادسازی بیشتر از این؟؟!!شرمنده که این حرفو میزنم قصد جسارت ندارم ولی من نسبت به خریدای اینترنتی خیلی اعتماد ندارم میشه بگین مربوط به کدوم شرکت میشه فروشتون
اگه میشه تصاویر مدلهاتون رو بگذارید داخل پست یکی بیشتر نیستکالای مورد نظرتونو بفرمائید قیمتشو عرض کنم
دوست عزيزمن اين اطمينان بشماميدم كه مارك كركماز تقلبيش فعلا و شما هرجايي ديديد ارزونتر ميدن خريدكنيد كه بعيد ميدونم با قيمتاجايي پيدا كنيد.واقعا اصله این جنس شما ؟
تقلبی در بازار هست ؟
نسبت به قیمت بازار ارزونتره ؟
یعنی قطر قابلمه 26cmبا سلام: سوالی داشتم.سایز 26 یعنی قطر قابلمه چند سانتی متر است.
دوستايي كه سفارشاشون دستشون رسيده تو تاپيك اعلام كنن
نمیشه ارسال کنین همونجا موقع تحویل هزینشو پرداخت کنیم؟دوست مبلغ کالای مورد نظر واریز می کنید براتون با تیپاکس ارسال میشه هزینه ارسالم موقع تحویل پرداخت می کنید. اجناسم تا 48 ساعت بعد اینکه دستتون رسید قابل استرداده