بله دوست عزیز... طریقه استفاده درستشو بلد باشید کاملا نچسبه. می تونید از دوستایی که همینجا خرید کردنم بپرسیدواقعااینا نچسبه؟
یعنی اگه بخوای توش برنج کته بپزی راحت برمیگرده ؟
یا ماهی تابش برای سرخ کردن؟
سفارش ارسال شد. مبارکتون باشهبنده هم امروز سفارش 4 قابلمه سری آلفا را دادم هزینه مورد نظر به حسابشان واریز شد.
مبارکتون باشه... تو خوشیا استفاده کنیدبنده هم 4 تا قابلمه تک آسترا از آقای پروین خریدم ، از نحوه برخورد و ارسال سریع ایشون کمال تشکر رو دارم.
دوست عزیز اگه منظورتون از ضمانت نامه معتبر یه برگ کاغذ که هیچ ارزشیم نداره نه جنسای ما همچین چیزی نداره. ولی همه محصولات ما به شرط اصل بودن و گارانتی زنگ نزدن استیل داره. مدل آلفام تکی فروش داریم و همه سایزاش موجوده.جناب آقای پروین گرامی
با سلام
آیا این ظروف کرکماز دارای ضمانت نامه معتبر در ایران هستند؟چند روزه برای کرج ارسال میدارید؟ آیا ظروف آلفا با استرا فقط در ظاهر فرق دارند چون از یک فروشنده پرسیدم که کف شون هم تفاوت داره؟ و آیا از مدل آلفا تک فروشی دارید؟ اگر دارید سایز 16 ، 18، 20، 24و 26 و 28 چه قیمتی دارند؟ممنونم.لطفا در همینجا بنویسید که بتونم ببینم زود.
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم-آیا شیرجوش هم دارد؟سرویس قوری و کتری چنده؟مثلا 3لیتری
دوست عزیز اگه منظورتون از ضمانت نامه معتبر یه برگ کاغذ که هیچ ارزشیم نداره نه جنسای ما همچین چیزی نداره. ولی همه محصولات ما به شرط اصل بودن و گارانتی زنگ نزدن استیل داره. مدل آلفام تکی فروش داریم و همه سایزاش موجوده.
سایز 16 آلفا..... 75
سایز 18 آلفا..... 82
سایز 20 آلفا..... 90
سایز 24 آلفا.... 122
سایز 26 آلفا..... 130
سایز 28 آلفا.... 155
نه دوست عزیز... اینا همش حرف بازاریه. هیچ فرقی ندارن تو ساخت و جنس. فقط تو مدل و سال ساخت فرق دارن. مدلای جدید قیمتشون بیشتره. کتری و قوری شیر دارم فروش نداریم. فقط مدلای کتری و قوری موجوده. ارسالم با تیپاکس که یک روزه دستتون میرسه.با تشکر
آیا سری آسترا و آلفا تفاوتشون در سطح خارجی شونه؟یک فروشنده میگفت که کف استرا ضخیمتر از آلفا است برای پخت برنج مناسبه. جنس بدنه شون چطور آیا از نظر بدنه هم استرا ضخیمتره؟قیمت کتری شبردارهم میخام؟یک روزه کالا ارسال میشه؟
دوست براتون پیام خصوصی فرستادمسلام
لطف کنید بفرمایید برای قابلمه های کرکماز سری آلفا سایز های 24,26,28 چقدر باید واریز کنم
سلام. دوست عزیز اولا در مورد اصل بودن جنسا خیالتونو راحت کنم که خوشبختانه مارک کرکماز هنوز جنس تقلبیش وارد بازار نشده پس چه از من خرید کنید چه از هرجای دیگه خیالتون راحت باشه. در مورد عکس سرویس ساتینا تو گوگل سرچ کنید میاره. https://www.google.com/search?hl=fa...3D18%26Kid%3D57%26Sr%3D0%26Baslan%3D4;350;205سلام. از سرویس ساتینا عکس قرار میدید؟ هیچ جا عکسی ازش نیست. تو سایت خود کرکمازم همچین محصولی نیست. مطمئن هستید اصله؟ در ضمن اگه سرویس تامبیک A1800 دارید قیمتش رو بفرمایید. کتری و قوریشم اگه هست قیمت بدید. با تشکر
http://www.korkmaz.com.tr/english/products/cookware/5-pcs-casserole-set/a1800-a1800---tombik-579
شرایط براتون ارسال شدبا سلام
با تشکر از اطلاع رسانی. من یک سرویس آسترا می خوام.