reza.parvin
Registered User
خوب سه تاش کرکمازه ویکیشم شفر. تبریزدوست عزیز مارکشون چیه؟ شما کدوم شهر هستید؟؟
خوب سه تاش کرکمازه ویکیشم شفر. تبریزدوست عزیز مارکشون چیه؟ شما کدوم شهر هستید؟؟
مدل اسپرینگ و ساتینا کتری 2 و قوری 1. مدل آسترا 2.5 کتری و قوری 1. شفرم کتری 1.5 و قوری. 0.5سلام
دوست عزیز لطف می کنید سایزاشون (کتری و قوری هر کدام) مشخص کنید. تو این عکسها که سایزها مشخص نیستند.
مدل اسپرينگ سايز كتري ٣ ليتري داره؟ يا مدل ديگه اي كه قوريش چيني باشه و سايز كتريش سه ليتري؟مدل اسپرینگ و ساتینا کتری 2 و قوری 1. مدل آسترا 2.5 کتری و قوری 1. شفرم کتری 1.5 و قوری. 0.5
دوست عزیز کتری 3 لیتری با قوری چینی فقط مدل لاله زار هستش که اونم بخاطر اینکه بسته بندیشو کارخانه زیاد خوب نزده یه سری آوردیم که اکثرشون قوری چینیاش شکسته بود. باز شما یه نگاه بنداز اگه 100% خواستی یکی برات پیدا می کنم.مدل اسپرينگ سايز كتري ٣ ليتري داره؟ يا مدل ديگه اي كه قوريش چيني باشه و سايز كتريش سه ليتري؟
دوست عزیز قیمت این مدل لاله زار رو بهم می دی؟دوست عزیز کتری 3 لیتری با قوری چینی فقط مدل لاله زار هستش که اونم بخاطر اینکه بسته بندیشو کارخانه زیاد خوب نزده یه سری آوردیم که اکثرشون قوری چینیاش شکسته بود. باز شما یه نگاه بنداز اگه 100% خواستی یکی برات پیدا می کنم.
حدود 12 تومنهزینه پست تا کرج چقدر میشه؟؟؟
نه دوست عزیز. نداریمسلام
کتری برقی هم دارید؟ اگه دارید چه مدلی هست؟
سایز 20 الفا....90سلام. قیمت سایز 20 و 22 مدل الفا چقدره؟ممنون
دوست عزیز بعضی از این مدلا سال ساختشون مال چند سال پیشه دیگه تو سایت اصلی نیستش. شما می تونید تو اینترنت سرچ کنیدسلام مجدد. داخل سایت کرکماز فقط مدل آلفا موجود بود . چطوریه که 2 مدل دیگه عکس هایش موجود نیست؟ شرایط ارسال و شماره هم لطف کنید
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
دوست عزیز با شماره 09387803600 تماس بگیرید کامل توضیح میدمسلام. من تازه عضو شدم، میشه راهنمایی کنید و بگید که چطور می تونم خرید کنم؟ هزینه اش را چطور باید پرداخت کنم و چطور ارسال میکنید؟ چند روزه دستم میرسه (تهران هستم)؟
سلام. من منتظر تماس شما هستم.سلام. پیرو صحبت تلفنی هفته پیش میشه لطف کنید و اخرین قیمت قابلمه های تکی سری الفا سایز 22، 24 ،26 و نیم قابلمه آلفا سایز 24 را پخ کنید. شماره کارتتان را هم بفرستید. ممنونم