• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش استثنایی سرویس های قابلمه استیل کرکماز ترکیه ( قیمت ها را مقایسه کنید)

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
دوست عزیز لطف می کنید سایزاشون (کتری و قوری هر کدام) مشخص کنید. تو این عکسها که سایزها مشخص نیستند.
مدل اسپرینگ و ساتینا کتری 2 و قوری 1. مدل آسترا 2.5 کتری و قوری 1. شفرم کتری 1.5 و قوری. 0.5

Kambizdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل اسپرینگ و ساتینا کتری 2 و قوری 1. مدل آسترا 2.5 کتری و قوری 1. شفرم کتری 1.5 و قوری. 0.5
مدل اسپرينگ سايز كتري ٣ ليتري داره؟ يا مدل ديگه اي كه قوريش چيني باشه و سايز كتريش سه ليتري؟

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
مدل اسپرينگ سايز كتري ٣ ليتري داره؟ يا مدل ديگه اي كه قوريش چيني باشه و سايز كتريش سه ليتري؟
دوست عزیز کتری 3 لیتری با قوری چینی فقط مدل لاله زار هستش که اونم بخاطر اینکه بسته بندیشو کارخانه زیاد خوب نزده یه سری آوردیم که اکثرشون قوری چینیاش شکسته بود. باز شما یه نگاه بنداز اگه 100% خواستی یکی برات پیدا می کنم.

Kambizdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز کتری 3 لیتری با قوری چینی فقط مدل لاله زار هستش که اونم بخاطر اینکه بسته بندیشو کارخانه زیاد خوب نزده یه سری آوردیم که اکثرشون قوری چینیاش شکسته بود. باز شما یه نگاه بنداز اگه 100% خواستی یکی برات پیدا می کنم.
دوست عزیز قیمت این مدل لاله زار رو بهم می دی؟

marzieh411

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. قیمت سایز 20 و 22 مدل الفا چقدره؟ممنون

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
سلام
کتری برقی هم دارید؟ اگه دارید چه مدلی هست؟

aileenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با سلام . میشه عکس از نزدیک از سرویسها با اسمشون بگذارید که بشه گفت کدام مدل چه شکلیه . مدل های دیگه سرویس های کرکماز و یا کتری و قوری چی دارید ؟ هزینه ارسال به مشهد چقدره؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

aileenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام مجدد. داخل سایت کرکماز فقط مدل آلفا موجود بود . چطوریه که 2 مدل دیگه عکس هایش موجود نیست؟ شرایط ارسال و شماره هم لطف کنید

elham-b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من تازه عضو شدم، میشه راهنمایی کنید و بگید که چطور می تونم خرید کنم؟ هزینه اش را چطور باید پرداخت کنم و چطور ارسال میکنید؟ چند روزه دستم میرسه (تهران هستم)؟

makhkharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. پیرو صحبت تلفنی هفته پیش میشه لطف کنید و اخرین قیمت قابلمه های تکی سری الفا سایز 22، 24 ،26 و نیم قابلمه آلفا سایز 24 را پخ کنید. شماره کارتتان را هم بفرستید. ممنونم

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
سلام مجدد. داخل سایت کرکماز فقط مدل آلفا موجود بود . چطوریه که 2 مدل دیگه عکس هایش موجود نیست؟ شرایط ارسال و شماره هم لطف کنید

دوست عزیز بعضی از این مدلا سال ساختشون مال چند سال پیشه دیگه تو سایت اصلی نیستش. شما می تونید تو اینترنت سرچ کنید

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
سلام. من تازه عضو شدم، میشه راهنمایی کنید و بگید که چطور می تونم خرید کنم؟ هزینه اش را چطور باید پرداخت کنم و چطور ارسال میکنید؟ چند روزه دستم میرسه (تهران هستم)؟
دوست عزیز با شماره 09387803600 تماس بگیرید کامل توضیح میدم

makhkharid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. پیرو صحبت تلفنی هفته پیش میشه لطف کنید و اخرین قیمت قابلمه های تکی سری الفا سایز 22، 24 ،26 و نیم قابلمه آلفا سایز 24 را پخ کنید. شماره کارتتان را هم بفرستید. ممنونم
سلام. من منتظر تماس شما هستم.

papatya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعااینا نچسبه؟
یعنی اگه بخوای توش برنج کته بپزی راحت برمیگرده ؟
یا ماهی تابش برای سرخ کردن؟

بالا