ممنون اقای مردانی لطف دارید در حق بنده خوشحالم که راضی هستیدمن هم از این چایی استفاده کرده ام بسیار بسیار خوش طعم می باشد و طعم و بوی استثنایی دارد توضیه می کنم یک بار هم که شده حتما استفاده کنید تا مشتری ثابت آن بشوید
بسیار ممنون از اقای غمخوار عزیز
خداروشکر که راضی هستید ممنون از خریدتون5 کیلو چای از دوست خوبم خریداری شد
کیفیت چای خوب هستش
و راضی از خرید
سلام براتون پیغام خصوصی فرستادم لطفا چک بفرماییدبا سلام، داداش بنده هم دو کیلو چای ممتاز بهاره میخوام. لطفا شماره حساب (ممنون میشم اگه بانک ملت باشه) و قیمت کل رو برام بفرستین. با تشکر
سلام برای شما هم پیام خصوصی ارسال شد لطفا چک بفرماییددرود
دوست عزیز روش خرید و شماره کارت و ... رو برام بفرست
ممنون
سلام خدمتتون ارسال شد جنابمنن ۲ کیلو ممتاز یا هر چایی که بدون در نظر گرفتن قیمت عالیه میخوام
شرایط رو بفرستید
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام عزیز سفارشتون ارسال شدهدوست عزیز سلام
بسته من یه بررسی میکنید
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
جناب آقای مهجوریان از ابراز لطف بی شائبه حضرت عالی بسیار ممنونم امید است که چای ایرانی نوش جان شما و خوانواده محترمتان باشدعالیجنایان جوینده، غمخوار طاعات و عباداتان قبول. واجب دانستم مراتب تشکر و قدردانی خود را از زحمات بزرگوارانم که در این مدت با کوشش و تلاش مضاعف در صدد رفع مشکلات بوجود آمده در راه ارائه محصول ناب ایرانی به مشتری برآمده اند اعلام نمایم. اطلاع داداه شد که بسته رسید و خانه از عطراش آکنده شد. امیدوارم با صداقتی که شما عزیزان پیشه راه خود نمودید و با دعای خیر هموطنان هر جا که هستید و به هر امر خداپسندانه ای که دست می زنید شادکامی و توفیق روز افزون نصیبتان گردد.آمین
سلام چشمدرود - دو کیلو هم برای ما ممتاز بهاره به آدرس فروشگاه بفرستین
با تشکر
سلام اقای ناصری نه متاسفانه به کسی اطمینان کامل ندارم خرید کنم،ببخشیداقا سلام من روغن زیتون میخواستم میتونید تهیه کنید؟اصل و دستی
سلام قربان نوش جانتان ممنون از خریدتوندرود قربان ضمن تشکر چای ما رسید
چای بسیار بسیار خوش طعمی هست ولی خیلی دیر رنگ میگیره در عوض بقدری خوش طعم هست که رنگش فراموش میشه
لطفا شماره کارت ترجیحا ملت بفرستید
ممنونم از کار پسندیدتون
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
سلام اقای فدایی ممنون از خریدتون عزیزبا درود خدمت آقای غمخوار عزیز، چای ما هم رسید.
چای بسیار با کیفیت و خوش طعم شمال