• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسلحه شکاری تک لول صیاد 2 با جواز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
مرغ هورمونی کجا بوده داداش؟ پدر من مرغداره و یه بار همچین حرفی که الان تو جامعه شایعه شده ندیدم مرغای 30 روزه رو به جای مرغ بدون هورمون میندازن به مردم با قیمت های نجومی، مرغدار الان تو تهیه دان واسه مرغش مونده چه برسه به هورمون!

مگه اینها رو امپول نمیزنن زود رشد کنن؟همون تو 30 روز بزرگ بشه؟هورمون نیست؟پس چی بید؟

behroozhe

Registered User
لایک‌ها
17
مگه اینها رو امپول نمیزنن زود رشد کنن؟همون تو 30 روز بزرگ بشه؟هورمون نیست؟پس چی بید؟
بهشون آمپول میزنن ولی واکسنه نه هورمن ، رشد سریعشون به خاطر غذایه که میخورن غذاشون بسیاااار مغذیه و انواع پروتئین ها کربوها نشاسته چربی ویتامین و مواد معدنی رو داخلش داره!

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
شما میدونستی شکار تو فصل زمستون ممنوعه پرنده ها اکثرا در اواخر پاییز تخم میزارن کل زمستون رو از جوجه مراغبت میکنن
شما شکار چی نیستی اگر بودی زمستون شکار نمیرفتی اونم تو برف !!!!!!
برای من بارها پیش اومد کبک در نزدیکیم کلشو کرده تو برف طوری که میتونستم با دست بگیرمشون ولی دلم نیومده اون وقت شما با فشنگ زدیشون:hmm:
والا من اطلاعاتم خیلی دقیق نیست ولی تا اونجا که اطلاع دارم کلا گوشت پرنده های شکاری رو فقط تو فصل سرما اگه بزنیشون خوبه.چون تا یه خورده هوا گرم میشه بدنشون یه جوری میشه مثل ترشح هورمون که حتی پرهاشونم بعد کشتن خیلی سخت میشه جدا کرد و گوشتشون خوش مزه نیست..من شکارچی نیستم فقط چند باری چند تا پرنده زدم..شما یجوری گفتی در مورد کشتن که انگار من خود شیطانم بقیه مردم همه خوبن..تو مرحم اینهمه حیوون تو ملا عام سر میبرن ولی تا حالا من ندیدم وقتی دارن سر یکیشون رو میبرن کسی تو جمعیت اعتراض کنه و فقط دیدم مردم از دو روز قبل تو نوبت وایسادن که سریع محرم بشه سر اون حیوان رو ببرن خرشتش کنن.در واقع همه که دارن مثلا اون گاو زنده که برا قربونی بستنش نگاه میکنن به صورت کباب متحرک میبینن...حالا ما دو تا پرنده زدیم شدیم جانی؟!

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
چقدر برد داره قیمت نوش چنده؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
چقدر برد داره قیمت نوش چنده؟

بستگی داره فشنگ شماره چند استفاده کنی مفیدش فکر کنم 30-40 متر هست من این مدل تفنگو از نزدیک دیدم بدک نیست باهاش طرف خرگوش زد تو تیر دوم

ارزون ترین تو بازار همین تفنگ های ایرانی هست

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
شما میدونستی شکار تو فصل زمستون ممنوعه پرنده ها اکثرا در اواخر پاییز تخم میزارن کل زمستون رو از جوجه مراغبت میکنن
شما شکار چی نیستی اگر بودی زمستون شکار نمیرفتی اونم تو برف !!!!!!
برای من بارها پیش اومد کبک در نزدیکیم کلشو کرده تو برف طوری که میتونستم با دست بگیرمشون ولی دلم نیومده اون وقت شما با فشنگ زدیشون:hmm:
یعنی من این پستو که خوندم هنگ کردم اخه چرا هر چی به فکرتون میرسه مینویسی لا اقل از یکی بپرس یه چند جا سرچ من عجب...
فصل شکار دقیقا زمستان هست و توی این فصل پروانه شکار صادر میشه.
اونایی که فکر میکنن شکار وحشتناکه فکر کردید از روز اول خلقت بشر پرورش و پروار بندی مرغ و گاو و گوسفند بوده بشر سالهای سال از شکار و کشاورزی برای گذراندن زندگی استفاده میکرده کاری که همین الان هم تمام حیوانات کره خاکی برای حفظ بقا انجام میدن.
وحشتناک رفتن تو سوراخ نشستن و مواد دود کردنه که داره جامعه رو نابود میکنه وحشتناک فقر و دزدی و فحشاست که هر روز بیشتر میشه نه رفتن به دل طبیعت و شکار .

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
یعنی من این پستو که خوندم هنگ کردم اخه چرا هر چی به فکرتون میرسه مینویسی لا اقل از یکی بپرس یه چند جا سرچ من عجب...
فصل شکار دقیقا زمستان هست و توی این فصل پروانه شکار صادر میشه.
اونایی که فکر میکنن شکار وحشتناکه فکر کردید از روز اول خلقت بشر پرورش و پروار بندی مرغ و گاو و گوسفند بوده بشر سالهای سال از شکار و کشاورزی برای گذراندن زندگی استفاده میکرده کاری که همین الان هم تمام حیوانات کره خاکی برای حفظ بقا انجام میدن.
وحشتناک رفتن تو سوراخ نشستن و مواد دود کردنه که داره جامعه رو نابود میکنه وحشتناک فقر و دزدی و فحشاست که هر روز بیشتر میشه نه رفتن به دل طبیعت و شکار .

ول کن یه چیزی ول داده

از جوجه مراغبت میکنن :lol:

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
پست اول ادیت شد

دوستان عزیز لطفا تاپیک رو محل بحث پیرامون مسائل حاشیه ای از قبیل فصل شکار و غیره نکنید ...

در ضمن کسی که میخواد سه میلیون و خورده ای پول اسلحه بده حتما دنبال اطلاعات دقیق اون هم میره بنابر این از دادن اطلاعات غلط به دیگران و تخریب تاپیک خودداری بفرمایید ....

ممنون

Last edited:

alihosni

Registered User
لایک‌ها
4
لطفا قیمت نهایی پ خ شود.
من فقط به خاطر زیاد بودن گرگ تو هویر دماوند میخوام که فقط تو مجموعه باشه.
قیمت نهایی پخ شود

armin ordak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عکس نداره؟

Persian.boy

Registered User
لایک‌ها
0
عکسو که دیدم فهمیدم حالت وینچستری مسلح میشه:D
داداش یه سواله کوچیک تا قسمتی فنی :p البته ببخشیدا این سوالو میکنم
تفنگای ایرانی وقتی تیر دون درشت توش میزاری بعد از چن بار شلیک لولشون میترکه
حالا دردسرای لولشون بعدش هم به کنار
خودت امتحان کردی با تیر دون درشت ؟؟؟چن تا تیر زدی؟؟
اگر هم خواستی بگو تا ادیت کنم
آپ

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
عکسو که دیدم فهمیدم حالت وینچستری مسلح میشه:D
داداش یه سواله کوچیک تا قسمتی فنی :p البته ببخشیدا این سوالو میکنم
تفنگای ایرانی وقتی تیر دون درشت توش میزاری بعد از چن بار شلیک لولشون میترکه
حالا دردسرای لولشون بعدش هم به کنار
خودت امتحان کردی با تیر دون درشت ؟؟؟چن تا تیر زدی؟؟
اگر هم خواستی بگو تا ادیت کنم
آپ

لطفا از اسپم پراکنی خودداری کن تکرار بشه گزارش میدم ...

nevadaa

Registered User
لایک‌ها
4
قيمت خيلي مناسبه
نخجير1 رو الان 3500 ميگن

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
برای انتقال مجوزش طرف باید شرایط خاصی داشته باشه یا به هر کسی مجوز میدن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا