• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکناس با سریالی خاص

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
عجب! نمیدونستم این چیزا اینقدر مهم هستن! ایندفعه به سریال پول ها هم نگاه میکنیم! :D

amir.cuber

Registered User
لایک‌ها
17
دوست گرامی ممنون از نظر شما
ولی این رند صفز هست که بر طبق گفته سایر دوستان که پست هاشون هم توی تاپی هست ارزشش بیش از 200 هزار تومانه

پ.ن شما جفت برای رند 1 رو 100 تومن برای منی گیر میاری؟

شما چون خودت دستت تو بازار و استادی بهتر می دونی که رند فقط 6 شماره مثل هم رو میگن که به انگلیسی میگن solid number و بقیه حالت ها میشه نیمه رند و شماره قشنگ که به اسکناس شما میگن 5تا صفر

آخه من خودم اسکناس 5 تا صفر جمع می کنم

من ست اسکناس 1000 تومنی با سریال 100000 تا 900000 یعنی 9 تا جفت رو به شما میدم 600 تومن ! یعنی جفتی حدود 65 تومن !!

یا جفت اسکناس 1000 تومنی با سریال 111113 -111114 رو میدم 30 تومن !!

دقت کن اسکناسهام هم جفته هم هزار تومنیه !

همونطور که میدونی ارزونترین اسکناس بسته ای تو بازار الان 200 تومنیه چون زیاد چاپ شده

رند 1 هم اگه خواستی واست گیر میارم عزیز ، چند روز پیش دوستم تو بازار فروخت 100 تومن

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
شما چون خودت دستت تو بازار و استادی بهتر می دونی که رند فقط 6 شماره مثل هم رو میگن که به انگلیسی میگن solid number و بقیه حالت ها میشه نیمه رند و شماره قشنگ که به اسکناس شما میگن 5تا صفر

آخه من خودم اسکناس 5 تا صفر جمع می کنم

من ست اسکناس 1000 تومنی با سریال 100000 تا 900000 یعنی 9 تا جفت رو به شما میدم 600 تومن ! یعنی جفتی حدود 65 تومن !!

یا جفت اسکناس 1000 تومنی با سریال 111113 -111114 رو میدم 30 تومن !!

دقت کن اسکناسهام هم جفته هم هزار تومنیه !

همونطور که میدونی ارزونترین اسکناس بسته ای تو بازار الان 200 تومنیه چون زیاد چاپ شده

رند 1 هم اگه خواستی واست گیر میارم عزیز ، چند روز پیش دوستم تو بازار فروخت 100 تومن

همون طور که می دونی عدد با صفر فرق داره به علاوه این که مخرج کسر یک هست به علاوه این که از نظر زیبایی صورت کسر با تنها عدد غیر صفر یکیه که اینا همه بر قیمتش اضافه می کنه

عجب! نمیدونستم این چیزا اینقدر مهم هستن! ایندفعه به سریال پول ها هم نگاه میکنیم! :D

اینا فقط به درد کلکسیونر شماره های خاص و رند می خوره که اینجا هم پیدا نمیشه

7870 یا 7850 موجود داری؟

amir.cuber

Registered User
لایک‌ها
17
اسکناس 1000 تومنی با سریال 100000 به صورت جفت چقدر ارزش داره به نظر شما ؟

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
اینا فقط به درد کلکسیونر شماره های خاص و رند می خوره که اینجا هم پیدا نمیشه

7870 یا 7850 موجود داری؟

بله درسته ولی با اون عکس روی اسکناس.... :wacko:

بله عزیز هر دو موجوده. 7850 هم فروش ویژه داره با تخفیف فوق العاده.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
من این تاپیک رو تصادفا دیدم! چه دلیلی داره کسی بخاد ۲۰۰ تومنی رو این قیمت بخره؟ مگه شماره موبایله که روندش ارزش داره؟جهت اطلاعات خودم می پرسم به کسی برنخوره لطفا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من این تاپیک رو تصادفا دیدم! چه دلیلی داره کسی بخاد ۲۰۰ تومنی رو این قیمت بخره؟ مگه شماره موبایله که روندش ارزش داره؟جهت اطلاعات خودم می پرسم به کسی برنخوره لطفا

به نظر منم بهتره وقتو انرژیتونو صرف کارای مهمتری بکنید تا 3165 تا VIEW برای سریال یه اسکناس 200 تومنی!
کسی این روزا 200 تومنیو توی خیابون که ببینه زحمت نمیده برش داره چه برسه سریالشو چک کنه!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

مختصر مفید میگم , این اسکناس جنبه کلکسیونی داره .

خوشبختانه کلکسیون هم که نیازی به توضیح دادن نداره

amir.cuber

Registered User
لایک‌ها
17
ما حتا نمی تونیم اینجا به سلایق هم دیگه احترام بذاریم

چه انتظارات زیادی داریم بعضی وقتها!...

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
به نظر منم بهتره وقتو انرژیتونو صرف کارای مهمتری بکنید تا 3165 تا VIEW برای سریال یه اسکناس 200 تومنی!
کسی این روزا 200 تومنیو توی خیابون که ببینه زحمت نمیده برش داره چه برسه سریالشو چک کنه!

ما 50 هزار تومنی هم ببینیم بر نمی داریم ولی شما رو نمی دونم

دوست عزیز اینو کسی نمیاد بخره بزاره توی کیف پولش و پز بده بگه 200 تومنی شماره اینجوری دارم! این فقط به درد کلکسیونر ها می خوره

مختصر مفید میگم , این اسکناس جنبه کلکسیونی داره .

خوشبختانه کلکسیون هم که نیازی به توضیح دادن نداره

سپاس از توضیحات شما

CGI.net

Registered User
لایک‌ها
13
خدارو شکر. اوضاع مردم داره روز به روز بهتر میشه اومدن به سریال اسکناس گیر میدن :D
البته جاهای دیگه دنیا این جور چیزا عادیه ولی اینجا!!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خدارو شکر. اوضاع مردم داره روز به روز بهتر میشه اومدن به سریال اسکناس گیر میدن :D
البته جاهای دیگه دنیا این جور چیزا عادیه ولی اینجا!!

پيشنهاد مى كنم يه سرچى در كل اينترنت به خصوص ايبى انجام بدين كه اين چيزا براى شما هم عادى بشه
فقط توصيه مى كنم اگه اسكناس 100$ رو تا 300-400$ ديدين فروش ميره زياد تعجب نكنين

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14

چرا به من میگی برادر؟!من نه سر پیازم نه تهش!بحثی هست با بقیه مطرح کن.من از دوستمون سوال کردم چون کنجکاو شدم.

CGI.net

Registered User
لایک‌ها
13
پيشنهاد مى كنم يه سرچى در كل اينترنت به خصوص ايبى انجام بدين كه اين چيزا براى شما هم عادى بشه
...

خط دومو دوباره بخون تا درکش کنی ;)
حالا گذشته از اینها, شما ساکن کجایی؟

بالا