Persian-Masoud
کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
عجب! نمیدونستم این چیزا اینقدر مهم هستن! ایندفعه به سریال پول ها هم نگاه میکنیم!
دوست گرامی ممنون از نظر شما
ولی این رند صفز هست که بر طبق گفته سایر دوستان که پست هاشون هم توی تاپی هست ارزشش بیش از 200 هزار تومانه
پ.ن شما جفت برای رند 1 رو 100 تومن برای منی گیر میاری؟
شما چون خودت دستت تو بازار و استادی بهتر می دونی که رند فقط 6 شماره مثل هم رو میگن که به انگلیسی میگن solid number و بقیه حالت ها میشه نیمه رند و شماره قشنگ که به اسکناس شما میگن 5تا صفر
آخه من خودم اسکناس 5 تا صفر جمع می کنم
من ست اسکناس 1000 تومنی با سریال 100000 تا 900000 یعنی 9 تا جفت رو به شما میدم 600 تومن ! یعنی جفتی حدود 65 تومن !!
یا جفت اسکناس 1000 تومنی با سریال 111113 -111114 رو میدم 30 تومن !!
دقت کن اسکناسهام هم جفته هم هزار تومنیه !
همونطور که میدونی ارزونترین اسکناس بسته ای تو بازار الان 200 تومنیه چون زیاد چاپ شده
رند 1 هم اگه خواستی واست گیر میارم عزیز ، چند روز پیش دوستم تو بازار فروخت 100 تومن
عجب! نمیدونستم این چیزا اینقدر مهم هستن! ایندفعه به سریال پول ها هم نگاه میکنیم!
اسکناس 1000 تومنی با سریال 100000 به صورت جفت چقدر ارزش داره به نظر شما ؟
اینا فقط به درد کلکسیونر شماره های خاص و رند می خوره که اینجا هم پیدا نمیشه
7870 یا 7850 موجود داری؟
بله درسته ولی با اون عکس روی اسکناس.... :wacko:
بله عزیز هر دو موجوده. 7850 هم فروش ویژه داره با تخفیف فوق العاده.
امضای چه کسی؟
صورت و مخرج کسر چه اعدادی؟؟
جفت اسکناس شماره قبلی بوده یا بعدی؟؟؟
اقا من این اسکناسو سی میلیون تومن خریدارم
من این تاپیک رو تصادفا دیدم! چه دلیلی داره کسی بخاد ۲۰۰ تومنی رو این قیمت بخره؟ مگه شماره موبایله که روندش ارزش داره؟جهت اطلاعات خودم می پرسم به کسی برنخوره لطفا
من این تاپیک رو تصادفا دیدم! چه دلیلی داره کسی بخاد ۲۰۰ تومنی رو این قیمت بخره؟ مگه شماره موبایله که روندش ارزش داره؟جهت اطلاعات خودم می پرسم به کسی برنخوره لطفا
به نظر منم بهتره وقتو انرژیتونو صرف کارای مهمتری بکنید تا 3165 تا VIEW برای سریال یه اسکناس 200 تومنی!
کسی این روزا 200 تومنیو توی خیابون که ببینه زحمت نمیده برش داره چه برسه سریالشو چک کنه!
مختصر مفید میگم , این اسکناس جنبه کلکسیونی داره .
خوشبختانه کلکسیون هم که نیازی به توضیح دادن نداره
خدارو شکر. اوضاع مردم داره روز به روز بهتر میشه اومدن به سریال اسکناس گیر میدن
البته جاهای دیگه دنیا این جور چیزا عادیه ولی اینجا!!
به نظر منم بهتره وقتو انرژیتونو صرف کارای مهمتری بکنید تا 3165 تا VIEW برای سریال یه اسکناس 200 تومنی!
کسی این روزا 200 تومنیو توی خیابون که ببینه زحمت نمیده برش داره چه برسه سریالشو چک کنه!
چرا به من میگی برادر؟!من نه سر پیازم نه تهش!بحثی هست با بقیه مطرح کن.من از دوستمون سوال کردم چون کنجکاو شدم.
پيشنهاد مى كنم يه سرچى در كل اينترنت به خصوص ايبى انجام بدين كه اين چيزا براى شما هم عادى بشه
...
خط دومو دوباره بخون تا درکش کنی
حالا گذشته از اینها, شما ساکن کجایی؟