enimonte
Registered User
آقا یک سوال؟جفت اسکناس 2تومنی نو با سریال پشت سرهم چقدر میارزند؟؟
به حق چیزای ندیده و نشنیده!!!!! این پول بی ارزش مملکت ما تنها راه برای ارزش دار کردنش همینه ها
داداش من اولین باره همچین چیزی میشنوم
میشه یه توضیحی بدی این اصلا به چه دردی میخوره که 150 تومن بابتش پول بدیم
کاربردش چیه
به درد کی میخوره؟
(چون هیچ اطلاعی ندارم پرسیدم)
آقا یک سوال؟جفت اسکناس 2تومنی نو با سریال پشت سرهم چقدر میارزند؟؟
هرچیزی در نوع خودش بصورت کلکسیونی جمع آوری میشه. اسکناس هم یکی از این موارد هست.
اسکناس در نوع ها مختلف کلکسیونی به حساب میاد.
اسکناسهای قبل از انقلاب
اسکناسهای بعد از انقلاب
اسکناس بصورت جفت شماره پشت هم
اسکناس با شماره های رند
اسکناس با اشتباهات چاپی
که دو مورد آخر که گفتم ارزش کلکسونی اونها بیشتر از بقیه موارد هست. مخصوصا مورد آخر که اشتباهات چاپی هست. اونها دیگه قیمتش رو هرچی دلت بخواد میتونی بذاری چون اشتباه چاپی خیلی در اسکناس ها کم پیش میاد.
فکر کنم با ارزش ترین اسکناس جفت 2000 تومنی 30هزار تومن باشه که مربوط به سری اول با عکس بزرگ امام بود که بعد از توزیع دیدن عکس امام زشت هست و سریعا عکس رو عوض کردند.
و کم ارزش ترین اونها هم هر جفت 5300 تومن قیمت داره. البته ارزش داره ولی کسی به این قیمت نمیخره چون اسکناس هنوز وجه رایج هست.
ولی اسکناس های سری اول رو بدلیلی که کم عرضه شده و بعدا کلا دیگه از چاپ خارج شده اگر داشته باشید میتونید تا همون 30 هزار تومن بفروشید.
داداش من اولین باره همچین چیزی میشنوم
میشه یه توضیحی بدی این اصلا به چه دردی میخوره که 150 تومن بابتش پول بدیم
کاربردش چیه
به درد کی میخوره؟
(چون هیچ اطلاعی ندارم پرسیدم)
درود امیرخان
شما که دستت تو کاره این 500 تومانی با این شماره با اینکه یمقدار هم کهنه است ارزشش چقدره؟
پ.ن:
اگرهم فکر میکنی توتاپیکتون مورد داره بگو تا پاکش کنم پستم رو.
بین 5 تا 10 هزار تومن
پ.ن: تاپیک مطعلق به شماست
لطف دارین
اون پ.خ هم که دادم بررسی کنید
بچه دردی می خوره؟
امیر جان می دونی اگه اینو نگه داری 10 یا 20 سال دیگه واسه فروش بزاری چه ارزشی پیدا می کنه.
به نظرم قیمت مناسبی گذاشتی، خوب بفروشی داداش
چرا نوشته مواظب چشماتون باشید؟!! من که هر چی نگاه کردم چشمام طور خاصی نشد
بعدشم به درد افراد عادی نمی خوره، شماره تلفن نیست که بگن رندش خوبه . اصلن به فرض همش هم 1 باشه یا همش صفر ! که چی ؟! مگه به درد همون عتیقه جمع کن ها بخوره
چون اسپم آزاد هست دارم این رو میگم :
من نمیگم این اسکناس ارزشی نداره ولی به شخصه من این این ها رو رند تلقی می کنم :
6 رقم یکی و صورت و مخرج همان عدد . مثلا شماره 777777/77
رند ها هم اکثرا برای کلکسیونر ها اعداد 1 و 5 و 7 و 9 مهم هستند .
یکی از فوق العاده ترین رند ها هم میشه گفت اسکناس های اوایل انقلاب هستند که در چاپخانه توماس دلارو انگلستان به چاپ رسیده بودند .
رند های آن ها هم به این صورت بود که وقتی سیستم شماره گذاری به 999999 می رسید شماره بعدی آن 0000000 می بود !!
این صفر ها چیز خاصی نیست ولی این که تعداد رقم های اسکناس معمولی 6 رقم هستند ولی وقتی به 0 می رسند تعداد اون ها به 7 رقم میرسه اون ها رو خاص می کنه .
شنیدم چند نفر این اسکناس ها رو همین الان به صورت جفت نگهداری می کنند و به هیچ وجه هم راضی به فروش آن ها نیستند ....
دوتا 2 هزار تومنی با عددای پشت سر هم دارم
ارزش داره ؟؟؟
کافر جان کلا این اکانت رو برای تخریب تاپیک های مردم ساختی؟ هرچی هم که پست می زنی مدیران پاک می کنن
این رو نزاشتم که شما یا افراد عادی بخرین! برای کلکسیونر ها گذاشتم
پ.ن: شما بفرما گژ و گیاهت رو نوش ِ جان کن و به کار اسکناس کاری نداشته باش
مگه نگفتی اسپم آزاده ؟!! پس چرا جوش میاری؟!! تازه من که اسپم ندادم، نظر کارشناسی دادم!
محض اطلاع چند عدد کافر قلابی در حال چرخ زدن در فروم هستند ، اونا جعلی هستند و من نیستم. کافر اصلیه منم . اگه باور نمی کنی عکس با نام کاربری بذارم!
ولی برام جالب بود ملت از چه راه هایی پول درمیارن!