داداش این چیه دیگه؟؟؟ متوجه شدم سریالش رنده ولی خب به چه دردی میخوره؟ برای چی میگید این ارزشش بالاست؟ یه 200تومنیه دیگه! دلار قرن 18نیستش که.
منم همین سوال رو دارم
خوب فرض کنیم این اولین دویست تومانی بوده که چاپ شده ، خوب برای چی اینقدر ارزش پیدا کنه ؟!
پول پوله دیگه . مال ساسانیان که نیست .
چون اینو نوشتید :
هر گونه اسپم، تو سر مال زدن، بحث کارشناسی و و غیره هم آزاده
به نظر منم ارزش مادی نداره...باز اگه پول یه کشوری بود که پولش ارزش داشت..یه چیزی! نه ریال ایران!!!
اما اگه برای کلکسیون دار ها میگید...بله! ولی نه 150 تومن!
منمون از نظر هر سه نفر شما
باید یه سری توضیحات کلی به شما بدم
اولا نه تنها در کشور ما بلکه در تمام دنیا اسکناس با کیفیت بانکی (100% سالم) که دیگه چاپ نمیشه[1] از ارزشش بیشتر از ارزش اسمیه (البته برای یک کلکسیونر نه برای هر کسی حتی ممکنه یه فرد عادی از بانکی بودنش ناراضی باشه چون راحت تا نمیشه
)
دوما در کشور ما اسکناس هایی که مخرجش یکه به خاطر این که جز اولین اسکناس های چاپ شده با اون طرحه از ارزش کلکسیونی بالاتری برخورداره
سوما اسکناس هایی با شماره سریال خاص مورد توجه یه سری از کلکسیونر ها هستن تا جایی که ممکنه برای بعضی اسکناس ها تا چندین میلیون هم پول بودن
این اسکناس مسلما با این قیمت به درد یه فرد عادی نمیخوره و فقط یه کلکسیونر اسکناس سریال خاص ارزشش رو می دونه شما هم اگه نظر کارشناسی دارین از دونستن قیمتتون استقبال می کنم
به عنوان مثال 100 دلاری رو در نظر بگیرین که روزانه میلیون ها نفر ازش استفاده می کنن ولی
اینو ببینین تازه با این کیفیت نه چندان جالب
[1] منظورم این نیست که اسکناس با اون طرح دیگه چاپ نشه منظورم با اون امضاست. البته اسکناس 200 تومنی حد اقل یه سالی هست که چاپ نشده و دیگه هم نخواهد شد
پ.ن1: دلار قرن 18 رو اگه در نظر بگیری یک دلاریش با کیفیت خیلی خوب 10 هزار دلاری میشه و این هم دو قرن دیگه به نسبت اون قیمتش بالا نمیره
پ.ن2: ارزش اسکناس یا سکه صرفا به دلیل قدکتش نیست! سکه های پهلوی وجود داره که نه تنها از سکه های ساسانین بلکه از سکه های چندین قرن قبلش هم ارزشمند تره
پ.ن3: همین اسکناس رو خارج از کشور میشه به یه کلکسیونر درست وحسابی حتی تا 100$ هم فروخت
پ.ن4: اسکناس کشور های درست و حسابی به سختی تو ایران گیر میاد دیگه چه برسه به این که بخواد سریالش خاص باشه