• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکناس با سریالی خاص

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
واقعا" ؟
خوب چه ارزشی میتونه داشته باشه ، یکی واسه من توضیح بده

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
واقعا" ؟
خوب چه ارزشی میتونه داشته باشه ، یکی واسه من توضیح بده

هیچ ارزشی نداره! برای خیلی از افراد 200 تومن هم نمی ارزه
ارزشش فقط برای کلکسیونر هاست مخصوصا اونایی که کلکسیون اسکناس رند دارن

قیمتش با توجه به صورت و مخرج و شماره بد نیست .....

سلام .
معمولا شماره سریال 6 رقمی هست نه 7 رقمی ولی به هر صورت :
1- این اسکناس ها معمولا دست دلال می افتند تا بانک .... و احتمال این که دست بانک باشه خیلی کمه حالا شانسی یه دونه از دستشون در رفته !
2- این دسته حداقل 200 هزار تومن قیمتش بود که با توجه به امضا و صورت و مخرج ممکن بود تا چند میلیون هم برسه .
به هر صورت اگر باز هم این طور رند تونستید گیر بیارید من خریدارم .

منون از توضیحاتتون

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
طالبش نبود؟؟؟

تعویض هم دارم ها...

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
والا امیر جان این حریکت انقلابی تو کلا ذهن منو چند روز درگیر کرد
بخصوص تصویر اون اعداد 111111 تو ذهنم جاری شد که چقدر احمق بودم اینارو مهر زدیم دادیم اینو و اون اونا هم رفتن بستنی خریدن و ...:D
از این رو رفتم یه عالم پول نو رو بررسی کنم که شاید یه عدد رندی باشه که رکب خوردم دریق از یک اسکناس :)
ولی چندتاییشون بد نبودن مثل شماره تلفن تقریبا رند
گفتم شاید کسی طالب باشه از ما هزار تومان بیشتر بخره :D:lol::p
مشاهده پیوست 355592

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
والا امیر جان این حریکت انقلابی تو کلا ذهن منو چند روز درگیر کرد
بخصوص تصویر اون اعداد 111111 تو ذهنم جاری شد که چقدر احمق بودم اینارو مهر زدیم دادیم اینو و اون اونا هم رفتن بستنی خریدن و ...:D
از این رو رفتم یه عالم پول نو رو بررسی کنم که شاید یه عدد رندی باشه که رکب خوردم دریق از یک اسکناس :)
ولی چندتاییشون بد نبودن مثل شماره تلفن تقریبا رند
گفتم شاید کسی طالب باشه از ما هزار تومان بیشتر بخره :D:lol::p
مشاهده پیوست 355592

اینارو تو ایسام بزاری حتما ازت می خرن
اون هزار تومنی هایی که شمارش پشت سر همه امضای کیه؟ اونم مهر خورده؟

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
کلی انرژِی سوزوندم تا اینارو پیدا کردم
یه چهار پنج بسته پانصدی و هزاری بود که تقریبا میتونم بگم اصلا رند نبود :rolleyes:

جدی یعنی کسی هست که بخره؟ :lol:
والا امظای رئیس کل محسن نمیدونم چی بلوز
و وزیر نماز نمیدونم چیچیاان

تقریبا یک سومشون مهر خوردن
از این به بعد میرم میشینم بغل رئیس بانکه اسکناس چک میکنم : )))))

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
کلی انرژِی سوزوندم تا اینارو پیدا کردم
یه چهار پنج بسته پانصدی و هزاری بود که تقریبا میتونم بگم اصلا رند نبود :rolleyes:

جدی یعنی کسی هست که بخره؟ :lol:
والا امظای رئیس کل محسن نمیدونم چی بلوز
و وزیر نماز نمیدونم چیچیاان

تقریبا یک سومشون مهر خوردن
از این به بعد میرم میشینم بغل رئیس بانکه اسکناس چک میکنم : )))))

احتمالا نمازی- نوربخشه
لازم نیست فقط اسکناس رند بگیری! بسته صد تایی هم باشه (شماره ها پشت سر هم) اونم می تونی کلی گرونتر بفروشی

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
اخه اسکناس بسته ای کلا بخاطر نو بودنش گرونه وگرنه چند بسته نو پانصدی و هزاری و ... موجود دارم
مثلا از چهارراه استانبول خریدم مقداریشو 100 هزار تومان رو 110 هزار حساب کرد باسم برای مثال البته ملاک ما فقط نو بودنشه چون میخوایم عیدی بدیم وگرنه اصلا رو شماره هاش دقتی نداشتم هیچ وقت

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
خیلی حیف شد.قیمت اش راحت 3-4 برابر می شد . سریال اش خیلی رند و دوست داشتنیه.پیشنهاد می کنم زیر قیمت پایه نفروشید(حتی اگه پول لازم هستید) چون هم ارزشش حفظ می شه و هم دست اهلش میوفته

به این میگن بازار گرمی الکی

omidomid1365

Registered User
لایک‌ها
143
داداش قیمت اول زده بودید 100 چرا کردید 150

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
داداش قیمت اول زده بودید 100 چرا کردید 150

چون قیمت رو خیلی پایین زده بودم
ترجیح میدم تو کلکسیون خودم نگه دارم تا این که بخوام مفت بفروشم

البته اگه خریدار واقعی باشه تخفیف هم میدم

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
داداش این چیه دیگه؟؟؟ متوجه شدم سریالش رنده ولی خب به چه دردی میخوره؟ برای چی میگید این ارزشش بالاست؟ یه 200تومنیه دیگه! دلار قرن 18نیستش که.

منم همین سوال رو دارم
خوب فرض کنیم این اولین دویست تومانی بوده که چاپ شده ، خوب برای چی اینقدر ارزش پیدا کنه ؟!
پول پوله دیگه . مال ساسانیان که نیست .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چون اینو نوشتید :

هر گونه اسپم، تو سر مال زدن، بحث کارشناسی و و غیره هم آزاده

به نظر منم ارزش مادی نداره...باز اگه پول یه کشوری بود که پولش ارزش داشت..یه چیزی! نه ریال ایران!!!

اما اگه برای کلکسیون دار ها میگید...بله! ولی نه 150 تومن!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
داداش این چیه دیگه؟؟؟ متوجه شدم سریالش رنده ولی خب به چه دردی میخوره؟ برای چی میگید این ارزشش بالاست؟ یه 200تومنیه دیگه! دلار قرن 18نیستش که.

منم همین سوال رو دارم
خوب فرض کنیم این اولین دویست تومانی بوده که چاپ شده ، خوب برای چی اینقدر ارزش پیدا کنه ؟!
پول پوله دیگه . مال ساسانیان که نیست .

چون اینو نوشتید :

هر گونه اسپم، تو سر مال زدن، بحث کارشناسی و و غیره هم آزاده

به نظر منم ارزش مادی نداره...باز اگه پول یه کشوری بود که پولش ارزش داشت..یه چیزی! نه ریال ایران!!!

اما اگه برای کلکسیون دار ها میگید...بله! ولی نه 150 تومن!

منمون از نظر هر سه نفر شما
باید یه سری توضیحات کلی به شما بدم

اولا نه تنها در کشور ما بلکه در تمام دنیا اسکناس با کیفیت بانکی (100% سالم) که دیگه چاپ نمیشه[1] از ارزشش بیشتر از ارزش اسمیه (البته برای یک کلکسیونر نه برای هر کسی حتی ممکنه یه فرد عادی از بانکی بودنش ناراضی باشه چون راحت تا نمیشه :D)
دوما در کشور ما اسکناس هایی که مخرجش یکه به خاطر این که جز اولین اسکناس های چاپ شده با اون طرحه از ارزش کلکسیونی بالاتری برخورداره
سوما اسکناس هایی با شماره سریال خاص مورد توجه یه سری از کلکسیونر ها هستن تا جایی که ممکنه برای بعضی اسکناس ها تا چندین میلیون هم پول بودن

این اسکناس مسلما با این قیمت به درد یه فرد عادی نمیخوره و فقط یه کلکسیونر اسکناس سریال خاص ارزشش رو می دونه شما هم اگه نظر کارشناسی دارین از دونستن قیمتتون استقبال می کنم
به عنوان مثال 100 دلاری رو در نظر بگیرین که روزانه میلیون ها نفر ازش استفاده می کنن ولی اینو ببینین تازه با این کیفیت نه چندان جالب
[1] منظورم این نیست که اسکناس با اون طرح دیگه چاپ نشه منظورم با اون امضاست. البته اسکناس 200 تومنی حد اقل یه سالی هست که چاپ نشده و دیگه هم نخواهد شد

پ.ن1: دلار قرن 18 رو اگه در نظر بگیری یک دلاریش با کیفیت خیلی خوب 10 هزار دلاری میشه و این هم دو قرن دیگه به نسبت اون قیمتش بالا نمیره
پ.ن2: ارزش اسکناس یا سکه صرفا به دلیل قدکتش نیست! سکه های پهلوی وجود داره که نه تنها از سکه های ساسانین بلکه از سکه های چندین قرن قبلش هم ارزشمند تره
پ.ن3: همین اسکناس رو خارج از کشور میشه به یه کلکسیونر درست وحسابی حتی تا 100$ هم فروخت
پ.ن4: اسکناس کشور های درست و حسابی به سختی تو ایران گیر میاد دیگه چه برسه به این که بخواد سریالش خاص باشه

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
اسکناس 200 تومنی همچین ارزشی نداره
اگه مثلا 10 تومنی و 20 تومنی قدیمی بود اینقدر ارزش داشت یا اگه یه 10-15 تا از این پشت سر هم بودن میتونست آدم بخرتش و یه ده سالی نگهش داره تا ارزشش بره بالا

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
اسکناس 200 تومنی همچین ارزشی نداره
اگه مثلا 10 تومنی و 20 تومنی قدیمی بود اینقدر ارزش داشت یا اگه یه 10-15 تا از این پشت سر هم بودن میتونست آدم بخرتش و یه ده سالی نگهش داره تا ارزشش بره بالا

200 تومنی ارزش نداره!؟
یه برگ 200 تومنی دیگه بزارم که ارزشش حد اقل 200 هزار تومنه!؟

دوست گرامی اگه شماره قبلی یا بعدی اینو داشتم که کمتر از 500 هزار تومن نمی دادم دیگه چه برسه به 10-15 تا!
شما اگه قصدت سرمایه گذاری می تونی بری 4راه استانبول بسته 100 تایی همین 200 تومنی (البته با امضای بهمنی حسینی) رو حدود 30 تومن بخری

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز اسکناس 200 تومنی تا همین پارسال به صورت انبوه چاپ میشد هنوز هم نمیدونم چاپ میشه یا نه. نو بودنش آپشن نیست. تنها آپشنی که داره سریالشه .

اسکناس 10 تومنی یا 20 تومنی دهه پنجاه یا شصت اگه بود میشد گفت بالای 150 هزارتومن ارزش داره ولی 200 تومنی دهه 90 به هیچ وجه.

قیمت رو بیار پایین داداش.

بالا