• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکناس با سریالی خاص

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوست عزیز اسکناس 200 تومنی تا همین پارسال به صورت انبوه چاپ میشد هنوز هم نمیدونم چاپ میشه یا نه. نو بودنش آپشن نیست. تنها آپشنی که داره سریالشه .

اسکناس 10 تومنی یا 20 تومنی دهه پنجاه یا شصت اگه بود میشد گفت بالای 150 هزارتومن ارزش داره ولی 200 تومنی دهه 90 به هیچ وجه.

قیمت رو بیار پایین داداش.

داداش گلم شما صفحات قبل رو یه مطالعه بفرما عزیزانی که از من تو کار کلکسیون تجربه بیشتری دارن قیمت بنده رو تایید کردن اگر هم شما از اونا تخصص بیشتری داری با ارائه مستندات من قیمت رو به هر چیزی که بگی کاهش می دم
شما 10 تومنی و 20 تومنی دهه 50 رو به قیمت 150 هزار تومن از من می خرید؟ یه دونش نه ها ! یه بسته نوش رو به این قیمت بهت می دم
با توجه به توضیحات شما اسکناس دهه 20 و30 باید 15- 16 میلیون بی ارزه اونا رو چند می خرین؟

بد نیست یه نگاهی به کتاب اسکناس های آقای فرخ بخش بندازین که متوجه بشین قیمت اسکناس به دهه یا صده خیلی ارتباط نداره

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
داداش گلم شما صفحات قبل رو یه مطالعه بفرما عزیزانی که از من تو کار کلکسیون تجربه بیشتری دارن قیمت بنده رو تایید کردن اگر هم شما از اونا تخصص بیشتری داری با ارائه مستندات من قیمت رو به هر چیزی که بگی کاهش می دم
شما 10 تومنی و 20 تومنی دهه 50 رو به قیمت 150 هزار تومن از من می خرید؟ یه دونش نه ها ! یه بسته نوش رو به این قیمت بهت می دم
با توجه به توضیحات شما اسکناس دهه 20 و30 باید 15- 16 میلیون بی ارزه اونا رو چند می خرین؟

بد نیست یه نگاهی به کتاب اسکناس های آقای فرخ بخش بندازین که متوجه بشین قیمت اسکناس به دهه یا صده خیلی ارتباط نداره

اسکناس دهه بیست رو نمیدونم چقدر میارزه. ولی خوب میارزه راحت هم فروش میره.
فقط خدمتتون عرض کردم که اسکناسی که همین الان هم توی دست همه وجود داره و چاپ میشه تنها ارزشش در سریال رندش هست. ده تومنی و بیست تومنی هم که عرض کردم منظورم این بود که شرایط مشابه داشته باشه ( سرال رند )

خوب بفروشی داداش

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب حالا به نظرت اینجا کلکسیونر هست؟؟؟ چرا نمیرید مغازه هایی که برای این کار هستند در خیابان های خاصی در تهران هم هستن....اونجا نمیخرن ازتون؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خب حالا به نظرت اینجا کلکسیونر هست؟؟؟ چرا نمیرید مغازه هایی که برای این کار هستند در خیابان های خاصی در تهران هم هستن....اونجا نمیخرن ازتون؟

1. کلکسیونر که فراوونه شما صفحات اول تا سوم این تاپیک رو نگاه کنی پست های کلکسیونر ها رو می بی نی ولی هیچ کدوم تو کار سریال رند نیستن
2. من تهران نیستم
3. به مغازه دار بدم که همون 200 تومن هم بهم نمیده:D
نهایتش 60-70 تومن ازم میخره بعد که میخوادبفروشه دیگه این اسکناس میشه طلا فکر نکنم کمتر از 200 بفروشش

اسکناس دهه بیست رو نمیدونم چقدر میارزه. ولی خوب میارزه راحت هم فروش میره.
فقط خدمتتون عرض کردم که اسکناسی که همین الان هم توی دست همه وجود داره و چاپ میشه تنها ارزشش در سریال رندش هست. ده تومنی و بیست تومنی هم که عرض کردم منظورم این بود که شرایط مشابه داشته باشه ( سرال رند )

خوب بفروشی داداش

اسکناسی که تو دست مردم وجود 200 تومنی بهمنی حسینی که اونم با کیفیت داغون نه 200 تومنی دانش جعفری شیبانی با کیفیت بانکی
پ.ن اسکناس 200 و 500 تومنی حد اقل یک ساله چاپ نشده و دیگه هم چاپ نخواهد شد همون طور که اسکناس 1000 تومنی 2-3 سال چاپ نشده و نخواهد شد

دوست عزیز کیفیت بانکی و شماره سریال با هم باعث ارزشمند شدن این اسکناس شده وگرنه هر کدوم به تنهایی ارزشی نداره. مثلا اگه اسکناس با همین سریال کیفیت معمولی بود قیمتش 7-8 هزار تومن بیشتر نبود

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
امضای کسی که کرده هم تاثیر داره رو قیمتش ؟

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
بدردر اونایی می خوره که کلکسیون چم می کنند.؟؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
امضای کسی که کرده هم تاثیر داره رو قیمتش ؟

بله
اصلی ترین ملاک قیمت گذاری روی اسکناس همون امضاشه با توجه به امضا می فهمن که چند قطعه از اون اسکناس چاپ شده و سال چاپ هم به صورتی تقریبی با امضا و شماره سریال به دست میاد و با توجه به تعداد قطعات چاپ شده قیمت تعیین میشه یعنی هرچی تعداد اسکناس های چاپ شده با اون امضا کمتر باشه و سال چاپ هم قدیمی تر (البته برای یه امضا دیگه سال چاپ اهمیتی نداره چون اختلاف 2-3 ساله) قیمت بیشتر میشه

سلام.
بدردر اونایی می خوره که کلکسیون چم می کنند.؟؟

البته شاید یکی اینو ببینه و بخواد کادو بده به کسی که سال تولدش 1990 ـه یا 90 سالشه
ولی استفاده اصلیش برای کلکسیونه

بله تاثیر گذار هست

سپاس از توضیحات شما

Last edited:

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
20 هزار تومن هم ارزش نداره ... به عنوان يك فرد مطلع ميگم ...

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
20 هزار تومن هم ارزش نداره ... به عنوان يك فرد مطلع ميگم ...

ممنون جناب مطلع شما اسکناس مشابه این رو بیار من به قیمت 50 هزار تومن ازت می خرم

فقط ممکنه بدونم چه طوری به این اطلاعات ارزشمند دست پیدا کردین؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
واسه ی دوستانی که اومدن اینجا و نظر منفی دادم عرض می کنم
جمع کردن یه اسکناس رند و بانکی نشون می ده که کلکسیونر چقدر دقیق بوده و اسکناسهایی که جمع آوری کرده یه اصول . نظمی داشته. هر کلکسیونری برای جمع آوریش یه اصولی رو انتخاب می کنه چون مسلما امکانپذیر نیست که شما تمام اسکناسهای دنیا رو که تا الان چاپ شده داشته باشید.پس میاید مثلا :
- اسکناسهای ایرانی رو جمع می کنید.
- اسکناسهای جفت ایرانی رو جمع می کنید(سریال پشت سر هم)
- اسکناسهای رند ایرانی رو جمع می کنید(مثل همین اسکناس)
- اسکناسهای ارور ایرانی رو جمع می کنید(اونهایی که چاپشون با چاپ های دیگه به صورت اشتباهی یه فرقی داره)
و...
انتخاب هر یک از انواع اینها بسته به نظر کلکسیونر و البته وضع مالیش داره.برای قییمت هر کدوم از اینها هم یه عرفی وجود داره. عرف قانون نیست.یا حتی کتاب آقای فرحبخش که مرجع هست هم قانون نیست.عرف چیزیه که نظر مجموع کلکسیونرها و فروشندگان تعیین می کنند.
ممکنه شما به عنوان یک بازدید کننده بگید قیمت بالاست.اما قیمت رو عرف بازار تعیین می کنه.عرف بازار هم تا جایی که بنده اطلاع دارم و نمونه هاش رو دیدم واسه ی این اسکناس بالای 200 تومن هست. حالا ممکنه یه شخصی مشابه رو 50 تومن بخره.یه شخص دیگه ای مشابه رو 2میلیون تومن بخره.اما چیزی که کلکسیونر ها رو جذب می کنه و این مقوله رو(چمع آوری کلکسیون اسکناس) اینه که از این اسکناس توی کل تاریخ بشریت فقط همین یکی بوده و هست !!! طلا نیست.اما ارزشمنده.

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
جالب بود......

varenagames

Registered User
لایک‌ها
12
به خاطر سریال
90 امین اسکناس چاپ شده است!

90امین هست ولی از سری نهم

اگر این یک برگ 150 میارزه پس من الان باید پولدار باشم دیگه:blush:. چون من 1 بسته از همین 200 تومنی های سری جدید دارم : 1 بر روی 1

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداش ميشه توضيح بدي جريان اين اسكناس چيه ؟؟؟

tps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو جیب منم این اسکناسها بود . رند حساب میشن آیا:rolleyes:

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
واسه ی دوستانی که اومدن اینجا و نظر منفی دادم عرض می کنم
جمع کردن یه اسکناس رند و بانکی نشون می ده که کلکسیونر چقدر دقیق بوده و اسکناسهایی که جمع آوری کرده یه اصول . نظمی داشته. هر کلکسیونری برای جمع آوریش یه اصولی رو انتخاب می کنه چون مسلما امکانپذیر نیست که شما تمام اسکناسهای دنیا رو که تا الان چاپ شده داشته باشید.پس میاید مثلا :
- اسکناسهای ایرانی رو جمع می کنید.
- اسکناسهای جفت ایرانی رو جمع می کنید(سریال پشت سر هم)
- اسکناسهای رند ایرانی رو جمع می کنید(مثل همین اسکناس)
- اسکناسهای ارور ایرانی رو جمع می کنید(اونهایی که چاپشون با چاپ های دیگه به صورت اشتباهی یه فرقی داره)
و...
انتخاب هر یک از انواع اینها بسته به نظر کلکسیونر و البته وضع مالیش داره.برای قییمت هر کدوم از اینها هم یه عرفی وجود داره. عرف قانون نیست.یا حتی کتاب آقای فرحبخش که مرجع هست هم قانون نیست.عرف چیزیه که نظر مجموع کلکسیونرها و فروشندگان تعیین می کنند.
ممکنه شما به عنوان یک بازدید کننده بگید قیمت بالاست.اما قیمت رو عرف بازار تعیین می کنه.عرف بازار هم تا جایی که بنده اطلاع دارم و نمونه هاش رو دیدم واسه ی این اسکناس بالای 200 تومن هست. حالا ممکنه یه شخصی مشابه رو 50 تومن بخره.یه شخص دیگه ای مشابه رو 2میلیون تومن بخره.اما چیزی که کلکسیونر ها رو جذب می کنه و این مقوله رو(چمع آوری کلکسیون اسکناس) اینه که از این اسکناس توی کل تاریخ بشریت فقط همین یکی بوده و هست !!! طلا نیست.اما ارزشمنده.

سپاس از توضیحات شما دوست گرامی

90امین هست ولی از سری نهم

اگر این یک برگ 150 میارزه پس من الان باید پولدار باشم دیگه:blush:. چون من 1 بسته از همین 200 تومنی های سری جدید دارم : 1 بر روی 1

کاملا درسته
اگه سریال خاص داخلش نباشه ارزشش حد اقل یه تومن هست

داداش ميشه توضيح بدي جريان اين اسكناس چيه ؟؟؟

جریان این اسکناس شماره سریال خاصشه که فقط یک رقم غیر صفر داره

واقعا" از چه راههایی میشه پول درآورد :blush:
این اسکناس ارزشمند حیف نیست میخواین بفروشین ؟

راه که بسیاره:D
والا این اسکناس به درد کلکسیون من نمی خوره چون من سریال خاص جمع نمی کنم
اگر با این قیمت فروش بره که پولشو میدم چند تا اسکناس مناسب کلکسیونم می خرم که اونا هم به نوبه خود ارزشمند هستن اگرم فروش نرفت که میزارم داخل کلکسیون خودم

تو جیب منم این اسکناسها بود . رند حساب میشن آیا:rolleyes:

اون 2هزار تومنی ها که هیچ ولی اون 10 هزار تومنی رو می تونین بشورین، اتو کنین که کیفیتش بهتر بشه و بین 15 تا 20 هزار تومن می تونین بفروشن چون هم سریالش متقاره و هم اسکناس جایگزینه

batman2000

Registered User
لایک‌ها
74
مگه بقیه رو بانک مرکزی چاپ نمیکنه که این یکی بانکیه ؟؟؟

ghadyanloo

Registered User
لایک‌ها
0
به حق چیزای ندیده و نشنیده!!!!! این پول بی ارزش مملکت ما تنها راه برای ارزش دار کردنش همینه ها

بالا