• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** فروش انواع تخته نرد با قیمت های بسیار مناسب ***

aghili72

Registered User
لایک‌ها
4
تخته شماره 3 در سایز 50*50 از ایشون خریداری شد.
به امید خدا هر وقت رسید دستم همینجا خبر می دم :))
جا داره از خوش برخوردی صاحب تاپیک تشکر کنم

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز من یکی از مدلها رو میخواستم تا 60 تومن , شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟ میخوام هم کیفیتش عالی باشه و رنگ و تصاویر چوبها بعد از یه مدت استفاده

از بین نره و خوشگل هم باشه که توی جمع , همه خوششون بیاد و مهره ها اونایی که موکت دار هستن بهترن یا معمولی ها؟ و چرا مدلهای ارزونتر خوشگل تر هستند؟

انشاءالله سربلند باشید

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
تخته شماره 3 در سایز 50*50 از ایشون خریداری شد.
به امید خدا هر وقت رسید دستم همینجا خبر می دم :))
جا داره از خوش برخوردی صاحب تاپیک تشکر کنم

بسته آقا سعید گل ارسال شد ،

لطف دارید عزیز ...

سلام دوست عزیز من یکی از مدلها رو میخواستم تا 60 تومن , شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟ میخوام هم کیفیتش عالی باشه و رنگ و تصاویر چوبها بعد از یه مدت استفاده

از بین نره و خوشگل هم باشه که توی جمع , همه خوششون بیاد و مهره ها اونایی که موکت دار هستن بهترن یا معمولی ها؟ و چرا مدلهای ارزونتر خوشگل تر هستند؟

انشاءالله سربلند باشید

سلام قربان ،

مورد 3 تو این قیمت بهترین گزینست ، کیفیتش بسیار عالیه ، میتونید نظرات دوستان رو بخونید ، من خودم 1 ساله دارم استفاده مداوم میکنم رنگش تکون نخورده ، اگه خوب نگه دارید چندین سال براتون میمونه .

مهره بستگی به سلیقتون داره ولی خب مهره کف موکت کمی با کیفیت تره .

زیبایی هم سلیقه ایه ، ولی تو قیمت گذاری خیلی فاکتورها تاثیر گذاره که زیبایی فقط یدونشه ! ممکنه یه تخته ظاهر قشنگی داشته باشه ولی کیفیت آنچنانی نداشته باشه !

*** دوستان مهره شطرنج موجوده ***

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
بسته آقا سعید گل ارسال شد ،

لطف دارید عزیز ...

سلام قربان ،

مورد 3 تو این قیمت بهترین گزینست ، کیفیتش بسیار عالیه ، میتونید نظرات دوستان رو بخونید ، من خودم 1 ساله دارم استفاده مداوم میکنم رنگش تکون نخورده ، اگه خوب نگه دارید چندین سال براتون میمونه .

مهره بستگی به سلیقتون داره ولی خب مهره کف موکت کمی با کیفیت تره .

زیبایی هم سلیقه ایه ، ولی تو قیمت گذاری خیلی فاکتورها تاثیر گذاره که زیبایی فقط یدونشه ! ممکنه یه تخته ظاهر قشنگی داشته باشه ولی کیفیت آنچنانی نداشته باشه !

*** دوستان مهره شطرنج موجوده ***

ممنون از جواب فقط شماره 3 بهتره یا شماره 4 ؟ بیشتر منظورم کیفیتشونه با اینکه شماره 4 قشنگتر هست. و از شماره 4 فعلا نمیارید؟

چون ببینم اگه میارید صبر کنم

و برای خرید 50*50 چه مبلغی باید واریز بشه؟ من با پست سفارشی میخواستم و خودتون میگید کف موکت دار بهتره پس از همون

میگیرم فقط این مهره ها اگه موکتشون کنده بشه تازه میشه همون مهره معمولی یا کف مهره رنگ نداره؟ و لطفا شماره موبایل هم

بدید که انشاءالله فردا صبح واریز کردم تماس بگیرم که قبل ظهر برام بفرستید و تاس ها هم نمیدونم ریز باشه بهتره یا درشت.

انشاءالله سربلند باشید

Last edited:

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون از جواب فقط شماره 3 بهتره یا شماره 4 ؟ بیشتر منظورم کیفیتشونه با اینکه شماره 4 قشنگتر هست. و از شماره 4 فعلا نمیارید؟

چون ببینم اگه میارید صبر کنم

و برای خرید 50*50 چه مبلغی باید واریز بشه؟ من با پست سفارشی میخواستم و خودتون میگید کف موکت دار بهتره پس از همون

میگیرم فقط این مهره ها اگه موکتشون کنده بشه تازه میشه همون مهره معمولی یا کف مهره رنگ نداره؟ و لطفا شماره موبایل هم

بدید که انشاءالله فردا صبح واریز کردم تماس بگیرم که قبل ظهر برام بفرستید و تاس ها هم نمیدونم ریز باشه بهتره یا درشت.

انشاءالله سربلند باشید

داداشِ گل من شماره همراهمو براتون میفرستم ، شما تماس بگیرید ، همه سوالاتون رو شفاها براتون توضیح میدم تا با خیال راحت بتونید انتخاب کنید .

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
مدل جدید داشتید بزارید ممنون

farzane70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا نوید ... تخته رسید دستم .. عالیه مرسی
بازم ممنون

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام بسته من هم رسید , واقعا شماره 3 کیفیت عالیی داره

نوید جان دستت درد نکنه , نوید واقعا پسر گلی هست ,همه سوالاتم رو کامل جواب میداد.

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام بسته من هم رسید , واقعا شماره 3 کیفیت عالیی داره

نوید جان دستت درد نکنه , نوید واقعا پسر گلی هست ,همه سوالاتم رو کامل جواب میداد.

خواهش میکنم حمیدرضا جان ، کمی کاستی ببخش مارو ،

ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی داداش .

iranbetting

Registered User
لایک‌ها
42
سلام من شماره 3- می خوام ممنون میشم جزیات بفرستید

bambinodoro

Registered User
لایک‌ها
24
سلام نوید جان . خوبی ؟ داداش مهره و تاس جنس خوب برای تخته شماره 3 (40*40) آوردی ؟/

Last edited:

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
سلام نوید جان . خوبی ؟ داداش مهره و تاس جنس خوب برای تخته شماره 3 (40*40) آوردی ؟/

سلام داش امیر گل ، ممنون ، شما خوبی ؟

مهره کف موکت سایز تخته شما دارم امیر جان ، تاس هم یه چند مدل هست ، انقدر گرفتار کار هستم اصلا وقت نشد برات عکس بذارم شرمنده .

bambinodoro

Registered User
لایک‌ها
24
سلام داش امیر گل ، ممنون ، شما خوبی ؟

مهره کف موکت سایز تخته شما دارم امیر جان ، تاس هم یه چند مدل هست ، انقدر گرفتار کار هستم اصلا وقت نشد برات عکس بذارم شرمنده .

فدای تو دادا . تو خوبی ؟
اشکال نداره هر وقت وقت کردی از مهره ها و تاس برام عکس بزار . مرسی

mohsenhmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 4 و 5 عکس نداره ؟ من خریدارم حداکثر 50 تومن

بالا