تخته شماره 3 در سایز 50*50 از ایشون خریداری شد.
به امید خدا هر وقت رسید دستم همینجا خبر می دم )
جا داره از خوش برخوردی صاحب تاپیک تشکر کنم
سلام دوست عزیز من یکی از مدلها رو میخواستم تا 60 تومن , شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟ میخوام هم کیفیتش عالی باشه و رنگ و تصاویر چوبها بعد از یه مدت استفاده
از بین نره و خوشگل هم باشه که توی جمع , همه خوششون بیاد و مهره ها اونایی که موکت دار هستن بهترن یا معمولی ها؟ و چرا مدلهای ارزونتر خوشگل تر هستند؟
انشاءالله سربلند باشید
بسته آقا سعید گل ارسال شد ،
لطف دارید عزیز ...
سلام قربان ،
مورد 3 تو این قیمت بهترین گزینست ، کیفیتش بسیار عالیه ، میتونید نظرات دوستان رو بخونید ، من خودم 1 ساله دارم استفاده مداوم میکنم رنگش تکون نخورده ، اگه خوب نگه دارید چندین سال براتون میمونه .
مهره بستگی به سلیقتون داره ولی خب مهره کف موکت کمی با کیفیت تره .
زیبایی هم سلیقه ایه ، ولی تو قیمت گذاری خیلی فاکتورها تاثیر گذاره که زیبایی فقط یدونشه ! ممکنه یه تخته ظاهر قشنگی داشته باشه ولی کیفیت آنچنانی نداشته باشه !
*** دوستان مهره شطرنج موجوده ***
ممنون از جواب فقط شماره 3 بهتره یا شماره 4 ؟ بیشتر منظورم کیفیتشونه با اینکه شماره 4 قشنگتر هست. و از شماره 4 فعلا نمیارید؟
چون ببینم اگه میارید صبر کنم
و برای خرید 50*50 چه مبلغی باید واریز بشه؟ من با پست سفارشی میخواستم و خودتون میگید کف موکت دار بهتره پس از همون
میگیرم فقط این مهره ها اگه موکتشون کنده بشه تازه میشه همون مهره معمولی یا کف مهره رنگ نداره؟ و لطفا شماره موبایل هم
بدید که انشاءالله فردا صبح واریز کردم تماس بگیرم که قبل ظهر برام بفرستید و تاس ها هم نمیدونم ریز باشه بهتره یا درشت.
انشاءالله سربلند باشید
مدل جدید داشتید بزارید ممنون
سلام آقا نوید ... تخته رسید دستم .. عالیه مرسی
بازم ممنون
تخته بنده صحیح و سالم به دستم رسیدبسته آقا سعید گل ارسال شد ،
تخته بنده صحیح و سالم به دستم رسید
همه چیز عالیه
با تشکر از فروشنده عزیز
سلام بسته من هم رسید , واقعا شماره 3 کیفیت عالیی داره
نوید جان دستت درد نکنه , نوید واقعا پسر گلی هست ,همه سوالاتم رو کامل جواب میداد.
سلام من شماره 3- می خوام ممنون میشم جزیات بفرستید
سلام نوید جان . خوبی ؟ داداش مهره و تاس جنس خوب برای تخته شماره 3 (40*40) آوردی ؟/
سلام داش امیر گل ، ممنون ، شما خوبی ؟
مهره کف موکت سایز تخته شما دارم امیر جان ، تاس هم یه چند مدل هست ، انقدر گرفتار کار هستم اصلا وقت نشد برات عکس بذارم شرمنده .