fkhodadoost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 1
سلام قربان . ببخشید مزاحم می شم . من یک عدد از اون 70 تومنی ها با چوب راش و کاورش رو می خوام اگه دارید تا با هم هماهنگ کنیم و زحمتت بدم. لطف کن خبرم کن . ممنونم .
آقا من یه دونه از مورد 4 میخوام. جنس چوبش چیه؟
چطور باید خرید کنم؟
فدای تو دادا . تو خوبی ؟
اشکال نداره هر وقت وقت کردی از مهره ها و تاس برام عکس بزار . مرسی
سلام 4 و 5 عکس نداره ؟ من خریدارم حداکثر 50 تومن
سلام قربان . ببخشید مزاحم می شم . من یک عدد از اون 70 تومنی ها با چوب راش و کاورش رو می خوام اگه دارید تا با هم هماهنگ کنیم و زحمتت بدم. لطف کن خبرم کن . ممنونم .
سلام ببخشید جواب منو ندادید.من مورد ۱ اون هفتادیه رو می خوام.خبر بدید لطفا
ارسال شده از Transformer Prime TF201 با استفاده از تپاتالک 2
شماره ٣ مي خوام واسه تهران سايز بزرگ با كاور
ممنون
داداش شماره 5 بخوام برام تهیه میکنید؟ شماره 3 زیاد جالب نیست!!
تخته نرد مورد شماره 4 رو بازم میارین یا دیگه ندارین؟
سلام مجدد قربان . ببخشید مزاحم می شم . من یک عدد از اون 70 تومنی ها با چوب راش و کاورش رو می خوام اگه دارید تا با هم هماهنگ کنیم و زحمتت بدم. لطف کن خبرم کن . ممنونم . فرهاد از كرمانشاه
دوستان کسی شماره 2 داشته؟ کارش چطوره؟ جنسش چیه؟ این بهتره یا کارهای ایران؟
این کارای ترک جنسش چی هست؟یک طرح دیگه ازین کار هم موجود دارم که به زودی عکسشو میذارم ، اونم بسیار زیباست .
این کارای ترک جنسش چی هست؟
تفاوت شماره 3 و 4 فقط در طرح هستش یا کیفتشون هم متفاوته؟ شماره 4 رو دیگه نمیارین؟
قیمت ها با مهره هستش یا نه؟
با تشکر
این کارهایی که تو جمهوری تهران هست کار کجاست؟از اون طرح ها داری؟
تشکر و قدردانی ویژه از آقا نوید نازنین
بنده در آخرین سفارش به دلیلی یکی از سفارشات تغییراتی داشت که با تماس با آقا نوید ایشان بدون هیچ حرف و حدیثی و با هزینه خودشون سفارش اولیه بنده رو دوباره فرستادن بدون آنکه بنده اونی که دستم بود رو براشون بفرستم، از اینکه با چنین انسان مودب، موقر و نازنینی معامله داشتم به خودم میبالم و ایشان را به عنوان فروشندهای پاک و درستکار در این فروم باعث افتخار محیط مجازی میدانم و ایشان ثابت کردند در این محیط که خیلیها پایبند هیچ اصولی تیستند، هستند کسانی که حق دیگران را با هیچ چیز مادی دیگر زیر پا نمیذارن.
آقا نوید شرمنده بزرگواری و اخلاق پسندیده شما هستم و خواهم بود.
من یه تخته نفیس میخوام از چوب گردو شبیه کار های سنندج در حد 100 تا 150
توی سایتشون رفتم ولی قیمت ها شون از 200 هست و کارهاشون واقعا چشم گیر هست به نظر شما کارهای ترک زیباتره یا کار های اونا؟ اینم نمونه:
سلام
مهره شطرنج بدستم رسید
تشکر ویژه از نوید عزیز.