ماشالابه شما...
عجب روزگاریه...
این جمله شما در پست اول " ممکنه سفارش ها 12 ساعته ارسال بشن ممکنه 1هفته ای ارسال بشن! به زمان رسیدگی خود من به امور و موجودی جنس بستگی مستقیم داره!"
خوب 12 ساعت تا یک هفته کجا و 20 روز کجاااا
در مورد اینکه مارک مموری به علت نداشتن عوض کردین من به شما 3-4 روز مهلت دادم تا از همکاران تهیه کنید.ولی متاسفانه...
به هرحال این مدت زمان خیلی بیشتر از زمانیه که شما خودتون نوشتین.
در مورد گرون شدن هم این جمله شماست ( چون درهم بالا رفته شرکتا تا بعد از کریسمس جنس نمیارن!)
بله ...دلیلش اینه که دلار و درهم گرون شده.ما که بچه نیستیم.مگه میشه یه شبه کل مموریها از مارک های مختلف تو انبارها تمام بشن.لپ مطلب=احتکار
بهرحال من به هیچکدوم از اینا کار ندارم.ایشالا که مموری ما سالم و اصلی باشه و زود بدستمون برسه.
ببین هر کس همین پست شمارو بخونه متوجه میشه که ماجرا چی بوده! شما جوری حرف میزنی انگار من بجای مموری 100 تومن مموری 20 تومنی براتون فرستادم! عزیزم تیم از ترنسند حدود 3-4 تومن ارزونتره! کدوم ادم عاقلی میاد مموری ارزونتر رو نگه داره مموری گرونتر و بده دست مردم؟ در ضمن ادعا میکنی من گفتم مموری ندارم بزار پیغام های بنده و شما رو بزارم دوستان ببینند که وقتی خرتون از پل میگذره چه دروغ هایی سرهم میکنید:
22 دسامبر شما پیغام دادی:
با سلام
مبلغ 56000تومان به حساب ملت واریز شد.شماره فیش170092
بتاریخ 1/10/93
Team Group 32GB U1 Pack 50000T
من 22 دسامبر جواب دادم:
سلام.. برادر ممکنه تیم 32 موجود نباشه تو انبار! ترنسند و سیلیکون مطمئنا موجوده ولی تیم بعضی حجم هاش تموم شده!
بنده به شما بجای مموری 50 تومنی تیم مموری 53 تومنی و 52تومنی رو جایگزین پیشنهاد دادم و اعلام کردم موجوده و میتونم همون موقع بزارم برای ارسال!
شما جواب دادی:
سلام.بازم یه نگاه بندازین شاید یدونه گیرتون اومد.تا چندروزیم میتونم صبر کنم...
مرسی
کجا شما گفتی 2-3 روز؟
بعدش من پاسخ دادم:
برادر دقت کنی موجودی تاپیک رو 0 کردم! دلیلشم اینه که چون درهم بالا رفته شرکتا تا بعد از کریسمس جنس نمیارن! الانم همین ترنسند اگر باشه حدود 5تومن گرونتر شده ولی من کماکان قیمت قبلی برات میزنم! اینم البته U1 و 300x و گارانتی اصلیه ها!
باز شما اصرار کردی بگردم دنبال تیم:
داداش اون موقعبکه من مبلغو واریز کردم و سفارش دادم هنوز موجودی صفر نشده بود.چند روزه دارم 40-50 صفحه آخری را میخونمو دنبال میکنم تا یکیو انتخاب کنم.اینم از شانس بد ما....
داداش اگه میتونی یجوری مارو با همون مارک تیم راه بنداز.
همه این پستا مال 1روز ائه ها!
باز من پاسخ دادم:
برادر منم چند روزی بود موجودی انبار رو چک نکرده بودم! البته 32 گیگ موجودیش تموم شده وگرنه 64 و 16 موجوده! من برات پس فردا میپرسم شاید از همکارا کسی موجود داشت که امانی بده تا بعدا جنس خود شرکت برسه!
شما جواب دادی:
باشه.مرسیداداش.منتظر میمونم
1بار تو کل پیغام ها شما نگفتی که اقا تیمو بیخیال شو من عجله دارم یا مبلغشو پس بده یا ترنسند و سییلکون بفرست! ولی الان داره مغلطه میکنی! چون خرت از پل گذشته!
من 28 ام به شما پیغام دادم:
سلام.. برارد متاسفانه تیم موجود نیست ونه همکارا موجود دارن نه خود شرکت! الان اپشن هایی هست اینه که یا جاش برات ترنسند و سیلیکون و اپیسر بفرستم یا مبلغشو برگردونم!
شما جواب دادی:
فقط بین اینا نمیدونم کدوم بهترن.هرکدوم که بهترن و گارانتیش مادام العمره برام بفرست.
29 ام یعنی فردای اون روز من رفتم سرکار و مموری رو بسته بندی کردم و با بقیه بسته ها دادم دست پیک برده برای ارسال! دقیقا هم ظرف 1هفته ارسال شده و دقیقا مطابق حرف اول تاپیک خودمه! چون مان ارسالش بعد از تحویل به دفتر دست من نبوده منم ذکر کردم اقا وقتی سفارش اوکی شد من میدم برای ارسال و ممکنه همون روز بفرستن ممکنه 1هفته بعد بفرستن!
بعد شما چیکار کردی؟ امدی به خسالت خودت زرنگی کنی! روز 5ام بعد از 29 رفتی برای من امتیاز منفی رد کردی با عنوان اینکه کلاه بردارم و میخواستم به شما گرونتر بفروشم و ال و بل و دلار گرون شده و غیره! در حالیکه فقط اینکارو کردی که مثلا من بیوفتم دنبال کار شما! من اصلا امتیاز های فروم رو نیگا نمیکنم! اگر شما یک کلمه تو پی ام میگفتی عجله داری من شخصا میرفتم دفتر پست و میگفتم همون موقع ارسال کنن و بفرستن که بهانه نیای ولی امدی اول امتیاز منفی دادی بعدش مثه الان با مغلطه داری زمانی که برای انتخاب برند و غیره تلف شد رو میچسبونی به زمان ارسال من!
من اصلا قصد نداشتم با شما وارد بحث بشم ولی لازم بود حداقل پیغام هاتو بزارم 4نفر که از بغل تاپیک رد میشن ببیند که کی حرف از رو هوا میزنه و کی با سند و مدرک داره حرف میزنه!