پیغام دادم!آقا پیغام خصوصی های ما رو می خونی یا امتیاز منفی بدم !!!؟؟؟![]()
پیغام دادم!آقا پیغام خصوصی های ما رو می خونی یا امتیاز منفی بدم !!!؟؟؟![]()
لکسار633 اگر منظورتونه الان 64 نداره! PNY هم همه مدلهاش هست! هر جنسی که IPM و SD (داده متین) میارن تقریبا موجوده!قربان لکسار ۶۴ قیمتش چنده؟راستی pny ندارید؟؟؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
شصت و چهار pny چنده؟یو۱ هست؟لکسار633 اگر منظورتونه الان 64 نداره! PNY هم همه مدلهاش هست! هر جنسی که IPM و SD (داده متین) میارن تقریبا موجوده!
همه 64 ها حدود 110 تومن هستن! در ضمن 64 گیگ غیر u1 نداریم! ذاتا همه مموری های بالای 32 گیگ sdxc هستن و ذاتا همه sdxc ها هم UHS-I هستن پس حداقل U1 هستند!شصت و چهار pny چنده؟یو۱ هست؟
آخه من فیلیپس ۶۴ دیدم که روش u1 نزده بودن.همه 64 ها حدود 110 تومن هستن! در ضمن 64 گیگ غیر u1 نداریم! ذاتا همه مموری های بالای 32 گیگ sdxc هستن و ذاتا همه sdxc ها هم UHS-I هستن پس حداقل U1 هستند!
دوست عزیز شما چهارشنبه ساعت 2:32 دقیقه بعداز ظهر پیغام دادی بسته هفته قبل ارسال شده.این در حالیه که شماره مرسوله مربوط به بسته من 18782008911100307007 نشون میده روز پنج شنبه تحویل پست شده.وهنوزم از تهران خارج نشده...برادر بسته شما هفته قبل ارسال شده! در ضمن تاخیر اولیه اش بخاطر این بوده که شما چیزی رو خواستی که من نداشتم! شما اینو نمیگی که من همون لحظه که پیغام دادی گقتم ندارم و شما گفتی اشکال نداره بگرد اگر بود همون جنسو بفرست! من بین سفارش شما تا الان 40 تا مموری فرستادم!
ادرستو پی ام کن اولین روزی که برم بسمت پست برات میفرستم!وحید من یه لکسار 32 میخوام u3
کی میتونی بفرستی
شماره کارت بده
لزومی نداره بزنه روش حتما u1 شما میتونی مطمئن باشی همشون u1 هستن! حداقل استاندارد 64 گیگ u1 پس امکان نداره کمتر باشه!آخه من فیلیپس ۶۴ دیدم که روش u1 نزده بودن.
عزیزم دیگه چیزی که سند و مدرکش موجوده میخوای بگی من دروغ گفتم؟ بیا این قبض بتاریخ 2شنبه (2روز قبل از پست من):دوست عزیز شما چهارشنبه ساعت 2:32 دقیقه بعداز ظهر پیغام دادی بسته هفته قبل ارسال شده.این در حالیه که شماره مرسوله مربوط به بسته من 18782008911100307007 نشون میده روز پنج شنبه تحویل پست شده.وهنوزم از تهران خارج نشده...
من نمیدونم بخاطر یه فلش 50 تومانی چقدر باید صبر کنم؟اگه پست پیشتاز باشه فردا یا نهایتا پس فردای ارسال باید دست من رسیده باشه.شما لطفا بگین کی قراره دست من برسه تا الاف این نشم.مرسی
داداش کار شما درست.پس چرا این پست مزخرف اینجوری نشون میده... تازه از تاریخ ارسال شما یکهفته گذشته.چرا هنوز بدستم نرسیده؟وقتی برای ما بد میاد دیگه از زمین و زمان میباره .بهرحال اقا وحید من عذرخواهی میکنم.همه مشکلات سر این پست ایرانه..عزیزم دیگه چیزی که سند و مدرکش موجوده میخوای بگی من دروغ گفتم؟ بیا این قبض بتاریخ 2شنبه (2روز قبل از پست من):
مشاهده پیوست 739310
پست اشتباه نشون نمیده! بسته رو 4شنبه رسوندن یزد ولی تماس گرفتن شما جواب ندادی! چون پلاک نداشته البته تحویل ندادن و فقط زنگ زدن!کدپستیم نتونستن از رو بسته بخونن به گمانم! این سری شما خودت باید بری بگیری! فردا شماره قبضشو مجدد برات میزارم 5شنبه خودت برو از دفتر پست بگیر!داداش کار شما درست.پس چرا این پست مزخرف اینجوری نشون میده... تازه از تاریخ ارسال شما یکهفته گذشته.چرا هنوز بدستم نرسیده؟وقتی برای ما بد میاد دیگه از زمین و زمان میباره .بهرحال اقا وحید من عذرخواهی میکنم.همه مشکلات سر این پست ایرانه..
والا ما کل هفته خونه بودیم.موبایلم کسی زنگ نزده.اگه این پست پیشتازشون باشه وای به حال ما.پست اشتباه نشون نمیده! بسته رو 4شنبه رسوندن یزد ولی تماس گرفتن شما جواب ندادی! چون پلاک نداشته البته تحویل ندادن و فقط زنگ زدن!کدپستیم نتونستن از رو بسته بخونن به گمانم! این سری شما خودت باید بری بگیری! فردا شماره قبضشو مجدد برات میزارم 5شنبه خودت برو از دفتر پست بگیر!
پیغام خصوصیمونو یه جواب بدی بیزحمت
خودشون نوشتن که زنگ زدن! شایدم دروغ بگن چون ازشون بعید نیست!والا ما کل هفته خونه بودیم.موبایلم کسی زنگ نزده.اگه این پست پیشتازشون باشه وای به حال ما.
اگه میشه امروز فردا شماره قبضو بده تا زودتر پیگیری کنم.مرسی
برار پیغامتو ندیدم من! میتونی 2باره ریپلی کنی؟Sent from my SM-T700 using Tapatalk