• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع مموری کارد (SD-MicroSD) و رم به قیمت عمده

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
قربان لکسار ۶۴ قیمتش چنده؟راستی pny ندارید؟؟؟

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
قربان لکسار ۶۴ قیمتش چنده؟راستی pny ندارید؟؟؟

لکسار633 اگر منظورتونه الان 64 نداره! PNY هم همه مدلهاش هست! هر جنسی که IPM و SD (داده متین) میارن تقریبا موجوده!

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
لکسار633 اگر منظورتونه الان 64 نداره! PNY هم همه مدلهاش هست! هر جنسی که IPM و SD (داده متین) میارن تقریبا موجوده!
شصت و چهار pny چنده؟یو۱ هست؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شصت و چهار pny چنده؟یو۱ هست؟

همه 64 ها حدود 110 تومن هستن! در ضمن 64 گیگ غیر u1 نداریم! ذاتا همه مموری های بالای 32 گیگ sdxc هستن و ذاتا همه sdxc ها هم UHS-I هستن پس حداقل U1 هستند!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
وحید من یه لکسار 32 میخوام u3
کی میتونی بفرستی
شماره کارت بده

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
همه 64 ها حدود 110 تومن هستن! در ضمن 64 گیگ غیر u1 نداریم! ذاتا همه مموری های بالای 32 گیگ sdxc هستن و ذاتا همه sdxc ها هم UHS-I هستن پس حداقل U1 هستند!
آخه من فیلیپس ۶۴ دیدم که روش u1 نزده بودن.

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
برادر بسته شما هفته قبل ارسال شده! در ضمن تاخیر اولیه اش بخاطر این بوده که شما چیزی رو خواستی که من نداشتم! شما اینو نمیگی که من همون لحظه که پیغام دادی گقتم ندارم و شما گفتی اشکال نداره بگرد اگر بود همون جنسو بفرست! من بین سفارش شما تا الان 40 تا مموری فرستادم!
دوست عزیز شما چهارشنبه ساعت 2:32 دقیقه بعداز ظهر پیغام دادی بسته هفته قبل ارسال شده.این در حالیه که شماره مرسوله مربوط به بسته من 18782008911100307007 نشون میده روز پنج شنبه تحویل پست شده.وهنوزم از تهران خارج نشده...
من نمیدونم بخاطر یه فلش 50 تومانی چقدر باید صبر کنم؟اگه پست پیشتاز باشه فردا یا نهایتا پس فردای ارسال باید دست من رسیده باشه.شما لطفا بگین کی قراره دست من برسه تا الاف این نشم.مرسی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید من یه لکسار 32 میخوام u3
کی میتونی بفرستی
شماره کارت بده
ادرستو پی ام کن اولین روزی که برم بسمت پست برات میفرستم!
آخه من فیلیپس ۶۴ دیدم که روش u1 نزده بودن.
لزومی نداره بزنه روش حتما u1 شما میتونی مطمئن باشی همشون u1 هستن! حداقل استاندارد 64 گیگ u1 پس امکان نداره کمتر باشه!

دوست عزیز شما چهارشنبه ساعت 2:32 دقیقه بعداز ظهر پیغام دادی بسته هفته قبل ارسال شده.این در حالیه که شماره مرسوله مربوط به بسته من 18782008911100307007 نشون میده روز پنج شنبه تحویل پست شده.وهنوزم از تهران خارج نشده...
من نمیدونم بخاطر یه فلش 50 تومانی چقدر باید صبر کنم؟اگه پست پیشتاز باشه فردا یا نهایتا پس فردای ارسال باید دست من رسیده باشه.شما لطفا بگین کی قراره دست من برسه تا الاف این نشم.مرسی
عزیزم دیگه چیزی که سند و مدرکش موجوده میخوای بگی من دروغ گفتم؟ بیا این قبض بتاریخ 2شنبه (2روز قبل از پست من):
IMG_20150112_003714[1].jpg

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
پیغام خصوصیمونو یه جواب بدی بیزحمت

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
عزیزم دیگه چیزی که سند و مدرکش موجوده میخوای بگی من دروغ گفتم؟ بیا این قبض بتاریخ 2شنبه (2روز قبل از پست من):
مشاهده پیوست 739310
داداش کار شما درست.پس چرا این پست مزخرف اینجوری نشون میده... تازه از تاریخ ارسال شما یکهفته گذشته.چرا هنوز بدستم نرسیده؟وقتی برای ما بد میاد دیگه از زمین و زمان میباره .بهرحال اقا وحید من عذرخواهی میکنم.همه مشکلات سر این پست ایرانه..
Untitled.jpg

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
داداش کار شما درست.پس چرا این پست مزخرف اینجوری نشون میده... تازه از تاریخ ارسال شما یکهفته گذشته.چرا هنوز بدستم نرسیده؟وقتی برای ما بد میاد دیگه از زمین و زمان میباره .بهرحال اقا وحید من عذرخواهی میکنم.همه مشکلات سر این پست ایرانه..
پست اشتباه نشون نمیده! بسته رو 4شنبه رسوندن یزد ولی تماس گرفتن شما جواب ندادی! چون پلاک نداشته البته تحویل ندادن و فقط زنگ زدن!کدپستیم نتونستن از رو بسته بخونن به گمانم! این سری شما خودت باید بری بگیری! فردا شماره قبضشو مجدد برات میزارم 5شنبه خودت برو از دفتر پست بگیر!

ashekofeh

Registered User
لایک‌ها
3
پست اشتباه نشون نمیده! بسته رو 4شنبه رسوندن یزد ولی تماس گرفتن شما جواب ندادی! چون پلاک نداشته البته تحویل ندادن و فقط زنگ زدن!کدپستیم نتونستن از رو بسته بخونن به گمانم! این سری شما خودت باید بری بگیری! فردا شماره قبضشو مجدد برات میزارم 5شنبه خودت برو از دفتر پست بگیر!
والا ما کل هفته خونه بودیم.موبایلم کسی زنگ نزده.اگه این پست پیشتازشون باشه وای به حال ما.
اگه میشه امروز فردا شماره قبضو بده تا زودتر پیگیری کنم.مرسی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
والا ما کل هفته خونه بودیم.موبایلم کسی زنگ نزده.اگه این پست پیشتازشون باشه وای به حال ما.
اگه میشه امروز فردا شماره قبضو بده تا زودتر پیگیری کنم.مرسی
خودشون نوشتن که زنگ زدن! شایدم دروغ بگن چون ازشون بعید نیست!
برار پیغامتو ندیدم من! میتونی 2باره ریپلی کنی؟

teamwork

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یه میکرو اس دی توشیبا 8 گیگ کلاس 4 میخواستم. تهران هستم.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
وحیدجان موجودیت رو برام میفرستی.
ممنون

morvin2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام لطفا یه میکرو اس دی بهم معرفی کنید که سرعت نوشتن واقعیش حد اقل 30 باشه برای ضبط فیلم 2k یا 4k با موبایل میخوام قیمت 16 و 32 گیگشو بهم بدین

sinaxex

Registered User
لایک‌ها
33
سلام و عرض ادب
رم اس دی هم موجود دارید؟
سرعت بالا میخوام برای فیلم برداری با دوربین اس ال ار
اگر مدل ای دیتا Premier Pro SDXC با حچم ۳۲ گیگ اش رو دارید لطفا فیمت بدید

بالا