سلام به گوشم نخورده عزیزسلام داداش من دنبال یه مدل هندزفری میگردم به اسم بیس بیتس نه ها بیس میتونید برام پیدا کنید؟
نه عزیزاقا سونی mh750 نداری؟!
مرسیسلام به گوشم نخورده عزیز
عزیز من مدلایی رو که دارم رو زدم قیمتا هم مطمئن باش کمتر تو بازار نمی تونی پیدا کنی.هر کدوم رو خواستی من در خدمتممرسی
داداش من هندزفری اصلی گوشیم امروز گم شد دنبال یه هندزفری میگردم کیفیتش در همون حد باشه اما پایین تر نباشه بهترین گزینه ای رو که شما پیشنهاد میکنید کدومه؟ دم عیده و جیبا خالی یکم با ما راه بیا یدونه بخریم ازت
از من میشنوی awei بگیر.مرسی
داداش من هندزفری اصلی گوشیم امروز گم شد دنبال یه هندزفری میگردم کیفیتش در همون حد باشه اما پایین تر نباشه بهترین گزینه ای رو که شما پیشنهاد میکنید کدومه؟ دم عیده و جیبا خالی یکم با ما راه بیا یدونه بخریم ازت
من ندیدم داداش باید ببینم چی میشه...شما قیمتا رو داری خداییش بگو قیمتای من چجوریه؟داداش، از اونجایی که مدل es500i رو تازه اضافه کردی، میخواستم بدونم ایا امکانش هست مدل es 900 رو بیاری در اینده؟
من ندیدم داداش باید ببینم چی میشه...شما قیمتا رو داری خداییش بگو قیمتای من چجوریه؟
ممنون داداش...خریدام باز میفته اون طرفه عید داداشم و بعید میدونم 900 بیارم....آره سیم مشکیشو هم دارم عزیزاگر از دم کارخونه بخریم فکر کنم بیشتر در بیاد! ))
کمتر یا حتی در حد این قیمتا فکر نکنم بشه جایی پیدا کرد! مثلا همین es500 رو دیده بودم ۶۵!!
داداش، اگر ۹۰۰ موجود بود، من ۹۰۰ میخوام، اگر نه همین es500 رو میخوام. تا یکی دو روز اینده موجودیه es900 رو اگر خبر بدید، معامله میکنیم ایشالله.
و یک سوال دیگه، es500 با سیم مشکی هم موجوده؟ یا فقط سیم قرمز داره؟؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk
s500 قیمتش 60 هزاره داداش...حرفه ای ریسکه بیارم در اون حدادرود، ایرفون تو رنج قیمتی ۱۰۰ تومن دارین؟ اینا از قیمتشون معلومه برای کار حرفهای نیستن...
داداش شک نکن s500دوست عزيز يه هنذفري ميخواهم تا ٦٠ تومن چي داري ؟
ميشه چيز خوب خريد ؟
چه مدل هايي خوبن بين ٤٥ تا ٦٠ تومن
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
بله داداش دارهاون بیتس اولی قابلیت مکالمه داره ؟
دومی چطور ؟ کیفیت اولی بهتره یا دومی ؟
کیفیت اون 35 تومنیه خیلی از اینا بهتره ؟
ممنون