احسانبزرگي
Registered User
برادر این tdk 13 تومنی کیفیتش عالیه فکر کنم از بیتس اولی بهتر باشه نه؟؟قابلیت مکالمه داره؟
بعد بیتس اولی میشه ترکها رو باهش نکست کرد یا استوپ؟
آره کیفیتش عالیه قابلیت مکالمه ندارهبرادر این tdk 13 تومنی کیفیتش عالیه فکر کنم از بیتس اولی بهتر باشه نه؟؟قابلیت مکالمه داره؟
نه داداش نوع اول سیماش نرم و قوی هستشبیتس ها سیمشون خشک نیست؟
قابلیت مکالمه دارن؟
همون نوع اول کیفیتش عالیهداداش کدوم یکی از بیتسا
مثل سنسیشین xe هست؟
کیفیتشون خوب هست؟ زایه نیست؟
میشه تفاوتشو با اصلی از رو ظاهر تشخیص داد؟
اگه خوبه من فوری یکی لازم دارم قیمت نهاهیشو با هزینه پست پخ کن
مکالمه میخوای بیا رو Aweiپس شما از نظر مکالمه کیفیت اون بیتس مدل اولی رو تایید میکنی کیفیتش عین تی دی کی 13 تومنی هست؟
بعد دومی چه فرقی با بیتس اولی داره؟
حاجی بیتس اولی بهتره خوده استاتر هم بارها گفتنسلام داداش یه هنذفری رزوند بخوام واسه کرج چقدر در میاد؟
بهترینش قیمتش چقده؟
حاجی بیتس اولی بهتره خوده استاتر هم بارها گفتن
خیر عزیزدوست عزيز فيليپس shq 1200رو نداري ؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
دادا من یه چیز ارزون میخوام بین بیتس اولی و مدل ریمکس که زدی کیفیت بی نظیر و مکالمه هم داشته باشه؟
میخوای مکالمه هم داشته باشه اون بیتس 18 هزاری خوبه...مکالمه نداشته باشه tdk که جدید آوردم واقعا عالیه و قیمتشم مناسب 13 هزاردادا ببخشید سوالمون زیاد شد الان awei که 35 تومن هست بهترین مدل موجود شماست درست ختم کلام تو این ارزونها موردی هست که کیفیت و شفافیتش با این مدل برابری کنه؟
قابلی ندارهپس همون اولیه چقدر در میاد؟
یعنی میفرمائید tdk 13 تومنی جز مکالمه نداشتن کیفیت و شفافیت از ببیتس بهتره؟در اخر اینکه بیتس اولی فرمودید کیفیت و شفافیتش درحده awei 35 تومنی هست؟ببخشید سوالات زیاد شدمیخوای مکالمه هم داشته باشه اون بیتس 18 هزاری خوبه...مکالمه نداشته باشه tdk که جدید آوردم واقعا عالیه و قیمتشم مناسب 13 هزار