• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع کتابخوان (آمازون کیندل، نوک و ...) و تبلت با قیمت کمتر از بازار

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
تا 500-600 تومن چی ؟
میخوام 7 اینچ به بالا باشه.
کدوم برند بهتره به نظرتون

***دکمه تشکر رو فراموش نکنید***

دوست عزیز حدود قیمت شما در 7 اینچ با تکنولوژی ای لینک این مووارد هستن:

Prology Latitude I-700
ساخت روسیه که کارخانه دیگه تولید نمیکنه این مدل رو
مشخصات در این سایت باید از گوگل ترنسلیتور استفاده کنید.

Wexler Book E7001
ساخت روسیه
مشخصات کامل:
WEXLER - Ebooks - WEXLER.BOOK E7001 - Products

Sony PRS-900
مشخصات کامل:
http://store.sony.com/p/PRS-900BC/en/p/PRS900BCKIT

لطفا از بین این موارد و مشخصات داده شده انتخاب بفرمایید تا قیمت رو براتون دربیارم

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
این مدل سونی چند در میاد؟
با فارسی چطوره مشکلی نداره؟
کیندل بهتره یا این سونیه؟
من چطوری به شما اعتماد کنم و پول واریز کنم؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
این مدل سونی چند در میاد؟
با فارسی چطوره مشکلی نداره؟
کیندل بهتره یا این سونیه؟
من چطوری به شما اعتماد کنم و پول واریز کنم؟

سونی نسبت به دو مدل دیگه گرون تر هست و با توجه به نرخ دلار پی پال در این لحظه 700 هزار تومان البته نرخ دلار باز داره میره بالا انگار/ هیچ کتابخوانی از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه و فقط میتونید فایلی های فارسی فرمت پی دی اف رو بخونید

کیندل 6 اینچی هست غیر از دی ایکس (که گرون هم هست) که شما 7 اینچ خواستین؟ اما در هر حال برای کتابخوانی برند امازون معتبر تر هست و نقد های بهتری داره

برای اعتماد اگر چند روزی صبر کنید کالای 4 تا از دوستان بدستشون میرسه که توی همین تاپیک هست خریدن
یا به دفتر یا برادرم در ایران تهران حضوری مراجعه کنید و وجه رو حضوری بدین و رسید ارسال کالا رو دریافت کنید

ما کالارو با پست هوایی و بیمه ارسال میکنیم که در صورت خسارت بیمه هزینه کالا رو بده. و همین طور کد رهگیری

taratm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه نوک سیمپل تاچ می خواستم قیمتش همون قیمت صفحه اوله؟ شما تخفیف کریسمس و black friday و اینها ندارین ؟؟:)

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من یه نوک سیمپل تاچ می خواستم قیمتش همون قیمت صفحه اوله؟ شما تخفیف کریسمس و black friday و اینها ندارین ؟؟:)

سلام دوست عزیز

بله قیمت دلاری همون هست برای قیمت ریالی هم در حال حاضر در 3050 ضرب کنید.

تخفیف های کریسمس و بلک فرایدی مربوط به همه کالا ها و فروشگاه ها نیست دوست عزیز. اگر تخفیف داشت مینوشتم براتون.

برای سفارش و اطلاعات دقیق کالا هم پ خ بدید و یا مخصوصا ایمیل بزنید که سریعتر رسیدگی کنیم

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
منظورتون از این جمله چیه : (نرخ دلاری با گذشت زمان کمتر خواهد شد)

قیمت Kindle Paperwight کم تر شده یا نه ؟

این قیمت ها قیمت مدل تبلیغ دار هست یا بدون تبلیغ ؟

متشکرم

Last edited:

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
منظورتون از این جمله چیه : (نرخ دلاری با گذشت زمان کمتر خواهد شد)

قیمت Kindle Paperwight کم تر شده یا نه ؟

این قیمت ها قیمت مدل تبلیغ دار هست یا بدون تبلیغ ؟

متشکرم

یعنی قیمت دلاری توی بازار اینجا با گذشت زمان و فراگیر شدن محصولات کمتر میشه. مثل ایران نیست که کالا به همون قیمت قبل یا گرون تر فروخته بشه. با گذشت زمان ارزون تر میشه.
تبلیغ دار هستن
و الان قیمتشون مناسب هست

مثلا الان با پست شما من چک کردم 234 دلار پیپیروایت توی لیست قیمت ما الان هست 230 دلار پی پال و کاهش قیمت داشته. البته قیمت حمل و نقل و بیمه رو هم حساب کردم و این قیمت نهایی هست یعنی هزینه دیگه ای شما پرداخت نمیکنید به ما

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300

هزینه Kindle Paperwhite چقدرش هزینه دستگاه هست و چقدر هزینه پست و دستمزد خودتون ؟
الآن اونجا قیمتش چند دلاره ؟

برای این می پرسم که ببینم اگه چند نفر با هم سفارش بدیم چقدر صرفه جویی میشه.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
هزینه Kindle Paperwhite چقدرش هزینه دستگاه هست و چقدر هزینه پست و دستمزد خودتون ؟
الآن اونجا قیمتش چند دلاره ؟

برای این می پرسم که ببینم اگه چند نفر با هم سفارش بدیم چقدر صرفه جویی میشه.

20 دلار هزینه ارسال و بیمه هستش دوست عزیز برای یک دستگاه و کارمزد رو من نباید بگم چقدر کارمزد میگیریم چون این رو مثلا انلاین سفارش نمیدیم از جای دیگه بیارن، از بازار میگیرم. 15 دلار هم کارمزد ما هست که استثنا اینجا دارم میگم و توی یکی دیگه از تاپیک ها هم ذکر کردم اما به دلایلی حذف خواهم کرد بعدا.

اینهارو کم بکنید از قیمت دلاری میشه قیمت خود دستگاه اینجا.

چند نفر باهم سفارش بدید بله در هزینه پستی صرفه جویی میشه اما به ازای هر کیلو اضافه بار 3 دلار به هزینه ارسال اضافه میشه و همچنین ارزش کل کالا هرچقدر باشه بیمه رو بر حسب اون حساب میکنن. از 300 یورو (با احتساب هزینه حمل) اگر قیمت و ارزش کالا ها بیشتر بشه مالیات میخوره.

dante_27

Registered User
لایک‌ها
3
سلام استاد
فیمت جدید کتابخوان ایسوسASUS Eee Reader DR900 رو بفرمایید

مرسی .../

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام استاد
فیمت جدید کتابخوان ایسوسASUS Eee Reader DR900 رو بفرمایید

مرسی .../

دوست ما هستی گرامی. و پوزش در لیست قیمت اشتباه خورده بود 287. که البته 300 دلار قیمت دستگاه با هزینه های حمل و نقل و بیمه بوده کاهش پیدا کرده کمی

قیمت 297 دلار پی پال 905800 تومان در حال حاضر

ft.parham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض سلام و احترام خدمت شما و آقای رستمیان عزیزمون، من قبلا ایمیل دادم حضورتون آقا شهرام برای کیندل، الان هم ارسال های شما وآقای رستمیان را خوندم، این چند وقت اخیر قیمت پیپیر وایت چقدر بازار اوکراین نزول کرده؟ ازین جهت سوال میکنم که یه سایت داخلی خرید از آمریکا داره میخام بدونم تاریخ 6 آذر الان قیمتش بازار اوکراین چقدره؟تا اگه به صرف به شما سفارش بدیم

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
عرض سلام و احترام خدمت شما و آقای رستمیان عزیزمون، من قبلا ایمیل دادم حضورتون آقا شهرام برای کیندل، الان هم ارسال های شما وآقای رستمیان را خوندم، این چند وقت اخیر قیمت پیپیر وایت چقدر بازار اوکراین نزول کرده؟ ازین جهت سوال میکنم که یه سایت داخلی خرید از آمریکا داره میخام بدونم تاریخ 6 آذر الان قیمتش بازار اوکراین چقدره؟تا اگه به صرف به شما سفارش بدیم

سلام و سپاس از شما

متاسفانه فروشنده اول ما دستگاه رو تمام کرده. 235 دلار پی پال معادل 716700 تومان در این لحظه. توجه داشته باشید از اینجا کالا رو معمولا 15 روزه و حداکثر 20 روزه تحویل خواهید گرفت به همراه بیمه پستی و کد رهگیری. اگر قیمتی که همکاران برای خرید از امریکا هم دادن اینجا قرار بدید ممنون میشم هم برای اطلاعات میخوام خیلی لطف میکنید.

ali80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید می خواستم قیمت به روز Kindle Fire HD و Sony T2 را بدونم و اینکه بین این دو مدل شما خودتون کدوم را پیشنهاد می کنین؟؟
با تشکر

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام و خسته نباشید می خواستم قیمت به روز Kindle Fire HD و Sony T2 را بدونم و اینکه بین این دو مدل شما خودتون کدوم را پیشنهاد می کنین؟؟
با تشکر

با درود دوست گرامی . کیندل فایر تبلت هست دوست عزیز و سونی تی 2 کتابخوان. بستگی داره به کدوم مورد نیاز دارید چون کتابخوان محض کتابخوانی هست و به چشم اسیب نمیرسونه اما تبلت کارایی های خیلی بیشتری داره اما قابلیت های یک کتابخوان رو برای کتابخوانی محض نداره.

برای قیمت کیندل فایر اچ دی میتونید به تاپیک دیگه ما مراجعه کنید.

و قیمت سونی تی 2 در حال حاضر 560 هزار تومان هست.

ft.parham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهرام عزیز برت مفصلا پیغام دادم چون جزییات قوانین انجمن در رابطه با اسم بردن از جاهی دیگه را ندارم

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
کتابخوان دست دوم چی موجود هست ؟
Sony PRS T1 یا T2
Kindle Touch
Paperwhite

قیمت نو این مدل ها هنوز همونیه که توی پست اول نوشتید ؟

متشکرم

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
کتابخوان دست دوم چی موجود هست ؟
Sony PRS T1 یا T2
Kindle Touch
Paperwhite

قیمت نو این مدل ها هنوز همونیه که توی پست اول نوشتید ؟

متشکرم

دست دوم خیر فعلا موجود نداریم. باید از دست بخریم، که شما باید قبول کنید جنس رو ندیده البته ما تست میکنیم قبل از ارسال .

قیمت دلاری این ها همون هست تغییری نداشته فعلا کما اینکه دم سال نو هست پیپر وایت رو فروشنده اول تموم کرده و توی چند تا پست قبل تر قیمت جدید رو نوشته بودم 3-5 دلار بالاتر بود

r4500l

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون از شهرام از عزیز ، امروز نوک سیمپل تاچ به دستم رسید
از مدت زمان 15 تا 20 روزی هم که گفته بودند ، زودتر رسید !! فقط بسته بندی کالا رو نمیدونم گمرک بود یا اداره پست زده بودند داغون کرده بودند :|
بازم ممنون

بالا